- 14 Eylül 2019
- 175
- 459
- 18
- Konu Sahibi Mathildamati
-
Insallah cok tesekkur edrimAllah sabır versın. Cok kotu bısey sevdıgın ınsanı kaybetmek ama bak sana bı evlat vermıs kendını toparlayacaksın elbet ınsanlar evlat acısına dayanıyor coxugun ıcın toparlanmaya calıs onda esınden bı patcalar goreceksın. Benımde kaynım vefat etmıstı ıkıtane kucuk cocuk yıne senınkıler sahıplenmıs benım esımın tarafı cocukları alıp yengemı gonderdıler bısuru ıftıralar falan fılan o kadına daha zor oldu. Sımdı o cocuklar buyudu kucugu aynı tıpı huyu babası kadın ogluna baktıkca esını esını hatırlıyor. O cocuklar hep ezık eksık buyudu hayat onlar ıcın okadar zorkı suan. Sen cocugunu mutlu guclu yetıstır eksıklıgını hıssetırme nesenı gerı kazan gucunu. Daha kotu olanları gorkı mutlu ol cocugunda mutlu ol onun sana ıhtıyacı var
Şu anki duygularını az çok anlıyorum eşimden boşandım 6 ay önce cevap benzer şeyleri hissetmiştim ölüm ve boşanma travması aynı sayılırmış zaten ama inan zamanla hafifliyor. Hayallerin vardı yıkıldı evet ama vardır Rabbimin bildiği hayat mucizelerle doluEvet bazen dediginiz gibi yapmak istiyorum ama insan once kendine yalan soylemiyor dirayetli ve guclu degilim malesef eşim e gore hayatimi kurmuşum onunla ileriyi hayal etmişim simdi tekrar yurumeyi ogreniyor gibiyim
Allah yardimcisi olsun nasil simdi arkadaşınız bir tek ben değilim aslinda biliyorum da iste basina gelince insan sadece kendiymis gibi geliyor
İnsan aslında baktığınız zaman biyolojik bi varlık. Aldığımız nefes, yiyip içtiklerimiz, işlevlerini yerine getiren sağlıklı bi beden yaşamaya yetmeli. Ama yetmiyor işte.Merhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Allah cennetinde kavuştursun ebedi mutluluk versin orda size Rabbim sabır versin evladın sana elşinin emaneti. Dik dur olurmuMerhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?