Eşim niye böyle yapıyor.

Eşim eve herseyi aliyor fazlasiyla gerekli gereksiz sadece et almiyor su almiyor ailemde olmasa daha iyiydi kimsem yok arkamda

Tek tük cevaplar, hemde saçma sapan. Yok bebek arabasi, esinin arabasinda (sanki çikarailamiyor) yok firtina var (sanki her gün var). Simdide yok herseyi aliyor sadece su ve et hariç (ki en temel besin su ve ettir).

Konu asiri fake gelmeye basladi. Mune Mune

Tek tük cevaplar, hemde saçma sapan. Yok bebek arabasi, esinin arabasinda (sanki çikarailamiyor) yok firtina var (sanki her gün var). Simdide yok herseyi aliyor sadece su ve et hariç (ki en temel besin su ve ettir).

Konu asiri fake gelmeye basladi. Mune Mune

bende öyle düşünmeye başladım
Yada öyle umuyorum
Kadınlarımızın bukadar ezik ve cahil olmasını kaldıramıyorum çünkü

aynı sitede mi oturuyoruz acaba :)) bizim ev de şehrin dışında ama altımda araba var istediğim yere gidebiliyorum.

1 kere arabasız kaldım merkeze inmenin tek yolu taksiydi ve taksi çağırdım. bence siz çabalamıyorsunuz.

bende öyle düşünmeye başladım
Yada öyle umuyorum
Kadınlarımızın bukadar ezik ve cahil olmasını kaldıramıyorum çünkü

Eziklik ile alakasi bile yok. Cevaplar cevap bile degil. Cok saçma bahaneler. Biri bizim ile dalga geçiyor gibi.

Bence hepimiz burda eksiye el salasak iyidir :KK25:

Eşinizle aranızda nasıl bir ilişki var ki söyleyemiyorsunuz ..Açıkca desenize neden almıyorsun canım çekti diye 3 kg kıyma 3 kg et al buzluğa atacam deseniz.

Hafta sonu ne yapıyorsunuz? Araba ile dışarı alışverişe gidin. Ben kendim istediğim malzemeyi alırım diyip bebeği ona bırakıp, markete girin. Hafta da 1 gün bu şekilde alışveriş yaparsanız herşeyi alırsınız. Hem taşıma sıkıntısı da olmaz araçla çıkınca. Eşinizi karşınıza alın ve düzeni değiştirin. Altı üstü iki lokmayı bile istediğiniz gibi alamıyorsanız o evde ne işiniz var ki? Ayrıca eşiniz bencil. İnsani ihtiyaçlar bunlar et, su vs.

Arkadaşım dışarıdan döner iskender sipariş ver ye o kadar mı mağdursun ya da bir kasap bul çevrende eve sipariş ver getirsin bencil kocan elini kolunu mu bağladı ağzına bant mı yapıstırdı?

Her şeye bir bahaneniz var ama saydıklarınız o kadar saçma ki. Siz kendinizi böyle kandırın ama biz kanmıyoruz. Birisi yazmış kaçarak evlenmiş konu sahibi diye. Anne, baba lafı dinlemeyip koca arzusuna evden kaçanlar kocasının sözünden çıkmıyor ya ona deli oluyorum. Madem bu kadar laf dinleyen insandınız anne, baba lafını dinleyip otursaydınız ya evinizde. Kocanız size psikolojik şiddet uyguluyor açın gözünüzü farkına varın. 2020 yılında çocuk sahibi bir kadın kocam su getirsin de içeyim diye gözü kapıda bekliyor ya pes.

koca eve et getirmezse onu keser taze taze et yerim🤪 :confused: hele bir getirmesin:halay:

Eziklik ile alakasi bile yok. Cevaplar cevap bile degil. Cok saçma bahaneler. Biri bizim ile dalga geçiyor gibi.

Bence hepimiz burda eksiye el salasak iyidir :KK25:
Emin olun dalga geçmiyor. Çok var böyle kadın. Eşi para vermez, gözü dışarıda olur, yediği lokmaları sayar ama "beyim" ve "yuvam" safsatalarıyla kendini kandırır. Çalışmak ve üretmek zor gelir. Ben daha iyisine layığım demez, elindekiyle yetinmeye çalışır. Çünkü kocasız yaşayamaz,tek başına bir birey olduğunun farkında değildir.

siz neden almiyorsunuz? ya da esinizle bu konuyu konustunuz mu? problemi ogrenmek cozum icin bir adim olabilir

Emin olun dalga geçmiyor. Çok var böyle kadın. Eşi para vermez, gözü dışarıda olur, yediği lokmaları sayar ama "beyim" ve "yuvam" safsatalarıyla kendini kandırır. Çalışmak ve üretmek zor gelir. Ben daha iyisine layığım demez, elindekiyle yetinmeye çalışır. Çünkü kocasız yaşayamaz,tek başına bir birey olduğunun farkında değildir.

Ben böyle kadinlar yok demiyorum, bu kadin böyle degil diyorum. Verdigi cevaplar dalga geçmelik ve mantiksiz.

Ben böyle kadinlar yok demiyorum, bu kadin böyle degil diyorum. Verdigi cevaplar dalga geçmelik ve mantiksiz.
Belki dediğiniz gibidir ya da kocasını kendisini kandırarak aklamaya çalışan tipik bir kadındır. Zaten sanırım cevap bile vermiyor artık ki keyfi bilir.

Malesef çok var
Adınada fedakar kadın/anne koyuyorlar
Sorsanız neler çektim neler, bu günlere kolay gelmedik ama çok şükür bugünümüze diye anlatır anlatır kendini övmekle bitiremez.
Halbuki eziktir, ezik olduğunu kabul etmez o ayrı.
Değiştirmek için çabası olmadığı içinde susup, pısırık gibi oturup herşeyi kabul etmeyi kadınlık sanırlar.
Eski kadınlarımızı anlarım. Ama yeni nesile yakıştıramiyorum.

Back
X