Eşim normal mi ben mi müdahale ediyorum

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Merhaba kk.

Direk konuya giriyorum
Eşim bir yere gidelim bir şey yiyelim hep paylaşım yapıyor.
Sinema ya gidiyoruz filmin afişini çekip paylaşıyor.

Bir şey yiyip içiyor kendi paylasmasa bana çekip paylassana diyor.

Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim

Peki paylaşımlarda sizinde olduğunuz belli mi etiketliyor mu sizide

ayy böyle bir sevgilim vardı ramazanda dini sorularla instagram hesabından yarışma yapmıştı sevgili takipçilerine agahahaja ben söylemiştim bence bu kadar paylaşma diye ama alınmıştı. bence nazar falan değer mutluluğumuza diyin de az paylaşsın bari whatsapp durumları sadece sinsi yengeler kullanır yaaa bilemedim

İkiniz de normalsiniz.
Ben de hiç sevmem böyle paylaşımları ama çok seven insanlar da gördüm. Onlar da haklı.
Tamam film afişine kadar olması size abartı gelmiştir belki. Bunu ona öfkelenmeden anlatın.
Sosyal olduğunuza, mutlu olduğunuza kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz zaten.
Belki eşiniz de biraz azaltır bu paylaşımları ve denge bulursunuz. Bilemedim.

Bir iki söyledim oralı olmadı

Size örnek olmak gibi olmasın da ben rahatsız olduğum bişeyi eşime söylediğimde oralı olmazsa ufak çaplı bir huzursuzluk çıkartırım, çünkü ben de onun hassasiyetlerine özenle yaklaşıyorum. Peki siz de öyle misiniz yani eşinizin rahatsız olduğu şeylere karşı hassas mısınız?

Bende sürekli paylaşırım eşim sevmez ama bişey demez. Saygı duymak önemli bi konu

Ya söyle aslında ama bunu mu paylastin ne gerek var ki .ben hiç sevmem paylaşım yapmayı falan dedim aslında direk söylemedim söylemek de tuhaf geldi açıkçası çocuk değil ki paylaşma denk sadece ima ettim

Ya rahatsiz oldugumuz seyleri eslerimize soyleyemiyorsak neden es diyoruz, neden evliyiz ki? Ha karisin, yasaklayin, bu konu ya da baska bir konu yüzünden aranızı bozun demiyorum ama, soylenir yani ne var? 2 gunluk tanış mı bu cekinecegim?

Alışkanlık haline gelmiş gibi , bende severim mesela sevgilimle gittiğim yerde birlikte fotoğraf çekildiysek ve bir anısı olduysa atarım gördükçe o an aklıma gelsin gülümseyeyim diye , oda atar aynı şekilde ama sık sık değil yani aman Amanda sevmez zaten , bu paylaşımlar sizi niye bu kadar sinir ediyor ki yani atıyor bitiyor o ana devam ediyorsunuz

Sevgililik veya nişanlılık döneminizde sizin bu huyunuzu veya siz onun bu huyunu bilmiyor muydunuz peki hiç anlamadınız mi

aslında "ne gerek var ki" diyerek gayet yeterli bi ifadede bulunmuşsunuz anlaması lazım

Eşim sırf böyle arkadaşları var diye sosyal medyasını kapattı O da hiç sevmez böylesi şeyleri ben de çok nadir paylaşım yaparım eserse işte Ama erkeğin de zırt pırt birşey paylaşması bence de sinir bozucu bence siz de konuşun sonuçta evlisiniz. Yabancı birileri değil ki bunu yapan..

İma ettim aslında ama dewam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…