Eşim öldü...

Maddi bi sıkıntım yok insallah bian once toparlanip ogluma kol kanat olmak istiyorum bende

Insallah Annenize de Allah guc kuvvet versin

Allah yardımcın olsun, mekanı cennet olsun eşinin. Çok üzüldüm.
Sana bir hediye bırakıp gitmiş, emanet etmiş yavrunu sana. Hayatınız boyunca yüzünüz gülsün inşallah oğlunun da senin de. Allah güç kuvvet versin.

Çok üzüldüm.Rabbim acınızı hafifletsin evladınızla size hayırlı bir ömür nasip etsin...Ne desem bilemedim...

Allah rahmet etsin size ve ailesine de sabır versin inşAllah
Hem kendiniz hem de bebeğiniz için ayakta kalmak zorundasınız. Çok zor biliyorum bende yeni babamı kaybettim. Annem 50 yıllık hayat arkadaşını kaybetti ve çok zorlanıyor. Kendinizi bırakmayın ve bol bol dua edin onun için.

Icim titredi basligini okurken. Esimin arkadasi 2016da besiktas vodafone arena stadi patlamasinda sehit olmustu. Gunlerce kendimize gelememistik. Daha minicikti yavrusu. 6 aylikti. Esi cok zor tutundu hayata. Oglu icin. Ama o da hala cok ozluyor. Mezarina gidiyor surekli. Oglu babasini fotograflardan taniyarak buyuyor. Kuzum ayni da babasi. O kadar benziyor ki..
O patlamanin oldugu gun esim cok hastaydi ve raporluydu. Bir an icin onun orada oldugunu ve onu kaybedecegimi dusunmek bile canimi cok acitmisti. Butun calisma arkadaslari ya gazi ya da sehit olmustu. Allah sana da sabir versin. Dusuncesi bile icimi yakiyor. Yasamasi ne zordur. Yavruna saril. Onun icin hayatina devam etmen gerekiyor.

Allah yar ve yardımcınız olsun.çocugunuz için sabırlı, güçlü olun ve hayatınıza devam etmeye çalışın emin olun eşinizde sizin iyi olmanızı isterdi inşallah bundan sonra çocugunuzla birlikte her zaman mutlu günler yaşarsınız.

Merhaba canim basın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Ben de eşimi 2 yıl önce kaybettim. Büyük kızım 1 buçuk yaşındaydı küçüğü 3 aylıktı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama inan zamanla insan güçlü olmayı öğreniyor. Çocuklarımız için güçlü olmalıyız ben hep bunu düşündüm. Ailem yanimda olduğu için şükrettim. Anladım ki herkesin sınavı farklı bizimki de buymuş demekki.

Çokkk üzüldüm, ne desem o kadar anlamsız ki şu an. Sadece çok iyi olmanı istiyorum Başın sağolsun, Allah oğlunu sana bağışlasın

Canim acini yasayacaksin daha cok taze zaman herseyin ilaci gecmez ama alisir insan. Senin guclu olman lazim oglun icin. Yemegini yemelisin sagligina dikkat etmelisin yine yasini tut ama hayat devam ediyor oglun icin ayakta durmalisin onun sana cok ihtiyaci var.

Cok uzuldum hep en korktugum seydir esimi kaybetmek, annem evlat acisi yasamis kardesim vefat etmis gectigimiz yillarda bir akrabamiz da evladini kaybetti ve annem ona demisti ki, acisi hi bitmeyecek icin hep yanacak ama bugun ki gibi kalmayacak alisacaksin, demisti sizin ki de oyle olur, acinizi yakaniza asip o aciyla yasamayi ogreneceksinz zor olacak ama eminim ko basaracaksiniz...size tum kalbimle dua edecegim

Seni kalbinden öperim güzel anne. Allah oglunla hayırlı uzun omurler nasıp etsın ınsallah. Acın cok taze allah yardımcın olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…