Eşim ona yetmediğimi söyledi

Milana22 ulen yarım saatçik konuştuk, konu uçmuş kaç sayfa olmuş. hepsini de okumayayım bari malum sevgilim yanımda değil.

Esimle beraber romantik seyler yasamak.Onunla cilvelesmek ama cinsellik yasamamak özlem duyup öyle ilişki yapmak istiyorum ama olmuyor hergün aynı.
Çünkü ilişkinizin ham maddesi aşk değil, seks. Sadece bu yüzden birliktesiniz. Bakın maksimum 1 ay sevişmemeye karar verin, nasıl boşuyor sizi.

Evet aynen öyle 3 kadının yapacagı seyi ben yapıyorum 10 senedir hergün.Genede yaranamadım ona sinirim bozuldu.esim sultan süleyman olcakmısda yanlıs olmus.Aglancak halimede gülüyorum

bir kadın bunu kendine yapmamalı. severek mi evlendin bu adamla? zira o seni hiç sevmiyor.

Esimle beraber romantik seyler yasamak.Onunla cilvelesmek ama cinsellik yasamamak özlem duyup öyle ilişki yapmak istiyorum ama olmuyor hergün aynı.

iyide adamın kafa onlara basmıyor ki. akıl sürekli pipide.

Peki hiç bahsettiniz mi bunlardan?
Siz bunlardan şikayet edeceğinize o sizin yetmediğinizi söylüyor. Adam yetmediğinin farkında bile değil, muhtemelen "Vay be haftada 8-10 daha ne yapayım?" diye böbürleniyor.

İlacada karsı doktora karsı kullanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…