eşim öldü dayanamıyorum

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin,merhametiyle muamele etsin inşallah.
Size de sabırlar versin,imtihanınız çok çetinmiş,Allahım ferahlık versin.

Herkes mutlu değil, herkes kendi derdiyle savaş halinde.
Ama herkes kendi yaşadığını biliyor işte.
Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.
Kolay değil ama geçecek. Tamamen kaybolmayacak azar azar döneceksin yaşamına.
Kalanlar için devam ediyor hayat..

Allah yardımcın olsun sabırlar versin canım ;( konuşmak istersen ben burdayım acını hafifletir belki biriyle konuşmak canım

Başınız sağolsun Rabbim size güç versin inşallah.. Bebeğinize sağlıl versin. Sarılın bebeğinize. Eminim ona benzıyordur. Fiziki olmasa bile kişiliği karakteri bir şekilde babasını yansıtıyor, yansıtacak. Asla yalnız hissetmeyin. Aileniz yanınızda, eşinizden bir parçanız sizinle. Minicik bir bebek. Vardır bunda da bir hayır. Geçecek inşallah. Hafifleyecek yaranız. Bol bol dua edin..

severek ayrilmissiniz rabbim sabirlar versin..bense bebeklerimle tekim dunyada bi turlu ayrilik var

Allah sabır versin
Evladınız için güçlü durun lütfen

Başın sağolsun rabbim yardımcın olsun acını hafifletsin

Dayanılacak gibi değil haklısın çok üzüldüm
Başın sağolsun
Çocuğun için güçlü olmak zorundasın
Onun sana çok ihtiyacı var

ALLAH rahmet eylesin canım benim. Ne kadar ağlattın beni. İçim kanadı resmen çok kötü oldum

Allah yardimcin olsun dayanmak zor ama hayat devam ediyor en axin yavru icin dayanmak zorundasin teyzem

Konu sahibi Allah rahmet eylesin eşinize. Eşine bağlı biri olarak çok iyi anlıyorum sizi, yaşadıklarınızı. ALLAH sabır versin

Allah sabır versin cnm basın saolsunn sen çok üzülür ağlarsan o orda ızdırap cekerm is yapma cocuguna tutun çok zor ama ondan bi evladin var ne güzel ona saril

ALLAH rahmet eylesin canım benim. Ne kadar ağlattın beni. İçim kanadı resmen çok kötü oldum
Sağol canım teşekkür ederim duygularımı paylaştığın için, kimseyi üzmek değildi amacım ama bu benim hayatım artık, destek de aldım hiçbişey değişmiyor, her sabah uyandığımda ilk önce onun son gördüğüm güzel yüzü aklıma geliyor, akşam yemeğinden sonra midem bulanır üzüntüden nasıl yemek yedim o yokken diye peynir yemiyorum artık hiç, çok severdi kardeşim diye vs..

Önce evlat sonra kardeş acısı diyorlar, imtihanımız büyük oldu ama napalim derdi veren Allah dermanıni sabrını veren de o olacaktır.. Allah kismeyi bu acılarla sınamasın..

Tekrar teşekkür ederim..Sevgiler.

Bu yorumunuza dayanamadım bir abla olarak gözlerimden yaşlar yaktı.. Hele Emre Aydın kısmında..
Mekanı cennet olsun içim yandı.
Abla olmak anne yarısı değil, küçük anneliktir....

Senin de başın sağolsun çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…