• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim olmadan yapamamak

eheh yorumlara iyi güldüm. kocamla ikimiz eş aynı model ayakkabı aldık normal mi acaba.. Allah iyiliginizi versin :)

Esinizi seviyor olmanizda bi anormallik goremedim. Bende en mutlu zamanlarimi nisanlim yanimda oldugunda yasiyorum. Tek basina yasadigim icin gelip benimle kaldiginda onun icin biseyler yapmak, kahvalti, yemek, temizlik falan yapmak hic umrumda olmuyor. Cok yorgun bile olsam yapiyorum. Hepsi sevgiden. Bosver kaygilanmayi. Tadini cikar

Merhaba sevgili KK
önce kendimi tanıtayım : 27 yaşındayım 9 yıl önce severek değil görücü usulü evlendik eşimle eşimle sabah 9 akşam 6 şeklinde çalışıyorum iki tane kızımız var 8 ve 2.5 yaşında eşimde bir hafta sabah 7 akşam 3 bir haftada öğlen 3 akşam 11 şeklinde çalışıyor. Eşim akşamları evde olduğunda erken geldiği hafta yani çok rahatım onun yanında olmak huzur veriyor bana pazar günü tüm gün evde yine aynı çok rahatım sağolsun hiç bi şekilde ev işinde çocuklarda yardımcı felan olmaz kendisi sadece kanepesine uzanır ve televizyon izler ama onun evde olması bile yetiyo hal böyleyken bile ben hep onun yanında olmak istiyorum evin ve çocukların her türlü yükünü ben çekiyorum ve bundan da hiç rahatsızlık duymuyorum . eşimin akşam işte olduğu zamanlar hiç eve giresim gelmiyor o işten gelene çatlıyorum sıkıntıdan . bitmek bilmez bi enerjiyle herşeye koşturuyorum ama hiç şikayet etmiyorum hep onu ve çocuklarımı rahat ettirmeye çalışıyorum. Eşimle bu zamana gelene kadar çok zorluklar atlattık Rabbimin her gününe şükür bu günlerimiz bir nimet gibi geliyor şu an bana. Diyeceğim o ki içimden bi ses kızım hicran bunlar bi gün bi tarafında patlıycak diyo ama ne zaman bilmiyorum . Bunları size anlatma sebebim siz hiç hayatınızda böyle zamanlar geçirdiniz mi yani sizce eşime bu kadar bağlı olmam onsuz birşey yapamıyor olmam normal mi niyeyse bana hiç normal gelmiyor :KK43:((
Canım bende aynen çok düşkünüm. ama dünya hâli bu belli olmaz. biraz da onlarsiz yaşamayı öğrenmeliyiz sanki.

ben rica etsem bile ' aşkım benim sen harika bi kadınsın herşeyi yaparsın beni kaldırma hadi bi tak motoru ' diyo bu sefer gülüyorum ve ısrar edemiyorum
Tam politikacı olacak adam. Kusura bakmayın ama sizin gibi birini bulsam ben de basarım nikâhı. Siz eş değil adama köle olmuşsunuz

Siz adama bağımlı olmussunuz. Ailenizin arkadaslariniz dostlariniz yok mu?

Merhaba sevgili KK
önce kendimi tanıtayım : 27 yaşındayım 9 yıl önce severek değil görücü usulü evlendik eşimle eşimle sabah 9 akşam 6 şeklinde çalışıyorum iki tane kızımız var 8 ve 2.5 yaşında eşimde bir hafta sabah 7 akşam 3 bir haftada öğlen 3 akşam 11 şeklinde çalışıyor. Eşim akşamları evde olduğunda erken geldiği hafta yani çok rahatım onun yanında olmak huzur veriyor bana pazar günü tüm gün evde yine aynı çok rahatım sağolsun hiç bi şekilde ev işinde çocuklarda yardımcı felan olmaz kendisi sadece kanepesine uzanır ve televizyon izler ama onun evde olması bile yetiyo hal böyleyken bile ben hep onun yanında olmak istiyorum evin ve çocukların her türlü yükünü ben çekiyorum ve bundan da hiç rahatsızlık duymuyorum . eşimin akşam işte olduğu zamanlar hiç eve giresim gelmiyor o işten gelene çatlıyorum sıkıntıdan . bitmek bilmez bi enerjiyle herşeye koşturuyorum ama hiç şikayet etmiyorum hep onu ve çocuklarımı rahat ettirmeye çalışıyorum. Eşimle bu zamana gelene kadar çok zorluklar atlattık Rabbimin her gününe şükür bu günlerimiz bir nimet gibi geliyor şu an bana. Diyeceğim o ki içimden bi ses kızım hicran bunlar bi gün bi tarafında patlıycak diyo ama ne zaman bilmiyorum . Bunları size anlatma sebebim siz hiç hayatınızda böyle zamanlar geçirdiniz mi yani sizce eşime bu kadar bağlı olmam onsuz birşey yapamıyor olmam normal mi niyeyse bana hiç normal gelmiyor :KK43:((
Merhaba sevgili KK
Normal öyle olman insan yanındayken kıymetini bilmeli sen şunu yap ben bunu yapayım falan anlamsız sen mutlu oluyorsan gerisi teferruattır.. Keşke benim eşimde yanımda olsa kapı çalsa o gelse o kadar çok özlüyorumki markette çiftler takılıyor gözüme yada çocuklarına kıyafet seçiyorlar ben hep yanlızım... Soğukta sıcakta yağmurda çamurda debelenip duruyorum Çocuklara yetmeye çalışıyorum ama olmuyor yeri dolmuyor bu koca evde günler geçsin o gelsin diye bekliyorum onsuz herşey çok zor hayat çok zor

