- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi monarosa352
O eve et almayan adam muhakkak et yiyordur dışarıda, sizi düşündüğü falan yok maalesef. Abur cuburu da kendi keyfine alıyordur bence sizin için değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Firtina ve yagmur var camasir bile asılmiyor dışariNeden? Hiç yememektense marketten almak mantıklı değil mi?
çocuğu da soğuk diye eve kapatmayın ya, kurudu kaldı çocuklar evlere kapatılmaktan.
Yok oyle olsa anlayis gostercem ama degil her yemegi etli yuyen bi insanEşiniz vegan mı :)
Her gün mü fırtına yağmur?Firtina ve yagmur var camasir bile asılmiyor dışari
Nerede yaşıyorsunuz ki, hava soğukta olsa arabasına koyup gidin markete, suyunuzu, etizini de marketten alın, kasaptan almayı beklemeyin su şartlarda. Tabi eşinizin size bunları alacak parayı verip vermediği de meçhul.Kendimi boşveriyorum süt veren biriyim cesme suyu icemiyorum kokuyo hazir su icebiliyorum onu bile binbir ısrarla aliyor ayda yioda bi kere sütum azalmis bugun buzluktaki sutlerden verdim bebegime
Valla nerede yaşıyorsunuz bilemem ama ben doğunun bir ilininde İran sınırına 2.5 saat uzaktayım.Eşim saat 9-10da geliyor isten hava soguk cikamiorum evden evimde şehir dışı o yuzden kasap cok uzak markettende beyaz et alabilirim kirmizi et almiyorum marketten
Ona sormayi denediniz mi?Merhaba konum sacma gelebilir biraz ama eşim evine bakan biri maddi yönden sükur sıkintimiz yok mesela eve pazardan marketten alıncaği fazladan alır her aksam eve geldiginde abur cubur birseyler getirir mesela 2kg patates desem 3kg alır. Ama nedense et almıyor bi türlü 3aydır eve et al diyorum he tmm diyip geciştiriyor almiyor maddi yönden sıkintisida yok kendi iş yeri ailesiyle ortak ailesinin evinde hergün et pişer evde baklavalar eksik olmaz daha 2gun once kurbanlik kestiler oda bugunde tüm calisanlara yemek dagittilar 200kisilik yemek sana kalirsa getireyim dedi kalmamiş 3aydır et yemiyorum bebegime sut veren biriyim hergun patates yiyoruz kiş olduguna pek sebze yok karnibahar yiyoruz arada , bu hafta karnibahar aldirtmadim hergun patatesli yemey yiyoduk kahvaltiligi eşim seviyo ondan 2gundur kahvaltilik yiyelim diyor aksam yemeginde bugun Sulu patates ypayimmi dedim yine kahvalti ypalim dedi niye bu adam eve fazladan gerekli gereksiz şey alirken bi almiyor 3aydir tavuk bile girmiyor eve
Bebeğin arabası yok mu? Bebeği olanlar tüm kışı evde geçirmiyor. Yağmurluğu takar gidersin markete.Firtina ve yagmur var camasir bile asılmiyor dışari
Öyle olsa bile niye anlayış gösterisiniz? Siz et yiyemiyor, istediğiniz suyu içemiyorsunuz.Yok oyle olsa anlayis gostercem ama degil her yemegi etli yuyen bi insan
Cocugun arabasi kendi arabasinin icinde arabasida is yerunde o yuzden cikamiyorumO nasıl bi es öyle yahu. Kadın evde yemeklik ne eksikse ister adamda alır. Kendi kafasına göre alicaklari ayarlayamaz . Kadın işine karışan erkekten de hiç hazetmiyorum.
Zamanında da eşim kendi ailesinde görmediği birsey ben istediğimde kafasına göre davraniyordu. Kafasını az kalsin parcalayacaktim. Duzeltti kendini .. İlk evlendiğimizde yaşadığım anda durumà el koydum. Ordan bana huy kaldı mutfaklar
ilgili bana soru sorsa öneride bulunsa kıyameti kopariyorum adamcağiza. O da gerisin geri gider .
Herkesin evliliği farklı tabi ama durum musaitse sana para bıraksın doğru düzgün . Sipariş istediğinde getirmesse sende eşyalarını falan yıkama ütüleme .. Bana göre de bu saçma de.. Alışmiş bir insan için çeşme suyu içmek zulüm .. ki büyük ihtimal su tüketiminde azalmistir ..
Sen çık dışarı uzak demeden çocuğu arabasına koy al ye iç. Havalar eskisi kadar çok soğuk değil..