çok korumacı olmayın.elde değil çok iyi biliyorum.küçük kardeşim oğlum gibi oldu.sürekli ne yaptı nasıl yaptı diye düşünürdük.yapabilecek mi ya başına bir şey gelirse derken okula başladı her şey değişti.ailenin yanında kazanamadıkları öz güveni dışarda kazanıyorlar.hem belli mi olur belki sizin ki zaten sevmeyecek ertesi gün gitmez yada belki çok sevecek arkadaşları ile anlaşacak.ortamın verimi çok önemli bence bir şans vermeye değer ama başka spor dallarıda denene bilir.yüzme ilk aklıma gelen oluyor.
valla enerjisini atacağı kesin akşama kadar enerjisini benimle atıyor kardeşide yok iyi olurdu ,ay o beyaz kıyafetleriyle gözümün önüne geldide oğlumda çok yakışıklıdırr ablaları çok yakışır şimdi heveslendirdiniz beenide hee
valla enerjisini atacağı kesin akşama kadar enerjisini benimle atıyor kardeşide yok iyi olurdu ,ay o beyaz kıyafetleriyle gözümün önüne geldide oğlumda çok yakışıklıdırr ablaları çok yakışır şimdi heveslendirdiniz beenide hee
hem yakısıklı hemde karatecigelin adayın olabilirim bak soyliyim ..valla gitsin ya benim oglum olsa kesinlikle gonderirdim hazır fırsatta varken hem
nasip olursa kuşak rengi her değiştiğinde gururlanırsınız :) hele bir başlasın şimdi ne desek boş.sizde kalbinizi ferah tutun.kazasız belasız inşALLAH
Karatenin yaşı yoktur dedim ama çocukların sağ ve sol yönü hızlı ayırt edecek yaşta, yani en az 5-6 yaşında olmalarında fayda var..
diye buldum netten
canım benım oglum da cok hareketlı ve yaramaz bır cocuk ogretmenı nın ısrarı uzerıne okulun karete kursuna vermıstık ama ne gorelım kendını orada polat alemdar zannettı ne kadar anlattıysamda nafıle careyı sonlandırmakta bulduk
Karate Değil de,
Futbol - Voleybol - Basketbol - Yüzme Yaz Kurslarına Gönderebilirsiniz..
Hayırlısı Olsun..
canım benım oglum da cok hareketlı ve yaramaz bır cocuk ogretmenı nın ısrarı uzerıne okulun karete kursuna vermıstık ama ne gorelım kendını orada polat alemdar zannettı ne kadar anlattıysamda nafıle careyı sonlandırmakta bulduk
öncelikle oğlunuzun karete öğretmeni ile tanışın.
fikirlerini ve bakış açısını öğrenin.
arkadaşımın ikiz oğulları tam bu yaşta kareteye gitmişlerdi.
sporcu terbiyeli olur.
sporcu herkese vurmaz. sadece kendine vuran kişiye vurur.
gibi bir sürü güzel şey öğrenmişlerdi. bir denesin. sevmezse basketbola verirsiniz.
basketbol çok güzel bir spor ve çok eğlenceli...
çocuğu nasıl etkilemişki çocuk kendini polat alemdar sanmış diziyi falan çok izliyomuydu nasıl oldu merak ettim cvp yazarsan sevinirim iyice kafam karıştı
Valla bence yazdırsın. Bir dezavantajı olacağını sanmıyorum, öğrensin yeri geldiğinde kendini korusun neden tedirgin oluyorsunuz. Babamda beni hep karate kursuna yazdırmayı istiyordu (ben biraz kavgacıydım), ama olmadı bir türlü yazdıramadı kaldı öyle ama isterdim karate kursuna gitmek. Oğlunuzda gitsin bir zararı olmaz aksine spor yaptığı için yararı olur.
evet dogru kendını korur ılerıde ama hıperaktıf cocuklar gozu karadır hıcbırseyden korkmazlar ve meraklıdır zaten hırcın ofkelı bıde orada dahada kotu oldu ama herkes ıcın aynı olur dıyemem benım oglum farklı
Valla bence yazdırsın. Bir dezavantajı olacağını sanmıyorum, öğrensin yeri geldiğinde kendini korusun neden tedirgin oluyorsunuz. Babamda beni hep karate kursuna yazdırmayı istiyordu (ben biraz kavgacıydım), ama olmadı bir türlü yazdıramadı kaldı öyle ama isterdim karate kursuna gitmek. Oğlunuzda gitsin bir zararı olmaz aksine spor yaptığı için yararı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?