- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Peki paylaşımlarda sizinde olduğunuz belli mi etiketliyor mu sizideMerhaba kk.
Direk konuya giriyorum
Eşim bir yere gidelim bir şey yiyelim hep paylaşım yapıyor.
Sinema ya gidiyoruz filmin afişini çekip paylaşıyor.
Bir şey yiyip içiyor kendi paylasmasa bana çekip paylassana diyor.
Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim
Tabi beraber de foto koyuyor hatta Pp de aile fotoğrafı varPeki paylaşımlarda sizinde olduğunuz belli mi etiketliyor mu sizide
Bir iki söyledim oralı olmadıRahatsız olduğun şeyleri eşine söyleyebilmen lazım bence, flört etmiyorsunuz ki. Evlisiniz.
Bir iki söyledim oralı olmadı
Bende sürekli paylaşırım eşim sevmez ama bişey demez. Saygı duymak önemli bi konuMerhaba kk.
Direk konuya giriyorum
Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim
Ya söyle aslında ama bunu mu paylastin ne gerek var ki .ben hiç sevmem paylaşım yapmayı falan dedim aslında direk söylemedim söylemek de tuhaf geldi açıkçası çocuk değil ki paylaşma denk sadece ima ettimSize örnek olmak gibi olmasın da ben rahatsız olduğum bişeyi eşime söylediğimde oralı olmazsa ufak çaplı bir huzursuzluk çıkartırım, çünkü ben de onun hassasiyetlerine özenle yaklaşıyorum. Peki siz de öyle misiniz yani eşinizin rahatsız olduğu şeylere karşı hassas mısınız?
Sevgililik veya nişanlılık döneminizde sizin bu huyunuzu veya siz onun bu huyunu bilmiyor muydunuz peki hiç anlamadınız miYa söyle aslında ama bunu mu paylastin ne gerek var ki .ben hiç sevmem paylaşım yapmayı falan dedim aslında direk söylemedim söylemek de tuhaf geldi açıkçası çocuk değil ki paylaşma denk sadece ima ettim
Ya söyle aslında ama bunu mu paylastin ne gerek var ki .ben hiç sevmem paylaşım yapmayı falan dedim aslında direk söylemedim söylemek de tuhaf geldi açıkçası çocuk değil ki paylaşma denk sadece ima ettim
Eşim sırf böyle arkadaşları var diye sosyal medyasını kapattıMerhaba kk.
Direk konuya giriyorum
İma ettim aslında ama dewam ediyorYa rahatsiz oldugumuz seyleri eslerimize soyleyemiyorsak neden es diyoruz, neden evliyiz ki? Ha karisin, yasaklayin, bu konu ya da baska bir konu yüzünden aranızı bozun demiyorum ama, soylenir yani ne var? 2 gunluk tanış mı bu cekinecegim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?