- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Bende universite mezunuyum iki yillik okudum ordan 4 yila gectim intibak donemi de dahil 1 yil erken bitirdim okulu bi tip muhendislik degil ama kamu yönetimiydi zamaninda cok kafa patlattim uni ye girmek icin olsun mezun olmak icin olsun hani oyle cok zeki olmadigim icin mezun olmak icin cok kafa patlattim ne oldu atanamadim ne oldu dersanelere girip sekreterlik yaptim sinif tuvalet temizledim ordan ciktim aksesuar magzasinda aksesuar temizledim satis yaptim yine temizlige baktim ordan ciktim ortodonstist yaninda calistim sekreterlik muhasebe falan cocuk olunca cikmak zorunda kaldim.
Bende kendime yakistiramadim zamaninda kendimce o kadar uğraşmıştım mezun olmak icin halbuki.. simdi cocukllar var calisamiyorum kpss ye hazirlanacagim 2 3 yil sonra yine olmayabilir ama calismak zorunda oldugum icin yine orda burda calosacahim sanirim .. yani ihtiyac varsa insan mecbur kalinca yapiyor malesef..
Bir arkadasimin eşi de besyo mezunuydu polis oldu bende basvurdum mulakatta elendim. Olmuyorsa bir yerden baslamak lazim hayat boyle sistem boyle ne yapalim
Bende kendime yakistiramadim zamaninda kendimce o kadar uğraşmıştım mezun olmak icin halbuki.. simdi cocukllar var calisamiyorum kpss ye hazirlanacagim 2 3 yil sonra yine olmayabilir ama calismak zorunda oldugum icin yine orda burda calosacahim sanirim .. yani ihtiyac varsa insan mecbur kalinca yapiyor malesef..
Bir arkadasimin eşi de besyo mezunuydu polis oldu bende basvurdum mulakatta elendim. Olmuyorsa bir yerden baslamak lazim hayat boyle sistem boyle ne yapalim