Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Özel değil 35 yaşında 4 yıllık evliydik ben 26 yaşındayım 2 yaşında bir oğlumuz var trafik kazasında ben akşam yemeğe beklerken nasıl gittiğimi bilmedigim kaç kilometrelik yolda eşimi morgta gordum. Belki yaşlı olsa hasta olsa bekler dayanirdim ama bir veda bile edemedim. Arabanin bagajında bebek arabamiz vardı o bile kirilmisti öyle carpmis ki üstelik eşim de hiç kusur yok. Şok anında yanında olamadim yemek yerken bogazimdan geçmiyor onun sevdiği şeyleri gorunce, gece ağlamaktan uyuyamiyorum sabah kalkıyorum 4 yıldır hiç yalnız gitmediğim isime yalnız gidiyorum. Mesela günde en az on defa ugradigim kocamı ozledim diye gittigim klinigine bile gidemiyorum artık orda başkaları çalışıyor her yonuyle zor tvyi aciyorum onlar genç yaşıyorlar benim kkcam niye oldu diyorum. Sonra oğluma bakıyorum onun yanında babama baba demeye utanıyorum ya oğlumu yaralarsam diye babam nerde diyor cennetteki evimizde diyebiliyorum... Çok yazıyorum ama içim kan agliyor
Uzun zamandır siteye giriş yapmadan okuyordum. Konunuzu okuyunca , yaşadığınız şehir , kullanıcı adınız ve diğer bilgilerle eşinizin kim olduğuna nerdeyse emin oldum. Orada devamlı yaşamıyorum bende aynı memleketiyim ve bu habere bütün ilçe çok üzüldü. Eşinizle birebir tanışmıyorduk ama onu yakından tanıyan arkadaşlardan ismini duymuştum . Yaşadığınız çok büyük bir acı ve daha çok taze . Ama imtihan dünyasındayız . Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez . Tek ihtiyacınız olan şey zaman , sabır ve dua . Biz ne desek boş . Ateş düştüğü yeri yakar . Allah yar ve yardımcınız olsun . Ayrıca bu kadar bilgi benzerliği tesadüf değilse , eşinizin vefatı sonrası sizden çok güzel bahsedildiğini duymuştum annemden . Orası küçük yer ve her ne kadar sizinle tanışmasakta eşinizin köyünden çok ortak tanıdığımız vardır . O köye çok gittim . Bundan sonra dualarımdasınız . Rabbim size ve evladınıza uzun sağlıklı ömür versin . Başka acı göstermesin .
Konu canlandığı için gördüm. Allahım sabırlar versin. Çok zor haklısınız. Zaman herşeyin ilacı derler. Mutlaka destek alın. Bırakmayın. Allah dayanma gücü versin.Mesajinizi çok geç gördüğüm için çok üzgünüm O'nu tanıyan herkesi ayrı kucaklayasim geliyor öyle özlüyorum, her geçen gün katlanan beni tıpkı bir kurt gibi yiyen bu acıya dayanamıyorum.ama kıymet verip yazmanız beni çok mutlu etti sağolun bu arada özelden yazar mısınız
Başınız sağolsun, allah rahmet etsin inşallah.Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?