hayatında spor olmasını bende istiyorum ama şuan istemememin sebebi daha çok küçük yanında kimse olmadan gitmesini istemiyorum bide oğlum çok yaramazdır bütün korkum bu bide karate biraz sert bi spor hani bişey falan olur ne biliyim eşimde sizin gibi düşünüyo enerjisini falan boşaltır diyo bende birazdaha büyüsün diyorum
bir kaç kere gitsin sevmezse yollamazsınız.kurslarda yaşlara göre sınıflandırılıyor.6 yaşında ki bir çocuğun karşısına 8 yaşında bir çocuk verilmiyor.o kursa daha önce gidenlerin ailelerine sorun zaten kapı önünde kesin bekleyenler olacaktır.karate olmazsa başka bir spora yönlendirin.ağaç yaş iken eğilir sağlam kafa sağlam vucütta olur :)[/QUOTEtekrar..........
bir kaç kere gitsin sevmezse yollamazsınız.kurslarda yaşlara göre sınıflandırılıyor.6 yaşında ki bir çocuğun karşısına 8 yaşında bir çocuk verilmiyor.o kursa daha önce gidenlerin ailelerine sorun zaten kapı önünde kesin bekleyenler olacaktır.karate olmazsa başka bir spora yönlendirin.ağaç yaş iken eğilir sağlam kafa sağlam vucütta olur :)
Bence de karate yerine başka bir spor daha mantıklı olabilir.
Karateyi spor olarak değilde dövüş olarak algılayabilir küçük olduğu için.
Tenis , yüzme gibi sporlara yönlendirmeni daha doğru olabilir sanki.
doğru söylüyosun canım,aslında beni en çok düşündüren tek başına nasıl yapar,yanına kimseyi almıyorlar,yanlız bırakmak istemiyorum yani kapıdan alıp arabayla kapıya bırakıcaklar
evet başka spor dalları da var ben basketboluda düşündüm ama dediğim gibi 2 3 senee sonra olsa daha doğru olur gibime geliyor
benden 18 yaş küçük kardeşim hep yanında olduk.bu yıl okul değişikliği yaptı ve sosyalleşsin diye spora yazırdık nasıl korktuk yapabilecek mi diye ama çokta güzel üstesinden geldi.benim kardeşim sizin oğlunuz kadar küçük değil delikanlı oldu artıkama gözde hiç büyümüyorlar hem bizim korkularımızın sebeplerinden biride onu hep göz önünde büyütmemiz oldu.sizde aynısını yapmayın.bırakın kendini ifade edeceği bir şeyler yapsın ama ona seçenekler sunun küçük olmasına aldırmayın kişilikleri oluyor kendine uygun bir şey bulacaktır.sağlıkla yetişsin dünyaya yararlı bir fert olsun inşALLAH.
Ama eşiniz karatede ısrarlıysa onun yerine aikido ya gönderebilirsiniz.
Savunma sanatı olarak öğrettikleri için çok yaralı olabilir.
Kardeşim 5 ben 11 yaşındayken göndermişlerdi bizi baya eğlenmiştik.
benim ablamlar gitmisti kucuktum ben ozaman hatırlıyorumbacaklarını acarlardı evde ucan tekmeler falan superdi ya ta ozamandan aklımda kalmıs devam etmediler ve simdi bile hala derler keske gitseydik diye bence kesinlikle yollayın helede kucukse cok daha iyi vucudu esnektir daha kolay kapar hareketleri buyudugunde size tesekkur eder eminim
bizimki karatede ısrarlı canım kendiside gitmiş ya oyüzden heralde takmış
teşekkür eederim hepimizin evlatları inşallah,söyleedikleriniz çok mantıklı ama ben oğlumu anaokuluna bırakırdımherkes giderdi ben kapıda beklerdim çünkü okulun bahçesinde bulurdum çocuğu buradada ben yanında olmadan nasıl yapar düşünmeden edemiyorum işte
valla fikrimden caydırcaksınız beni kızlar
O zaman bir deneyin canım sonuçta başında olmasanız da hocalar olacak.
Zaten çocuğunuzun hoşuna gitmezse alırsınız.
esinizde istiyormus bence sizde karsı cıkmayın en azından bir denesin belki orda butun enerjisini atıcak daha sakinlesecek baktınız olmuyor alırsınız..bu yaslarda cok iyi bu tarz seyler zaten erkegede cok yakısıyor bence dovus sanatları filmlerde bile agzı acık izliyoruzbelki oda sevicek ammada yakısır he ona karate kıyafetleri bıcır bıcır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?