- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Mathildamati
-
Allah sabirlar versin insallah sizede bakicam hemenAh canim ne diyim ki ben sana.. bende evlat acısı ile sınandım
Rabbim sabır versin acıyla yaşamaya akışkan lazım. Beterin beteri var. Istersen benim konuma bir bi bak..
Cok tesekkur ederim saolunAllah rahmet eylesin, size sabırlar versin.
Çok zor anlıyorum.
Ama yaşama tutunmak için artık daha çok sebebiniz var.
Yavrunuza hem anne hem baba olacak güçte durmalısınız.
Lütfen kendinize iyi bakın.
Cok saolun Allah razi olsun insallahAh canm benim, güzel kardeşim. Rabbim eşine rahmeti ile muamele etsin. Dünya da yaşayamadıklarınızı, yarım bıraktıklarınızı cennete yaşayın inşallah. Çok zor bi durum.
Hani bazı şeyler olur, bir şey okursunda hayat sana bir tokat atar ya onu yaşadım şu anda. Ne kadar saçma nedenlerden birbirimizi kırıyoruz ah ahh.. İçimi yaktın, kavurdun. Rabbim senin hayatını kolaylaştırsın, evladın sana hayırlı bir evlat olsun.
Hiç bir acı ilk günkü gibi taze kalmaz kardeşim, bir süre sonra o acıyla yaşamayı öğrenirsin. Sonra unutur gibi olursun, utanırsın hatta neden unuttum ben dersin, bir ses gelir, bir koku, bir yer yeniden hatırlarsın. Dünya hayatı o kadar zor ve karışıkki, sonra hayatına devam edersin işde, devam etmekse bu. Seneler geçer, ömür biter anlamazsın bile nasıl geçtiğini. Hayat böyle işde, çok acımasız ve hiç adil değil. O minicik bebeğine kalk sıkı sıkı sarıl, çünkü o baba kavramını hiç bilmeyecek. Bi duş al, yemek ye, balkona çık bi nefes al. Hayat eşin için bitti, ama senin için devam ediyor. Kalan ömrün, gidenden hayırlı olsun inşallah.
Unutma ki dünya dediğimiz kavram bir göz yansımasından ibaret, ebedi hayat daha uzun ve sonsuz o güne hazırlan. Dua et. Allah kalbine inşirah suresi rahatlığı versin, dinle bol bol oku.
Çok sevdiğim bir söz vardır, burası dünya bura da birşeyler hep yarım kalacak!..
Saolun cok tesekkur ederim gercekten de dogru hep yarim kaliyor bir seylerAh canm benim, güzel kardeşim. Rabbim eşine rahmeti ile muamele etsin. Dünya da yaşayamadıklarınızı, yarım bıraktıklarınızı cennete yaşayın inşallah. Çok zor bi durum.
Hani bazı şeyler olur, bir şey okursunda hayat sana bir tokat atar ya onu yaşadım şu anda. Ne kadar saçma nedenlerden birbirimizi kırıyoruz ah ahh.. İçimi yaktın, kavurdun. Rabbim senin hayatını kolaylaştırsın, evladın sana hayırlı bir evlat olsun.
Hiç bir acı ilk günkü gibi taze kalmaz kardeşim, bir süre sonra o acıyla yaşamayı öğrenirsin. Sonra unutur gibi olursun, utanırsın hatta neden unuttum ben dersin, bir ses gelir, bir koku, bir yer yeniden hatırlarsın. Dünya hayatı o kadar zor ve karışıkki, sonra hayatına devam edersin işde, devam etmekse bu. Seneler geçer, ömür biter anlamazsın bile nasıl geçtiğini. Hayat böyle işde, çok acımasız ve hiç adil değil. O minicik bebeğine kalk sıkı sıkı sarıl, çünkü o baba kavramını hiç bilmeyecek. Bi duş al, yemek ye, balkona çık bi nefes al. Hayat eşin için bitti, ama senin için devam ediyor. Kalan ömrün, gidenden hayırlı olsun inşallah.
