eşim öldü dayanamıyorum

Allah dayanma gücü versin kardeşim...

Bende 23 yaşında kardeşimi kaybettim bir buçuk sene oldu..Kanatlarımi kaybettim, hayatta her daim yaslanacağım duvarı kaybettim, bir gun hala olabilmeyi kaybettim, evlatlarimin dayısını kaybettim..

Kabul edemedim gidişini, 40 gün mezarında gece ettim korkar sandım yanında olmak istedim alışsın gittiği yere diye...

Bebekken dişleri çıktığı gecelerde uyumazdı çok ağlardı sabaha kadar sallardim ayağımda annem biraz uyusun diye ona hep gidip o günleri anlattım sanki beni duyuyormuş gibi..

Şimdi Emre Aydının yeni bir şarkısı çıkıyor gidip dinletiyorum hemen o yokken ona olanları anlatıyorum..O gittikten sonra bir oğlum oldu mesela dayısının adını verdik büyüyor, aynı kardeşim gibi sağ gözünde ara ara ışık yanıyor...

Bu acı hiç geçmiyor emin ol sadece alışacaksın..Allahin takdir-i...Boyun eğmekten başka çare yok...

Allah rahmet eylesin eşine de..Işıklar içinde uyusun...

Eşine Allah rahmet eylesin , kalanlara da sabır versin inşallah.

Öncelikle basiniz sag olsun. Bir evlat sahibi olan bir Kadinin zor dayanacagi bir durum. Annem iki evlat ile kaldi babami kayip ettiginden sonra. Arkasindan üzülmeye firsat bile buldurmamislardi, ama evlat icin dayaniliyormus, buna Annem cok Örnek oldu.

Cevren var mi peki? Annem evlatlari ile basbasa gurbet ellerinde kendi capinda büyüttü bizi. Sakin icine kapilma veya disaridaki Hayata olan bagini kesme.

Başınız sağolsun. Eşinizin mekanı cennet olsun... Allah sabırlar versin...

Başınız sağolsun , ALLAH rahmet eylesin ..

canım benim nolur psikiyatriye git... bak ailemde baıma gelen bişeyler oldu oradan biliyorum. bir gün gidince neden bu zamana kadar gelmemişim dersin... nolur psikiyatriye git... Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin...

Başın sağ olsun, Allah sabırlar versin.
Tabi ki çok zor bir durum. Ben babamı 16, annemi 20 yaşında kaybettim. Hepsinin yeri ayrı ayrı oluyor. İnancını düşüncelerini bilemem tabi saygı duyarım ama diyebileceğim o ki, Allah'a sığın. İnsan buz tutmuş gibi oluyor. Zamanla sanki buzları çözülüyor. Ben uzun zaman ağlayamamıştım bile. İçimi dökmek istedikçe yazıyordum. Bir dönem dibe vuruluyor, normal. Bir de annem öldükten 3 ay sonra evde itfaiyenin söndürdüğü düzeyde bir yangın çıktı gece uyurken. Sabahına kalktım finaller vardı, gittim sınava girdim. Bak şimdi o günlere döndüm... Psikoloğa gitmedim ama dahiliyeye gitmiştim, sürekli ellerim titriyordu başım dönüyordu. ilaç verdi gerektiğinde alıyordum.

Velhasıl bir evladın var. Allah sizi hayatın her alanında, hastanesinden otobüsüne kadar her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın. Benim tutunacak 1 ablam vardı. Senin de evladın var. Nefes aldığımız müddetçe tutunacağız, başka çaremiz olmadığından...

Allah'ım sabır versin...Ne desem boş evladın için dik durmalısın...

Başınız saolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin.Sabırlar diliyorum.

Ayakta duracak halin yok ama hayatta kalacak sebebin var... rabbim esini almis ama sana emanetini bırakmış ... eşimi kaybetmedim yasadigin zor olmali ama evlâdın icin dik durmalisin bir yerden baslamalisin ... yavrun babasiz büyücek ama annesine sımsıkı sarılıp büyüsün ... sana düsen görev cok hem analik hem babalık yapicaksin rabbim yardimcim olsun canı gönülden diliyorum

Daha çok erken, bunları yaşaman çok doğal. Emin ol seni bu şekilde görmek istemezdi, çocugun için güçlü olmalısıın. Onun güzel günlerini göreceksin. Bence sen de kendini kapatmamalısın .. Kimseninn dediğine aldırma belki hayatına biri girer. Mutlu olcağın günler gelir. Allah sabır versin ...

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm kardeş insanın kolu kanadı gerçekten çok etkilendim Allah sabırlar versin neden vefat etti acaba kardeşiniz

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm kardeş insanın kolu kanadı gerçekten çok etkilendim Allah sabırlar versin neden vefat etti acaba kardeşiniz
Allah razı olsun, sağolun.

Motor kazasında şoka bağlı kalp krizi geçirdi.

Başınız sağolsun... Allah çocuğunuza güzel,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin...

Allah sabır versin.
Acınız taze olduğu için size dışarıdaki herkes öyle geliyor şimdi.
Evlat acısıyla bile hayata devam ediliyor. Zamanla hafifleyecek emin olun. Daha çok yeni.
Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş..
Çocuğunuzla huzurlu güzel bir hayatınız olur inşallah..

Başın sağ olsun canım. Acın çok taze, zaman her derdin ilacı.
Bir sene resmen canın yanıyor biber gibi, (ilk günlerde ki gibi yansa zaten insan yaşıyamaz)
Ama geçiyor, evladın var ailen ve dostların sana yakın olan insanlara uzak durma acını paylaş.
Dediğim gibi geçiyor, günler aylar ve seneler...dönüp baktığın da kendin bile şaşırıyorsun.
Sana tavsiyem ağla ne zaman istersen ağla ama hayatı ve kendini sev...dua et ama sabır dileme..sabret ama dileme...hamd et.
Allah yardımcın olsun

Öncelikle başınız sağolsun.
Sizi anlamak benim için zor değil .
Bende eşimi kaybettim kızım o zaman 3 yaşındaydı. Hiç kolay değil. Size tavsiyem acınızı yaşayın.
Bana bunu kimse söylemedi. İlk 1 yıl çalıştım çalıştım çalıştım.
Deli gibi bir maraton.
Kendimi unuttum diyebilirim .
1 yılın sonunda kızımın tek bir cümlesiyle evi barki sattım ailemin olduğu şehre yerleştim . Çalışmayı da bıraktım. Öyle bir boşluğa düştüm ki iki yıldır hala toparlanamiyorum. Biriktirdiklerim üstünü kapattiklarim icimde patladı .
Allah sabrını verecek. Asla acın geçmeyecek ama bu acıyla yaşamayı öğreneceksin. Vücudunda bir yara gibi taşıyor insan bu yarayı. .
Evladına sarıl. Şimdi onun sana herzamankinden daha çok ihtiyacı var.
Ağlamaktan acını yaşamaktan korkma. Bugün bundan kaçarsan ilerde daha kötü olur.
Allah sabır versin sana evladına uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…