- 14 Eylül 2019
- 175
- 459
- 18
- Konu Sahibi Mathildamati
-
Maddi bi sıkıntım yok insallah bian once toparlanip ogluma kol kanat olmak istiyorum bendeBasın sagolsun. Cok üst uste gelmıs. Ama tavsiyem ailenden ayrılma, yalnız hissetmeye baslayacak sın buda senin ıcın ıyı olmaz. Umarım maddi glerrın vardır. Sımdı sana ıs dusuyor hem anne hem baba olmak zorundasın. Kendine iyi bakman lazım
Insallah Annenize de Allah guc kuvvet versinallah sabr versin başınız sağolsun eşimi kaybetmedim ama annem de babamı bana 7 aylıkken kaybetmiş.Sizin gibi yani.daha iyi hissedeceginiz günler gelecek .yolunuz bahtınız açık olsun bundan sonrası için Allah size ve oğlunuza hayırlı uzun ömür versin .
annemide kaybettim canım ne yazık ki ikiside yok artık.Insallah Annenize de Allah guc kuvvet versin
Rabbim insallah cennetinde bulustursun hem anne babanizi hem sizleriannemide kaybettim canım ne yazık ki ikiside yok artık.
amin çok sagolun Allah sizede sabrların büyüğünü versin her daim yolunuz açık güzelliklerle dolsun eşinizinde mekanını cennet eylesinRabbim insallah cennetinde bulustursun hem anne babanizi hem sizleri
Allah razi olsunamin çok sagolun Allah sizede sabrların büyüğünü versin her daim yolunuz açık güzelliklerle dolsun eşinizinde mekanını cennet eylesin
Ahhh ahhhh gece gece içim sızladıBende oglumuzu gorsun isterdim bana olmeden az bi once aşkım ben galiba oglumu senden daha fazla sevicem kiskanma demisti oncelerinhayatta en cok seni seviyorum derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?