eşim öldü dayanamıyorum

Canım benim ne desek acın hafiflemez. Ablam da eşini yeni kaybetti. Aniden oldu. Ecel böyle bir şey ama kabullenemiyoruz işte.
Allah evladınla çok güzel yıllar geçirmeni nasip etsin/
Zamanla acın biraz daha alışkanlığa dönüşecek. Geçmeyecek ama alışmaya çalışacaksın.
Lütfen bebeğin için güçlü dur olur mu?
Onun sana ihtiyacı var.
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. Hasta mıydı?

ne desek acınız hafiflemez Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
sizlere de sabır versin
pek sormaktan hoşlanmam ama hasta mıydı eşiniz?
bide çalışıyor musunuz? aileniz yanınızda mı?

Allah sabır versin acınızı azaltsın. Çok üzüldüm yerinizde kim olsa üzülür. Ama bebeğiniz için sağlam durmak zorundasınız.

Allah sabir versin
Daha cok gencsin ilerleyen yillarda yeni bir hayata baslayabilirsin
allahin takdiri bu neden ben deme sabret

Öncelikle basın sağolsun cnm ne desek boş acını hafifletemez ama inan ki herkes mutlu değil dışarıdan öyle gözüküyor senin de acın zamanla geçmese bile daglanacak hafifleyecek rabbim sana sabırlar versin inşallah çok üzüldüm yazını okuyunca benim de 23 aylık bir oğlum var çok haklısın ama meleğinin sana ihtiyacı var sen hem ana hem.babasin artık herkeslerden güçlü olmalısın güçlüsün de zaten

Başın sağolsun. Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş. Bol dua edip dik durmalısınız kimseyle kendinizi kıyaslamayın,pozitif olun. Evladınız var. Önünüzde evladınızla geçireceğiniz güzel yıllarınız olsun..

Basiniz sagolsun , Allah rahmet eglesin esinize

Yasadiginiz aci cok buyuk , hem kendiniz icin hem yavrunuz icin aci cekiyorsunuz

Bir sure sonra azalacak bu aci , bunu duymak sizi kizdiracak buyuk olasilikla ama inanin hayat devam edecek , sizin icin ve bebeginiz icin , zamana birakin , acinizin gittikce diplere gomuldugunu goreceksiniz , size ve evladiniza bu gunlere dayanacak guc diliyorum

Başınız sağolsun, acınız çok taze
Şimdi ne desek tesellisi yok
Ölüm kolay bir şey değil ama insan onunla yaşamaya alışıyor
Allah evladınızı bağışlasın, şükür ki tutunacak bir dalınız var
Sabırlar diliyorum

Allah rahmet etsin cnaim ben 7 yasinda en kucuk kardeism 6 aylik kundakta arada bir kardesim daha var tabi babam 32 yasinda annem 25 yasinda iken babam vefat etti hayat grcekten zor oluyor aannem bizim icin mucadwle etti buyuttu acisi dinmedi sanirim hala ic ceker yasayamadiklarina simdi ben 32 en kucugumuz 26 yasina geldi hayat geciyor Allah sabrinizi arttirsin cocugunuz icin ayakta kalmalisiniz

başınız sağ olsun . Allah rahmet eylesin. Zamanla insan alışıyor diyorlar yada kabulleniyor bilemiyorum. hepimizin sınandığı bu dünyada Allah sabrınızı artırsın .

Hak yardımcınız olsun. Evladın ve sen bundan sonra dert görmeyin inşallah. Ben de annemi erken kaybettim babam tekrar evlendi. İnsan ne yaşayacağını yarın ne göreceğini bilmiyor. Benim de bebeğim var. Çok zor yaşadığın ama evladın için mücadele etmelisin. Eşinin ve senin canınızdan parça o yavru. Eşinin emaneti bir nevi. Acı bu geçmiyor ama zamanla alışıyorsun. Daha çok taze kendine zaman ver. Toparlayacaksın inşallah. Allah sabır versin.

Ani vefat mı? Keşke bir şey yapabilsek de acınız hafiflese...

Allah yar ve yardımcınız olsun. O'na sığının. İnşallah ebedi hayatta birlikte olursunuz.

Başın sağolsun canım. İnsan alışır mı haklısın. Ki çevrede okadar çok hayatlarını göz önunde yaşayan varken.
Rabbım sabrınızı artırsın. Dayanma gücü versin

Allah yardımcın olsun. Insanın eşinin ölümü küçük kıyametidir derler. Ben olsam ne yapardım hiç bilmiyorum ama sanırım çocuğun için güçlü durmaya çalışırdım.

Allah sabirlar versin hepimizin imtihani farkli farkli cocugunuz icin guclu olmaya çalisin

Başınız sağ olsun. Allah sizin ve çocuğunuzun yardımcısı olsun. Umarım size destek olacak birileri vardır.
Ben de Temmuz ayında ablamı kaybettim. Kesinlikle kabullenemıyorum. Çok zoruma gidiyor. Antidepresan kullanıyorum. Gündüz iyiyim artık gülüyorum,geziyorum. Ama gece olunca yumruk gibi saplanıyor yüreğime bi şeyler.
Gündüz yaptıklarımdan,güldüğümden utanıyorum.

Allah sabır versin yavrunuzla birlikte uzun ve mutlu bir hayat sürün inşallah

Allahım sabır versin,mekanı cennet olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…