Öyle düşüneceğinize evlat edinseniz olmaz mı?Allah rahmet eylesin daha acınız çok taze zamanla bitmez ama şuan ki kadar canınız yanmaz diyebilirim dışardan herkes mutlu görünür mesela ben dışardan herkese göre mutluyum eşimle çalışıyoruz evimiz var arbamız borçla da olsa var ama canımızdan bir parça evlat yok hep eksiklik hep yara olmayınca olmuyor herkesin kaderi başka şekillenmiş bazen diyorum ki ölsem de eşim başkasıyla evlense başka türlü beni bırakıcağı yok evlat sahibi olma ihtimali düşük hep kendimi suçluyorum
İstiyorum aslın da eşim de sıcak bakmaya başladı şuan çalışıyorum arabanın borcunu bitireyim yaşım daha genç kısa bir süre tedavi gördükten sonra olmazsa evlat edinirim hatta iki çocuk belki başkasnın da olsa çok severim çocukları ama insanlar yanınız da doğumu anlatır evlat sahibi olmanın güzelliğini anlatır anlatır da anlatır siz sadece dinlersiniz kalabalıkta içim acır sadece hamile olmak bi mucize bi hayal sadece bizler için belki gerçek olur belki olmaz 9 ay sabırla beklemek doğduğun da kokusunu duymak ilk kucağına almak belki hiç yaşayamıcağımız şeylerÖyle düşüneceğinize evlat edinseniz olmaz mı?
Bide eşinizin başkasının çocuğumu severken bakışları en çok içimi yakan da buÖyle düşüneceğinize evlat edinseniz olmaz mı?
Bu zamanla azalan yada alışılan acı nasıl oluyor ki bir bulamadım...2 sene oluyor, ben kardeşimin gidişine hiç alışamadım..Tatil için memleketteyiz, her sabah kabristandayım..Bir toprak bu kadar mı güzel kokar...Mesajinizi çok geç gördüğüm için çok üzgünüm O'nu tanıyan herkesi ayrı kucaklayasim geliyor öyle özlüyorum, her geçen gün katlanan beni tıpkı bir kurt gibi yiyen bu acıya dayanamıyorum.ama kıymet verip yazmanız beni çok mutlu etti sağolun bu arada özelden yazar mısınız
Bu zamanla azalan yada alışılan acı nasıl oluyor ki bir bulamadım...2 sene oluyor, ben kardeşimin gidişine hiç alışamadım..Tatil için memleketteyiz, her sabah kabristandayım..Bir toprak bu kadar mı güzel kokar...
Dediğiniz gibi katlanıyor acımız yada özlem eklendikçe ağırlaşıyor..Bilemiyorum..Bilmek neyi değiştirir ki..Dayanmaktan başka çaremiz yok...
Sağol kardeşim.konu sahibesine de size de ayrı üzüldüm. gerçekten gün içerisinde kafama taktıklarımız ne boş şeylermiş. Dilerim cennete kavuşursunuz ... Çok üzüldüm, çok çok. gözlerim dolu dolu bakıyorum ekrana öyle..
Geçmesi için yılları beklemeyi göze almak... Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda geçsin.sanki beniz yazmışsınız oğlum olmasa sabah aksam Allahım beni de al diye dua edeceğim şimdi diyorum ki ALLAHIM oğlum göz açıp kapayıncaya kadar büyüsün bana ihtiyacı kalmasın beni de eşimin yanına al... önceden yaşlanmak istemezdim dünyayı çok severdim simdi bakıyorum da her şey nasıl da boş bom boş.. kaç yıla dindi acınız eşinizi kaybedeli kaç yıl oldu.. ben unutmakta istemiyorum ama bu acı yüreğimi yakıyor bedenime ruhuma ağır geliyor..
Böyle acılara dayanmanın tek yolu güçlü bir inanç, öyle içime oturdu ki acınız. Rabbim kardeşinizin tüm günahlarını affetsin ikinizi cennette kavuştursun inşallah.Sağol kardeşim.
Mutluluklar paylaştıkça artar üzüntüler paylaştıkça azalırmış, acımı paylaştığın için teşekkürler Allah razı olsun.
Dünyada ölümden başka herşey yalan.Hiçbişey üzülmeye değmiyormuş..Bunu böyle öğrenmeseydim keşke ama hayattaki tek gerçek ölümmüş maalesef..Gerisi hikaye..
Başınız sağolsun, allah size ve eşinizden yadigar evladınıza güzel hayırlı ömürler versin inşallahMesajinizi çok geç gördüğüm için çok üzgünüm O'nu tanıyan herkesi ayrı kucaklayasim geliyor öyle özlüyorum, her geçen gün katlanan beni tıpkı bir kurt gibi yiyen bu acıya dayanamıyorum.ama kıymet verip yazmanız beni çok mutlu etti sağolun bu arada özelden yazar mısınız
Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?