Boyle hissetmen normal. Ama bu kadar sikayet edip ilerde bu sebeple problem yasayacak olmani dusunmen bana gore cok cok anormal. Benim esim 2 hafta öğlen 3 gece 1, bir hafta ise sabah 7 aksam 4 calisir. Ben de esimin gec geldigi zaman cok ozluyorum cocugumuz yok henuz evde tek cok sıkılıyorum, aksam yemegine tekim diye cogu zaman kendime yemwk bile yapmiyorum. Ama bugune kadar bir sefer bile acaba ilerde patlar mi bu birikintiler diye dusunmedim. Cunku esimi ozlesemde icime dert edecek bir sey biriktirmiyorum. Cok sukur gec de olsa isinden geliyor evine. Bana yeter.

Kendinizi çok yıpratmayın, kendinize de zaman ayırmaya çalışın bence. Allah huzurunuzu daim eylesin.

Tespitin doğru. Patlar. Herkesi mutlu etmeye çalışan insanlar asla mutlu olamazlar. :KK12:

vay be sevgiye bak karşılıksız masum.
çok seviyorsunuz ki ona hiç kiyamiyorsunuz kendinizden daha çok seviyorsunuz.
gerçek sevgi bu olsa gerek.

umarım o da sizi böyle derinden seviyordur ve inşallah sizin gibi saf bir sevgiyle bağlı olan karısını hiç üzmez... ömür boyu mutluluklar.

Bu kadar bağımlılık fazla geldi bana. Onsuzluğu o kadar takmamalısınız.
Şimdi her işe yetişirsiniz de birkaç yıl sonra bunların bedelini ödersiniz böyle kendinizi yıpratırsanız.
Eşiniz de bazı işleri paylaşsın.

Aman patlarsa patlar patlayınca düşün canım onu :halay: herseyi önceden düşüne düşüne tüm kadınlar filozof kesildik :KK45:bir daha dünya 'ya gelsem istediğim ne para ne lüx yaşam kaygisiz biri olmak isterdim ileri geriye dünü bugünü sorgulamamak öyle birşey olursa patlarsan önlem alırsın şimdi patlar desek olcak ki aşk neticede bu önüne set kuramayacaksin yine kucak dolusu seveceksin cnm mutluluklar allah daim etsin :eek:

Bende eşim olmadan çok sıkılırım bu bağlılık sevgiden gelir bence çok güzel bir bağ oluşmuş

bende de böyledir kocam anlamaz dalga geçer.işine gelmez. anası sokakta doğurdu sanki onu baştan daha kötü olurdum bebek varken eskisi kadar üzmüyorum keyfi bilir.zaten biraz fazla arayınca bi tarafları havalanıyor.sizinkinin en azından ilgiden dolayı hiçbir işinize karışmasa da üstüne kapris yapmıyor gibi.siz severek yaptığınız için herşey kolay geliyor.fakat bir gün kocanız büyük yamuk yaparsa sevginizi bitirecek kadar o zaman her şey işkence gibi gelir her şeyi batar evden nasıl sepetlesem diye düşünürsünüz.beni de bu raddelere getirecek çok şeyler yapmış üzmüştür kırmıştır kocam fakat bendeki sevgisi bitmedi.aslında tepen ayağı öpen biri değilimdir.bir tek ona böyleyim.böyle olmasam çoktan ortada evlilik kalmamıştır.

onun yanında huzurlu olmak onu mutlu etmeye çalışmak herşeyiyle severek ilgilenmek sevmekse evet ben adamımı seviyorum:) ama işte bişeyde dürtüyo beni bu kadar fedakarlığın sonunda bi bokluk çıkacak diyo niye bilmiyorum içimden atamıyorum ya nolur biraz rahatlatın beni
yaa kusura bakma da ne bekliyorsun sen tüm gün evdesin o adam eve geldikten sonra dinlense ne yazar sen evde o da işte çalışıyor rahatlık mı batıyor be arkadaşım ne istiyor bu kadınlar biz hem çalışıp hem ev işiyle ilgilenip hem de cocuklarımıza bakıyoruz ev hanımları işten sonra eşleri bulaşık yıkasın ütü yapsın cocularla ilgilensin iş yapsın istiyor. Onları yapsanda mutlu olmıycaksın sen bacım.

Bence tamamen normalsiniz.şöyle söyleyeyim esim olmadan yaptıgim hicbir seyin tadı yok bana göre.tabi kendime vakit ayırıp arkadaşlarımka ailemle de cok eğleniyorum.o sohbetlerin yeri de ayri.ya da tek başıma yaptıgım yürüyüş kendi düşüncelerime dalmak falan...ama bütün bunların yanına eşimi koydugumda kalbimde bir sıcaklık bir güven hissediyorum.cok garip degil mi.demekki eşlerimizi seviyoruz ki yanımızda istiyoruz.

Back
X