Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm kardeş insanın kolu kanadı gerçekten çok etkilendim Allah sabırlar versin neden vefat etti acaba kardeşinizAllah dayanma gücü versin kardeşim...
Bende 23 yaşında kardeşimi kaybettim bir buçuk sene oldu..Kanatlarımi kaybettim, hayatta her daim yaslanacağım duvarı kaybettim, bir gun hala olabilmeyi kaybettim, evlatlarimin dayısını kaybettim..
Kabul edemedim gidişini, 40 gün mezarında gece ettim korkar sandım yanında olmak istedim alışsın gittiği yere diye...
Bebekken dişleri çıktığı gecelerde uyumazdı çok ağlardı sabaha kadar sallardim ayağımda annem biraz uyusun diye ona hep gidip o günleri anlattım sanki beni duyuyormuş gibi..
Şimdi Emre Aydının yeni bir şarkısı çıkıyor gidip dinletiyorum hemen o yokken ona olanları anlatıyorum..O gittikten sonra bir oğlum oldu mesela dayısının adını verdik büyüyor, aynı kardeşim gibi sağ gözünde ara ara ışık yanıyor...
Bu acı hiç geçmiyor emin ol sadece alışacaksın..Allahin takdir-i...Boyun eğmekten başka çare yok...
Allah rahmet eylesin eşine de..Işıklar içinde uyusun...
Allah razı olsun, sağolun.Allah rahmet eylesin çok üzüldüm kardeş insanın kolu kanadı gerçekten çok etkilendim Allah sabırlar versin neden vefat etti acaba kardeşiniz
Başınız sağolsun... Allah çocuğunuza güzel,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin...Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?