eşim öldü dayanamıyorum

canım başın sağolsun öncellikle. rabbim sabır versin. gerçekten çok zor. babamı kaybettiğimde 12 yaşındaydım. annem ile babam 15 yıllık evliydi. Annem acayip bir depresyona girdim. tam 5 yıl bu depresyondan çıkamadı. tam bir enkazdı. bize bile bakamadı 3 küçük çocuk çok zor yıllar geçirdik.

İşin zor. Seni ancak senin durumunda olanlar anlar. Sana nacizane tavsiyem şu; evladına sarıl. onun için ve sonra kendin için mücadele et. ağlayacaksan ağla güleceksen gül. elaalem ne der diye yaşama. acın senin acın kimse senin kadar yanmaz.

acı geçmiyor ama hafifliyor. evladın ve kendin için yeni adımlar at. kafan mı bozuk bu duygulardan çıkamıyor musun? psikiyatriste gidebilirsin.

buraya yaz içini dök ama asla karamsarlığa düşme. hayat devam ediyor acı ama gerçek olan bu.

annem bu durumdan çıkmadı ve çok zor yıllarımız oldu. inşallah senin ve evladının hayatı çok daha iyi olur.

Rabbim sabırlar versin ,dayanma gücü versin.En üzüldüğüm şeydir severken sevdiğini can yoldaşını kaybetmek.Allah hayırlı kapılar açsın sana ve yavruna.Offf çok zor Allah çocuğuna sana sağlık versin kimsenin mutlu olduğuna bakma ,yavrun sağlıklı mı sen sağlıklı ve maddi olarak sıkıntın yoksa kendine bir hobi edin.Örgü ör bebeğine örgü oyuncaklar örebilirsin benim için en büyük terapidir.Herşeyi unutur insan .Ben de öğretirim sana.Muhakkak sevdiklerinle birarada ol.

Basiniz saolsun Allah sabir versin bi hastaligimi vardi.?

allah sabır versın basınız sag olsun

Ah arkadaşım o kadar üzüldüm ki.Çektiğin üzüntüyü tahayyül edemiyorum.Düşününce bile boğazım düğümleniyor.Allah yardımcın olsun.Diğer üyeler de yazmış , çocuğuna sarıl.Çok çok zor.

Ne denirki.. Allahim dayanma gucü sana ve bebegine uzun saglikli omurler versin. Çok zordur canim benim

Arkadaslar bir akrabamizin kizi hasta beyninde kis var ve doktorlar ameliyat etmekten korkuyorlar masada kalir diyorlar ama olmazsada felc kalma olasiligi varmis hastalik vucuduna yayilmis vucut yavas yavas islevini kaybediyor kulagi sagir olmus gozune ve agzinada yayiliyor hastalik yurume bozukluguda baslamis ailenin imkani olmadigindan bekliyorlar dua edin lutfen....

Basın sagolsun canım...
Allah sabır versin sana.
Lutfen acını yaşa.Ağla,tutma içinde hicbir seyi.
Yeter ki icine atma.
Imtihan dünyası iste.
Senin de imtihanin bu.Rabbim gönlüne,ruhuna,bedenine güç versin.

Mesajinizi çok geç gördüğüm için çok üzgünüm O'nu tanıyan herkesi ayrı kucaklayasim geliyor öyle özlüyorum, her geçen gün katlanan beni tıpkı bir kurt gibi yiyen bu acıya dayanamıyorum.ama kıymet verip yazmanız beni çok mutlu etti sağolun bu arada özelden yazar mısınız

Konu canlandığı için gördüm. Allahım sabırlar versin. Çok zor haklısınız. Zaman herşeyin ilacı derler. Mutlaka destek alın. Bırakmayın. Allah dayanma gücü versin.

Başınız sağolsun, allah rahmet etsin inşallah.
Şöyle düşünün, ya evladınız olmasaydı, sevdiginizden geriye kalan bir evlat var coksukurki , size muhtaç, ona sarılın sımsıkı, ateş düştüğü yeri yakıyor anlamaya çalışırız ama.hissedemeyiz başa gelmeden allah korusun .. hiçbirşey eskisi olmaz belki ama hayatınızda bir gök kuşağı var zaman herşeyin ilacı rabbim dayanma.gucu versin

Böyle konularda ne diyeceğini bilemiyor insan, ne desek merhem olmaz gibi geliyor, zira ateş düştüğü yeri yakıyor.. Rabbim size sabirlar versin, yureginizi ferahlatsin.. Uzulmeniz, aci cekmeniz cok normal, insanız ve ani de bi ölüm olmuş.. Allah rahmet eylesin..
Destek almaya devam edin lutfen.. InsaAllah tez zamanda iyi olursunuz..

Allah rahmet eylesin..
Allah sana sabrını versin benim de annem vefat edeli 7 ay oldu.
Dayanacanız, sabır edeceğiz..

Bak yavrun var Onun sana ihtiyacı var. Benim babam da annem bana hamile iken ölmüş.
Allah sabrını veriyor. Yapacak ne yazık ki birşey imiz yok onlara dua etmekten başka..
Yavruna sarıl Allah size sağlıklı hayırlı uzun ömür versin.
Pek de diyecek bişey bulamadım

Allah rahmet eylesin daha acınız çok taze zamanla bitmez ama şuan ki kadar canınız yanmaz diyebilirim dışardan herkes mutlu görünür mesela ben dışardan herkese göre mutluyum eşimle çalışıyoruz evimiz var arbamız borçla da olsa var ama canımızdan bir parça evlat yok hep eksiklik hep yara olmayınca olmuyor herkesin kaderi başka şekillenmiş bazen diyorum ki ölsem de eşim başkasıyla evlense başka türlü beni bırakıcağı yok evlat sahibi olma ihtimali düşük hep kendimi suçluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…