eşim öldü dayanamıyorum

Öyle düşüneceğinize evlat edinseniz olmaz mı?

Öyle düşüneceğinize evlat edinseniz olmaz mı?
İstiyorum aslın da eşim de sıcak bakmaya başladı şuan çalışıyorum arabanın borcunu bitireyim yaşım daha genç kısa bir süre tedavi gördükten sonra olmazsa evlat edinirim hatta iki çocuk belki başkasnın da olsa çok severim çocukları ama insanlar yanınız da doğumu anlatır evlat sahibi olmanın güzelliğini anlatır anlatır da anlatır siz sadece dinlersiniz kalabalıkta içim acır sadece hamile olmak bi mucize bi hayal sadece bizler için belki gerçek olur belki olmaz 9 ay sabırla beklemek doğduğun da kokusunu duymak ilk kucağına almak belki hiç yaşayamıcağımız şeyler

Basın sagolsun ablam öncelikle..allah senden esını alırken.hayata tutunman için .ne guzelde bır sebep vermiş..evlat..onun için ayakta dik durmalısın...guclu olmalısınbunu unutma sakın...

Bu zamanla azalan yada alışılan acı nasıl oluyor ki bir bulamadım...2 sene oluyor, ben kardeşimin gidişine hiç alışamadım..Tatil için memleketteyiz, her sabah kabristandayım..Bir toprak bu kadar mı güzel kokar...

Dediğiniz gibi katlanıyor acımız yada özlem eklendikçe ağırlaşıyor..Bilemiyorum..Bilmek neyi değiştirir ki..Dayanmaktan başka çaremiz yok...

konu sahibesine de size de ayrı üzüldüm. gerçekten gün içerisinde kafama taktıklarımız ne boş şeylermiş. Dilerim cennete kavuşursunuz ... Çok üzüldüm, çok çok. gözlerim dolu dolu bakıyorum ekrana öyle..

Sağol kardeşim.
Mutluluklar paylaştıkça artar üzüntüler paylaştıkça azalırmış, acımı paylaştığın için teşekkürler Allah razı olsun.

Dünyada ölümden başka herşey yalan.Hiçbişey üzülmeye değmiyormuş..Bunu böyle öğrenmeseydim keşke ama hayattaki tek gerçek ölümmüş maalesef..Gerisi hikaye..

Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.
Çok zor, çok acı ama bebeğinizin size ihtiyacı var. Muhakkak bir uzman yardımı alın.

Geçmesi için yılları beklemeyi göze almak... Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda geçsin.

Allahım sana dayanma gucu versın tez zamanda toparlanır bebegınle yasama tutunursun ınsallah

Böyle acılara dayanmanın tek yolu güçlü bir inanç, öyle içime oturdu ki acınız. Rabbim kardeşinizin tüm günahlarını affetsin ikinizi cennette kavuştursun inşallah.

Başınız sağolsun, allah size ve eşinizden yadigar evladınıza güzel hayırlı ömürler versin inşallah

"Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır."(inşirah 5) diye buyuruyor Rabbim. Siz o kolaylığı arayın. Eşinizi sizden alan Rabbim ve sizin gönlünüzün nasıl yandığını bilende elbet Rabbim o nedenle Allaha sıgının, dua edin bol bol Allahın size dayanma gücü vermesi ve sizi bırakmaması için... Allah rahmet eylesin eşinizin şuan sizden beklediği tek şey kapanmayan amel defterine ekleyeceğiniz iyilikler olacaktır muhakkak, onun adına sadaka verin, Ona kuran okuyun, onun günahlarının affı için dua edin, onun adına iyilikler yapıp bagışlayın çünkü sizin artık eşinize yapabileceğiniz en büyük iyilikler bunlar olur. Allah rahmet eylesin. Size de güç kuvvet versin Rabbim.

Başın sağolsun.
Herkes mutlu değil inan bana dertler çok zaman her şeyin ilacıymış diyorlar. Güçlü olmalısın bebeğin için. Zamanla hafiflermiş böle acılar geriye sadece özlem kalırmış. İnsan yapısı unutuyor hafifliyor. Bebeğin için güçlü ol. Unutma ki yolcuyuz. ve suan sana muhtaç bir bebeğin var sarıl ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…