- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Mathildamati
-
Var canım var aynı yoldan geçtim. ..kızım üç yaşındaydı eşim öldüğünde. ..pıhtı attı ..benim eşim de dünya iyisi harika bir adamdı. ..çok da mutluyduk. ..kızımız dunyamizdi. ..11 yıl oldu...7 yıl yalnız yaşadım ...zor ama atlatiliyor merak etme ...Allah evlat acısı ile sinamasin. .hayata tutun ...evladına yogunlas. ..geçmiş yaşandı acısı çekilecek ve bitecek...elbet aklına gelecek sizlayacak için arada ama inan çok hafifleyecek acin. ..yaşadığım için söylüyorum inan....sevgiler kardeşim ....istediğinde yazabilirsin ....Merhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
O kadar güzel yazmışsınız ki iki kere okudum içime islesin diye....kalbinize sağlık canım. ..sevgiler sizeBen de birkaç ay evvel kardeşimi kaybettim. Uzun uzun anlatıp acinizi tazelemek istemiyorum, ama kardeşimin eşi de çocuğu da geri de kalan bizler de çok acı yaşadık, yasiyoruz onun gidişiyle...
Ama bu süreçte benim ölüme bakış açım değişti, sizinle paylaşmak istedim ki belki iyi gelir size de diye...
Biz ölüme öcü gibi bakıyoruz, sanki bütün insanlar ölmeyecek de bu ölüm (bir hastalık gibi) sadece bazı kişilerin başına geliyor gibi vah vah ne talihsiz diyoruz ölene. Korkuyoruz da bir yandan, çünkü ölümden sonrasını tecrübe etmedik, insan da bilmediği şeyden korkar. Ama düşününce eninde sonunda hepimiz bunu yaşayacağız. Hastalık gibi belli başlı insanların başına gelmeyecek bu, hepimize olacak. Tolstoy da öldü, Dostoyevski de. 150 yıl öncesinde yaşayan kimse artık bizimle değil...
Ve her evli, bir gün eşini kaybedecek. Eşlerden aynı anda öleni çok azdır, herkes öyle ya da böyle bu acıyı yaşıyor... Bu kaçınılmaz bir gerçek... Er ya da geç... Evlenirken bile ölüme rağmen evleniyoruz, okurken ölüme rağmen okuyoruz, işe giderken ölüme rağmen. Ve hatta doğum yaparken bile ölüme rağmen doğum yapıyoruz. İşte bu noktada bence
önemli olan tek şey güzel anılar biriktirmek, hayattayken iyi işler yapmak.
Bir yavrunuz da varmış, ne mutlu ki ikinizden bir parça var bu dünyada. Ona güzel şeyler öğretecek, bu dünyada güzel izler bırakacaksınız inşallah.
Size tüm sevgimi gönderiyorum, ben kardeşimle buluşacağım bir gün siz de eşinizle. Anlatacak güzel şeylerimiz olmalı o güne dek.
Çok zor allah sabır versinMerhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Evde durdukça daha çok aklınıza gelir düşünürsünüz o yüzden dedim bende. Günde 1 saatte olsa çıkmayı deneyin benceGezmek icimden gelmiyor istiyorum aslinda ama bir yerde hep aklima geliyor esim o yuzde çıkmıyorum pek
O kadar güzel yazmışsınız ki iki kere okudum içime islesin diye....kalbinize sağlık canım. ..sevgiler size
başın sagolsun Allah yardımcın olsunMerhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Allah yardım etsin sabır versin...siz burda üzüldükce oda o dünyada üzülüyor onu ve kendinizi rahatlatmak için bol bol dua...Merhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?