Eşim öldü...

Hepinize ayri ayri çok teşekkür ederim gercekten yazdıklarınızı tek tek defalarca okudum insallah bizde bu sureci atlatiriz ve mutlu olacagimiz zamanlar gelir icimde umut var açıkçası ama zaman alacak eminim

Cok saolun Allah razi olsun insallah

Saolun cok tesekkur ederim gercekten de dogru hep yarim kaliyor bir seyler

Allah yardımcınız olsun.

Sık sık hal hatır sorun yanında olduğunuzu hissetsin konuşun dertlesin samimi olduğunuzu bilsin yeter insallah oda toparlar Allah yardimcisi olsun

Burnumun direği sızladı. Allah sabır versin. Evladın için güçlü olmaya çalış

Basin sagolsun Allah sabir versin canim erkek arkadasim la 10 senedir beraberdik cok guzel bir ilsikimiz vardi benimkode persembe gunu beraberdik beni eve birkatiktan sonra kalp kriizi gceridi kalbi durmus yogun bakimda durumu krtik su an yogun bakimda cikip cikmyicagi belli degil bilmiyorum bir bosluktayim bir an umutlaniyorum duzelicek diye normale.donuyorum bir anda hersey kotu oluyo kalbi dzugun yuzde 30 calsiiyor pil takmaalri lazilmmis kalbine ama bitik amleiyata almiyorlar solunum cihazina makineye bagli 5 gundur Allahim sen yardim et bilinc kapali her an kotu bir haber alma endesise bilmiyorum hic iyi degilim

İçim yandı başlığı okur okumaz. Başınız sağolsun başka hiçbir şey diyemiyorum.
Namaza kılın, dua edin hem eşiniz hem kendiniz için. Allah yardımcınız olsun. Eşinizin size bir emaneti var ona sarilmaya çalışın.

Allah razi olsun insallah namaz kilmak istiyirum

Allah yardimciniz olsun insallah hayata doner Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…