- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Canım allah mekanı cennet eylesin inşallah. .bizler daima ve herkes burda çekinmeden konuşabilirsin hekeslen. .kıyamam sana yaKızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Allah dayanma gücü versin kardeşim...
Bende 23 yaşında kardeşimi kaybettim bir buçuk sene oldu..Kanatlarımi kaybettim, hayatta her daim yaslanacağım duvarı kaybettim, bir gun hala olabilmeyi kaybettim, evlatlarimin dayısını kaybettim..
Kabul edemedim gidişini, 40 gün mezarında gece ettim korkar sandım yanında olmak istedim alışsın gittiği yere diye...
Bebekken dişleri çıktığı gecelerde uyumazdı çok ağlardı sabaha kadar sallardim ayağımda annem biraz uyusun diye ona hep gidip o günleri anlattım sanki beni duyuyormuş gibi..
Şimdi Emre Aydının yeni bir şarkısı çıkıyor gidip dinletiyorum hemen o yokken ona olanları anlatıyorum..O gittikten sonra bir oğlum oldu mesela dayısının adını verdik büyüyor, aynı kardeşim gibi sağ gözünde ara ara ışık yanıyor...
Bu acı hiç geçmiyor emin ol sadece alışacaksın..Allahin takdir-i...Boyun eğmekten başka çare yok...
Allah rahmet eylesin eşine de..Işıklar içinde uyusun...
Allah yavrunuzu size bağışlasın..Size de sağlık sıhhat versin hep başında olun inşallah...İçimi acıttı yaZdıklarınız.. buradan nasıl olur, azıcık azaltır mı bilemiyorum ama yürekten paylaşıyorum acınızı.. pek çok insan gibi benim de ruhumu kanatan bir kaybım var.
Bir de 16 aylık dünya tatlısı bir kızım.. ve ismi Deniz. Ne olursa olsun, hayat yaşamaya değer, hele ki büyütmemiz gereken yavrularımız varsa..
yıllar yarayı dağlıyor maalesef, üstü nasır tutuyor ve bir zaman sonra var mıydı yok muydu gibi hissediyorsun. Benim canımı en çok yakan da bu duygu işte. Nasıl böyle olabiliyor.. ilk günler nefes dahi alamazken..
Rabbim cennetinde kavuştursun kardeşim inşallah bende kızımı kaybettim doğumdan sonra 9 ay oldu hala ciğer paremin ateşi içimde olsun diyorum ama yine olur inşallah senin de kardeşim.Alalh sabır versinCanım başın sağolsun rabbim selamete erdirsin kimse dertsiz değil bende 1 ay önce doğumdan sonra oğlumu kaybettim rabbim herkezi farklı imtihan ediyor bol bol dua et ve kizina saril rabbim içine ettigin dualarinla serinlik versin
Çok teşekkür ederim iki kizim var 7 ve 3 yaşinda yaşım 25 4. gebelik için şimdilik korkuyorum her evladin yeri ayrı rabbim kimseye evlat acisi vermesinRabbim cennetinde kavuştursun kardeşim inşallah bende kızımı kaybettim doğumdan sonra 9 ay oldu hala ciğer paremin ateşi içimde olsun diyorum ama yine olur inşallah senin de kardeşim.Alalh sabır versin
Amin benim ilk di 29 yaşımdayım ikinciye korkuyorum işte bende bilmiyorum RABBİM yardımcımız olsun inşallahÇok teşekkür ederim iki kizim var 7 ve 3 yaşinda yaşım 25 4. gebelik için şimdilik korkuyorum her evladin yeri ayrı rabbim kimseye evlat acisi vermesin
Inş ben kizlarimda sorun yaşamadım oglum da yaşadım yine erkekte aynı şeyi yaşarım diye tedirginim ama daha yeni ya zamanla asarim diyorum ınş rabbim herkeze gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsinAmin benim ilk di 29 yaşımdayım ikinciye korkuyorum işte bende bilmiyorum RABBİM yardımcımız olsun inşallah
Allah yavrunuzu size bağışlasın..Size de sağlık sıhhat versin hep başında olun inşallah...
Ben bu acı biraz geçsin istiyorum gün içinde ara ara aklıma geliyor belki 100 belki 200 kere her defasında inanamıyorum işin içinden çıkamıyorum, oysa diyorum boyuna posuna bakan birdaha bakıyordu, hep, ne kadar yakışıklı olacaktı damatlık giyinince, tuzlu kahve getirdiklerinde içemezse onun yerine ben içerim bir dikişte kimseye göstermeden, gizlice...Bunların hepsi birer hayal artık...
Yıllar geçsin istiyorum ben, on yıl mesela, aynı dediğiniz gibi nasır bağlasın, böyle her gün yeniden kaybetmiş gibi yaşamak çok zor çünkü...
Allahtan sabirdan başka bişey istemiyorum, veren Allah alan Allah buda bizim imtihanımız...
Çok teşekkür ederim duygularımı paylaştığınız için..Sevgiler...
Inşallah âmin..Geçiyor, geçecek, bitmeyecek ama çok azalacak. Sönmeyecek ateşi ama kimse de görmeyecek alevini.. Kardeşinizin kalan ömrü yavrunuzun olur dilerim..
14 yıla yanaştı ben de babamı kaybedeli.. çocuk yaştaydım, o kadar da değildim belki ama babam çok gençti. Hem her kız çocuğu babasının bebeği kalıyor hep. Dünya başıma yıkıldı.. 2 yıl!
Sonra devam etti hayat, kanatarak acıtarak devam etti. Herşey de yaşandı, yaşanıyor. Bilemiyorum, değerlerini, inançlarını sorgulatıyor insana bu duygular. Sabır diliyorum, sadece sabır..
Uzun zamandır siteye giriş yapmadan okuyordum. Konunuzu okuyunca , yaşadığınız şehir , kullanıcı adınız ve diğer bilgilerle eşinizin kim olduğuna nerdeyse emin oldum. Orada devamlı yaşamıyorum bende aynı memleketiyim ve bu habere bütün ilçe çok üzüldü. Eşinizle birebir tanışmıyorduk ama onu yakından tanıyan arkadaşlardan ismini duymuştum . Yaşadığınız çok büyük bir acı ve daha çok taze . Ama imtihan dünyasındayız . Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez . Tek ihtiyacınız olan şey zaman , sabır ve dua . Biz ne desek boş . Ateş düştüğü yeri yakar . Allah yar ve yardımcınız olsun . Ayrıca bu kadar bilgi benzerliği tesadüf değilse , eşinizin vefatı sonrası sizden çok güzel bahsedildiğini duymuştum annemden . Orası küçük yer ve her ne kadar sizinle tanışmasakta eşinizin köyünden çok ortak tanıdığımız vardır . O köye çok gittim . Bundan sonra dualarımdasınız . Rabbim size ve evladınıza uzun sağlıklı ömür versin . Başka acı göstermesin .Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?