eşim öldü dayanamıyorum

Bazı dertler vardır, insan derdinden utanır.. Allah hepinize sabır versin okumak bile cok zor..

Rabbim yardim etsin gonlunu ferahlatsin... hepimize cennette bulusmayi nasip etsin. Elemnesrahleke cok okudum ben kalbinin ferahlamasina yardim eder. Canim yavrum gitti benim minicik kuzum gitti dermani yok ama elden bisey gelmiyo((

Canım allah mekanı cennet eylesin inşallah. .bizler daima ve herkes burda çekinmeden konuşabilirsin hekeslen. .kıyamam sana ya

İçimi acıttı yaZdıklarınız.. buradan nasıl olur, azıcık azaltır mı bilemiyorum ama yürekten paylaşıyorum acınızı.. pek çok insan gibi benim de ruhumu kanatan bir kaybım var.
Bir de 16 aylık dünya tatlısı bir kızım.. ve ismi Deniz. Ne olursa olsun, hayat yaşamaya değer, hele ki büyütmemiz gereken yavrularımız varsa..
yıllar yarayı dağlıyor maalesef, üstü nasır tutuyor ve bir zaman sonra var mıydı yok muydu gibi hissediyorsun. Benim canımı en çok yakan da bu duygu işte. Nasıl böyle olabiliyor.. ilk günler nefes dahi alamazken..

Allah yavrunuzu size bağışlasın..Size de sağlık sıhhat versin hep başında olun inşallah...

Ben bu acı biraz geçsin istiyorum gün içinde ara ara aklıma geliyor belki 100 belki 200 kere her defasında inanamıyorum işin içinden çıkamıyorum, oysa diyorum boyuna posuna bakan birdaha bakıyordu, hep, ne kadar yakışıklı olacaktı damatlık giyinince, tuzlu kahve getirdiklerinde içemezse onun yerine ben içerim bir dikişte kimseye göstermeden, gizlice...Bunların hepsi birer hayal artık...

Yıllar geçsin istiyorum ben, on yıl mesela, aynı dediğiniz gibi nasır bağlasın, böyle her gün yeniden kaybetmiş gibi yaşamak çok zor çünkü...

Allahtan sabirdan başka bişey istemiyorum, veren Allah alan Allah buda bizim imtihanımız...

Çok teşekkür ederim duygularımı paylaştığınız için..Sevgiler...

Canım başın sağolsun rabbim selamete erdirsin kimse dertsiz değil bende 1 ay önce doğumdan sonra oğlumu kaybettim rabbim herkezi farklı imtihan ediyor bol bol dua et ve kizina saril rabbim içine ettigin dualarinla serinlik versin

Allah sabır versin canım öncelikle herkes in hayatı 4 4luk değil emin ol herkes in kendine göre derdi var benim de evladim vefat etti sonra cevreme baktım bı benim.evladim.degil vefat eden kiminkac evladı oldu şehit aileleri bir aile den kaç kişi aynı anda oldu neler neler benim aksabanin da oyle eşi vefat etti 2cocukla kaldı genç yaşta ama pes etmedi çocuklarını büyüttu onlarla zaman geçirdi Allah zaman la acının dermanini sabrını da veriyor sabret Allah'a dua et Rabbim yardımcın olsun

Rabbim cennetinde kavuştursun kardeşim inşallah bende kızımı kaybettim doğumdan sonra 9 ay oldu hala ciğer paremin ateşi içimde olsun diyorum ama yine olur inşallah senin de kardeşim.Alalh sabır versin

Rabbim cennetinde kavuştursun kardeşim inşallah bende kızımı kaybettim doğumdan sonra 9 ay oldu hala ciğer paremin ateşi içimde olsun diyorum ama yine olur inşallah senin de kardeşim.Alalh sabır versin
Çok teşekkür ederim iki kizim var 7 ve 3 yaşinda yaşım 25 4. gebelik için şimdilik korkuyorum her evladin yeri ayrı rabbim kimseye evlat acisi vermesin

Çok teşekkür ederim iki kizim var 7 ve 3 yaşinda yaşım 25 4. gebelik için şimdilik korkuyorum her evladin yeri ayrı rabbim kimseye evlat acisi vermesin
Amin benim ilk di 29 yaşımdayım ikinciye korkuyorum işte bende bilmiyorum RABBİM yardımcımız olsun inşallah

Amin benim ilk di 29 yaşımdayım ikinciye korkuyorum işte bende bilmiyorum RABBİM yardımcımız olsun inşallah
Inş ben kizlarimda sorun yaşamadım oglum da yaşadım yine erkekte aynı şeyi yaşarım diye tedirginim ama daha yeni ya zamanla asarim diyorum ınş rabbim herkeze gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin

Geçiyor, geçecek, bitmeyecek ama çok azalacak. Sönmeyecek ateşi ama kimse de görmeyecek alevini.. Kardeşinizin kalan ömrü yavrunuzun olur dilerim..

14 yıla yanaştı ben de babamı kaybedeli.. çocuk yaştaydım, o kadar da değildim belki ama babam çok gençti. Hem her kız çocuğu babasının bebeği kalıyor hep. Dünya başıma yıkıldı.. 2 yıl!
Sonra devam etti hayat, kanatarak acıtarak devam etti. Herşey de yaşandı, yaşanıyor. Bilemiyorum, değerlerini, inançlarını sorgulatıyor insana bu duygular. Sabır diliyorum, sadece sabır..

başınız sağolsun arkadaşım zor bir durum rabbim sabırlar. vesin

Inşallah âmin..

Sizinde başınız sağolsun nurlar içinde yatsın babanız...

Geçmesinden korktuğumuz zamanın geçmesini beklemekten başka çare yok sanırım..Çok teşekkür ederim ılginize.

Babam öleli 18 sene oldu.unuttum mu dıye sorarsan unutulmuyo yok hiç mi hiç geçmiyo acısı hep içerde orda biyerde sadece alışıyorsun onsuzluğa.Allah sana sabırlar versin.Rabbim yardımcın olsun

En sevdiklerini kaybetmek cok zor.Herbirimiz yaşadı yada yaşayacak.Hicbir aci ilk gunku gibi kalmiyor.Kalirsa yaşayamayız zaten.
Allah sabırlar versin sana.Mekani cennet olsun eşinin.
Olum ayırmış hainlik ayirmamış elden ne gelir.

Uzun zamandır siteye giriş yapmadan okuyordum. Konunuzu okuyunca , yaşadığınız şehir , kullanıcı adınız ve diğer bilgilerle eşinizin kim olduğuna nerdeyse emin oldum. Orada devamlı yaşamıyorum bende aynı memleketiyim ve bu habere bütün ilçe çok üzüldü. Eşinizle birebir tanışmıyorduk ama onu yakından tanıyan arkadaşlardan ismini duymuştum . Yaşadığınız çok büyük bir acı ve daha çok taze . Ama imtihan dünyasındayız . Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez . Tek ihtiyacınız olan şey zaman , sabır ve dua . Biz ne desek boş . Ateş düştüğü yeri yakar . Allah yar ve yardımcınız olsun . Ayrıca bu kadar bilgi benzerliği tesadüf değilse , eşinizin vefatı sonrası sizden çok güzel bahsedildiğini duymuştum annemden . Orası küçük yer ve her ne kadar sizinle tanışmasakta eşinizin köyünden çok ortak tanıdığımız vardır . O köye çok gittim . Bundan sonra dualarımdasınız . Rabbim size ve evladınıza uzun sağlıklı ömür versin . Başka acı göstermesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…