Unutma ki dünya dediğimiz kavram bir göz yansımasından ibaret, ebedi hayat daha uzun ve sonsuz o güne hazırlan. Dua et. Allah kalbine inşirah suresi rahatlığı versin, dinle bol bol oku.
Çok sevdiğim bir söz vardır, burası dünya bura da birşeyler hep yarım kalacak!..
Allah yardımcınız olsun.Merhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Sık sık hal hatır sorun yanında olduğunuzu hissetsin konuşun dertlesin samimi olduğunuzu bilsin yeter insallah oda toparlar Allah yardimcisi olsunÇok üzgün ama bir şekilde kabullendi de. 2 ay kadar oldu dahaama yüzyüze gelmeye çekiniyorum ne diyeceğimi bilemiyorum, yanlış bir şey derim de daha da üzerim diye. Bebeklerimizin doğumu arasında 10 gün var, yaşamak zorunda kaldığı bu durum beni de çok etkiledi, günlerce bebeğime bakıp bakıp ağladım ki o ne haldedir. Arkadaşımı ziyarete gideceğim yakında, nasıl davranmalıyım? Size bu süreçte en iyi gelen şey neydi? Onu nasıl biraz olsun iyi hissettirebilirim?
Basin sagolsun Allah sabir versin canim erkek arkadasim la 10 senedir beraberdik cok guzel bir ilsikimiz vardi benimkode persembe gunu beraberdik beni eve birkatiktan sonra kalp kriizi gceridi kalbi durmus yogun bakimda durumu krtik su an yogun bakimda cikip cikmyicagi belli degil bilmiyorum bir bosluktayim bir an umutlaniyorum duzelicek diye normale.donuyorum bir anda hersey kotu oluyo kalbi dzugun yuzde 30 calsiiyor pil takmaalri lazilmmis kalbine ama bitik amleiyata almiyorlar solunum cihazina makineye bagli 5 gundur Allahim sen yardim et bilinc kapali her an kotu bir haber alma endesise bilmiyorum hic iyi degilimhanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Allah size de sabırlar versin inşallahSık sık hal hatır sorun yanında olduğunuzu hissetsin konuşun dertlesin samimi olduğunuzu bilsin yeter insallah oda toparlar Allah yardimcisi olsun
Esim daha 28 yaşındaydıÇok üzücü Allah rahmet eylesin kaç yaşındaydı eşiniz
Allah razi olsun insallah namaz kilmak istiyirumİçim yandı başlığı okur okumaz. Başınız sağolsun başka hiçbir şey diyemiyorum.
Namaza kılın, dua edin hem eşiniz hem kendiniz için. Allah yardımcınız olsun. Eşinizin size bir emaneti var ona sarilmaya çalışın.
Allah yardimciniz olsun insallah hayata doner Allah büyükBasin sagolsun Allah sabir versin canim erkek arkadasim la 10 senedir beraberdik cok guzel bir ilsikimiz vardi benimkode persembe gunu beraberdik beni eve birkatiktan sonra kalp kriizi gceridi kalbi durmus yogun bakimda durumu krtik su an yogun bakimda cikip cikmyicagi belli degil bilmiyorum bir bosluktayim bir an umutlaniyorum duzelicek diye normale.donuyorum bir anda hersey kotu oluyo kalbi dzugun yuzde 30 calsiiyor pil takmaalri lazilmmis kalbine ama bitik amleiyata almiyorlar solunum cihazina makineye bagli 5 gundur Allahim sen yardim et bilinc kapali her an kotu bir haber alma endesise bilmiyorum hic iyi degilim
Amin insallah bende inaniyorum kalkicak ordan 5 gundur uyanmadi hala insllah kalkicak Allahim sen yaridm etAllah yardimciniz olsun insallah hayata doner Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?