Nerden geliyor bu fikirler aklınıza :) ben daha yüzeysel düşündüm, yemeğine rastgele bi kaç ilaç atmakCanı nelere sıkılır eşinizin?
Ne olsa depresyona girer?
Depresyona soksanız azcık, sonra depresyon ilaçları kullanmaya başlasa. O ilaçlar istek mistek koymuyor.
İlaçtan sağlığı bozulmamış, sağlığı bozulduğu için ilaç kullanmış olur hem.
Bak bu olduPeki sekste yanlış hareketle, yanlışlıkla penisini kırsanız?
Korunmam konusunda esim benden cok dikkat ediyor.Ben cocuk istiyorum ama daha istemiyor.
Ozaman esimi hastaneye yatırırlarBir sebepten dolayı cinsel terapiste gitmiştik eşimle. Kadının ilk sorusu, kac aylik evlisiniz ve haftada kac kez sevisiyorsunuz. 15 aylik evliydik o zaman, haftada 4 demistik. Ooo çokmus demişti. O zaman şaşırmıştım o tepkiye. Şimdi 6 yıllık evliyiz, ben de şaşırıyorum o zamanki halimize ve kadinin tepkisini anliyorum
10 senedir nasil bi libido varmis hic sekteye uğramamış.
O
Demekki biz gitsek doktor kendine gelemez. esimi hastaneye yatırırlar
İş durumundan dolayı sabaha denk geliyorhayır hergün aynı saat biraz ilginç acaba gizli bir şekilde ileç mı alıyor.
Keske gitseniz. Artik hastaneye mi yatirirlar, uzerine santral mi kurarlar bilemiyorum. Istanbulun enerji ihtiyacının yarısını tek başına karsilayacak potansiyel var
Sevgili gangsta şimdi adam her gün kullanıyormuş 10 sene olmuş yani şimdi hesap yapayım desem matematiğim yetmez.
Hala sağlamsa kırılması fln hikaye
95 yaşında performans gösterirse adamı mumyalasınlar benceanam boşa gitsin ya .düşünsene sen 70 yaşına gelmişsin. hergün hergün. zor valla.beline kuvvet
Bazen grip oluyor ozamanda bebek gibi ilgi alaka istiyor ilgi gösterdimmi gene hemen ilişkiEşiniz hiç hasta olmuyor mu? İşten yorgun gelip ölü gibi serilmiyor mu yatağa? Valla iyi dayanıyorsunuz. Eşinizin çok acil tedavi ihtiyacı var. Bu kadar istek doğal yollardan değil gibi geldi.
her eve lazım.Tüm türkiyenin var bence maşallah adam trafoo misali
yuh. pompey pompey.......Bazen grip oluyor ozamanda bebek gibi ilgi alaka istiyor ilgi gösterdimmi gene hemen ilişki
Alkol sigarayada karsı 12 saat calısıyor hala peeformansı bitmiyorHayır netten arattım da "Cinsel isteği neler azaltır" diye.
Adamı alkol-sigara bağımlısı yapmadan olmayacak. Gırsın geçsin daha iyi dedim kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?