Eşim ona yetmediğimi söyledi

anam boşa gitsin ya .düşünsene sen 70 yaşına gelmişsin. hergün hergün. zor valla.beline kuvvet

Nerden geliyor bu fikirler aklınıza :) ben daha yüzeysel düşündüm, yemeğine rastgele bi kaç ilaç atmak hayır yani anlar bu adam ilaçların libidosunda yarattığı düşüşü kaçmaz yani.

Kendi iradesi dışında olmalı biseyler asdafasfas
Peki sekste yanlış hareketle, yanlışlıkla penisini kırsanız?
Bak bu oldu

Kaçın bacım kurtarın kendinizi. 10 yıl demişsiniz,10 gün olsa neyse de. El insaf böyle sevişilir mi)]) trol değilseniz çok seksi kadın olmalısınız. O da olmadı ise, herifi Mazhar Osman'a postalayın ))))

Evlenmeden once bilseydi hergün aynı saatte olacağını evlenir miydi acaba
Şap map hikaye direk hadım sorun ortadan ebediyen kalkar kadında kurtulur

O
Ozaman esimi hastaneye yatırırlar

hayır hergün aynı saat biraz ilginç acaba gizli bir şekilde ileç mı alıyor.

Sevgili gangsta şimdi adam her gün kullanıyormuş 10 sene olmuş yani şimdi hesap yapayım desem matematiğim yetmez.

Hala sağlamsa kırılması fln hikaye

Hicmi yorumluyor hicmi sıkılmiyor bu adam ? Hayir yani hergün her hafta sonu falan diyorsunuz ve adam yetmiyorsun diyor , Biraz ara versin ozlesin ozaman ne bekliyor sizden anlamadimki.

ilginç vaka keşke üroloğ olsaydım.

Sevgili gangsta şimdi adam her gün kullanıyormuş 10 sene olmuş yani şimdi hesap yapayım desem matematiğim yetmez.

Hala sağlamsa kırılması fln hikaye

Hayır netten arattım da "Cinsel isteği neler azaltır" diye.
Adamı alkol-sigara bağımlısı yapmadan olmayacak. Gırsın geçsin daha iyi dedim kendi kendime

anam boşa gitsin ya .düşünsene sen 70 yaşına gelmişsin. hergün hergün. zor valla.beline kuvvet
95 yaşında performans gösterirse adamı mumyalasınlar bence
Hatta şey var ya, insanlar kendilerini dondurtmuş da ileride uygun teknoloji bulunursa canlandırılacaklarmış mesela Walt Disney de öyle yapmış
Bu adam da onu yaptırsın
Bir gün dünya nüfusunun sonu gelirse tek başına nüfusu 3'e 5'e katlar gibime geldi

Eşiniz hiç hasta olmuyor mu? İşten yorgun gelip ölü gibi serilmiyor mu yatağa? Valla iyi dayanıyorsunuz. Eşinizin çok acil tedavi ihtiyacı var. Bu kadar istek doğal yollardan değil gibi geldi.
Bazen grip oluyor ozamanda bebek gibi ilgi alaka istiyor ilgi gösterdimmi gene hemen ilişki

Hayır netten arattım da "Cinsel isteği neler azaltır" diye.
Adamı alkol-sigara bağımlısı yapmadan olmayacak. Gırsın geçsin daha iyi dedim kendi kendime
Alkol sigarayada karsı 12 saat calısıyor hala peeformansı bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…