- 9 Aralık 2009
- 17.193
- 54.846
- 1.123
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Bir şey yiyip içiyor kendi paylasmasa bana çekip paylassana diyor.
Bir iki söyledim oralı olmadı
AynenO ne yahhuuuu bana da insanların bir bardak su içse hemen fotosunu koyması saçma geliyor ... filmi izlediysen de izledin kime ne yani sanki millet bunları takip ediyorBenim yanımdaki erkek şöyle davransa soğurdum.
Müdahale de bulunmuyorum zaten bir kaç defa rahatsız ligini dile getirdim imâ ettim sadece..Neden rahatsız olduğunuzu anlamadım açıkçası. Eşinizin sosyal medya hesabı bence kendisini ilgilendirmeli. Herkes kendi sosyal medya hesabını dilediği şekilde yönetmekte özgür. Bu konuda müdahalede bulunmak doğru gelmedi bana.
Müdahale de bulunmuyorum zaten bir kaç defa rahatsız ligini dile getirdim imâ ettim sadece..
Bana sonradan görmezlik görgüsüz Luk gibi geliyor.indan rahatsız oluyorum sanirim
Bence söylemelisiniz aşkım bırak telefonu yediğin içtiğini de paylaşmazsın ya,anın tadını çıkar vs demelisiniz belkiMerhaba kk.
Direk konuya giriyorum
Eşim bir yere gidelim bir şey yiyelim hep paylaşım yapıyor.
Sinema ya gidiyoruz filmin afişini çekip paylaşıyor.
Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim
İşte olay orda soğuyorsa bitirecek.Ben saygı duy diyenleri gerçekten takdir ediyorum. Ben önce soğurum ondan sonra saygı duyarım tabi sonrası kolay
Karışıyormuş zaten. Konu sahibine de hadi çekip paylaş diyormuş. Bu tarz bir şeyi yapmamak ile yapmak aynı şey değil bence. Kadın kocasının saçma sapan paylaşımlar yapmasından rahatsız. Bu hiçbir paylaşım yapmamakla aynı şey olabilir mi? O kadar çok anlamsız şeyler paylaşırsa her özellerini yansıtırsa rahatsız olması çok doğal bence. Şahsen benim aldığı her nefesi paylaşan sevgilim olsa utanırdım. Kesin kavga çıkardı bu anlamsızca davranışlarından dolayı. Konu sahibi sabırlı bile.O da öyle seviyor demek ki.
Siz sevmiyormuşsunuz paylaşım yapmayı mesela eşiniz size gelse hadi şunu da paylaş,hadi yemeğe gittiğimizi paylaş vs deyip karışsa hoşunuza gider mi?
kendisine karısmazdim ama beni bu kadar paylassın istemezdim. Ben kendim paylasmayi sevmiyorum. Ama sürekli paylasım yapanları da irite bulmuyorum. Tabi ger faliyette paylaşımdı fotografti derken odev gibi bir hal aldiysa tepki gosterir biraz da anin tadinı çikart derdimMerhaba kk.
Direk konuya giriyorum
Bir tatil gezi bir yere gidelim paylaşıyor da paylaşıyor altına birde özlü söz yazıyor WhatsApp dan paylaşım yapıyor bu arada bende hiç sevmem.Aslinda çok rahatsız oluyorum ama söylemiyorum sizce söylesem mi yoksa banane mi öyle işte yine paylaşmış sinir oldum catmamak için buraya yazın dedim
Karıştığını okumadım ben.Okusam farklı bir şey derdim.Karışıyormuş zaten. Konu sahibine de hadi çekip paylaş diyormuş. Bu tarz bir şeyi yapmamak ile yapmak aynı şey değil bence. Kadın kocasının saçma sapan paylaşımlar yapmasından rahatsız. Bu hiçbir paylaşım yapmamakla aynı şey olabilir mi? O kadar çok anlamsız şeyler paylaşırsa her özellerini yansıtırsa rahatsız olması çok doğal bence. Şahsen benim aldığı her nefesi paylaşan sevgilim olsa utanırdım. Kesin kavga çıkardı bu anlamsızca davranışlarından dolayı. Konu sahibi sabırlı bile.
Bende eskıden oleydım ama yedımı ıctımı koymazdım. Gezdıgım yerlerı herkes görsün ısterdım. Ama yıldızım düşük. Tepe takla oldum ay. Konuş tabı bu görgüsüzlük deMerhaba kk.
Direk konuya giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?