- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
Evet aynen öyle 3 kadının yapacagı seyi ben yapıyorum 10 senedir hergün.Genede yaranamadım ona sinirim bozuldu.esim sultan süleyman olcakmısda yanlıs olmus.Aglancak halimede gülüyorum
Hastalıgı var benimkinin kesin.Benim yerimde baskası olsa onada istek duyardı.Ablacim sen naptin ya? 22 sayfa yorum okudum. Gidip simdi benim adamın üstüne toprak aticam iki kürek
Afrodizyakın ham maddesi misin nesin?
Malesef gercek.kimse inanamıyor anlattıgımdaKoptum ))) trol değilse, nedir bilemedim)))
Çünkü ilişkinizin ham maddesi aşk değil, seks. Sadece bu yüzden birliktesiniz. Bakın maksimum 1 ay sevişmemeye karar verin, nasıl boşuyor sizi.Esimle beraber romantik seyler yasamak.Onunla cilvelesmek ama cinsellik yasamamak özlem duyup öyle ilişki yapmak istiyorum ama olmuyor hergün aynı.
Bu gidişle adam boşayacakHic mi kavga etmiyonuz? Ya da ne bilim yenwj bulasik .. dunyadaki tek dusunce sex mi ya: ( bu adami bosasan yeri
Ben mesela kesin duyardım )))))Hastalıgı var benimkinin kesin.Benim yerimde baskası olsa onada istek duyardı.
adamı alıp incelesinler. tıbba faydası olsun. yeni nesillere....Hastalıgı var benimkinin kesin.Benim yerimde baskası olsa onada istek duyardı.
Evdeki damacanaları falan kaldırın yine de siz. Hic guven telkin etmedi bu adam banaHastalıgı var benimkinin kesin.Benim yerimde baskası olsa onada istek duyardı.
Bosasada kadincagiz rahat etse:)Bu gidişle adam boşayacak
Evet aynen öyle 3 kadının yapacagı seyi ben yapıyorum 10 senedir hergün.Genede yaranamadım ona sinirim bozuldu.esim sultan süleyman olcakmısda yanlıs olmus.Aglancak halimede gülüyorum
Esimle beraber romantik seyler yasamak.Onunla cilvelesmek ama cinsellik yasamamak özlem duyup öyle ilişki yapmak istiyorum ama olmuyor hergün aynı.
Bana diyorki evliligin ana maddesi evliligi yürüten sex diyor o olmazsa olmaz diyor.Çünkü ilişkinizin ham maddesi aşk değil, seks. Sadece bu yüzden birliktesiniz. Bakın maksimum 1 ay sevişmemeye karar verin, nasıl boşuyor sizi.
Peki hiç bahsettiniz mi bunlardan?Esimle beraber romantik seyler yasamak.Onunla cilvelesmek ama cinsellik yasamamak özlem duyup öyle ilişki yapmak istiyorum ama olmuyor hergün aynı.
Evet severek evlendim.bir kadın bunu kendine yapmamalı. severek mi evlendin bu adamla? zira o seni hiç sevmiyor.
iyide adamın kafa onlara basmıyor ki. akıl sürekli pipide.
İlacada karsı doktora karsı kullanmaz.Canı nelere sıkılır eşinizin?
Ne olsa depresyona girer?
Depresyona soksanız azcık, sonra depresyon ilaçları kullanmaya başlasa. O ilaçlar istek mistek koymuyor.
İlaçtan sağlığı bozulmamış, sağlığı bozulduğu için ilaç kullanmış olur hem.
Evet severek evlendim.
Aşk varsa seks de olur. Seks varsa aşk olması şart değil. Bilmem anlatabiliyor muyum.Bana diyorki evliligin ana maddesi evliligi yürüten sex diyor o olmazsa olmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?