Eşim ona yetmediğimi söyledi

Bana diyorki evliligin ana maddesi evliligi yürüten sex diyor o olmazsa olmaz diyor.
Ya tamam bu cümle doğru da sabah içtiması seksi değil burda geçen.
İkinizinde istediği, birbirinizi arzuladığınız seksten bahsediyolar orda. O olayı baya yanlış anlamış. Hep sevişeyim her gün sevişeyim mükemmel evliliğim olsun diye bişey yok ki

soru mu bu şimdi?
sevişemezse depresyona girer. tee oturduğum yerden ben bile biliyorum

Ne diyim Allah yardımcin olsun bari korun tatlim yoksa bir futbol sahası kadar çocuk gelir buaralar iyi futbolcu yok denilecek kadar bari çocukları fenere galatasaraya besiktaş altyapilarina yazdırın da spor dünyasına katkı saglarsınız

Inşallah kocaninda seks tavanı biter

Eşiniz hiç hasta olmuyor mu? İşten yorgun gelip ölü gibi serilmiyor mu yatağa? Valla iyi dayanıyorsunuz. Eşinizin çok acil tedavi ihtiyacı var. Bu kadar istek doğal yollardan değil gibi geldi.

Evet severek evlendim.
Bir sebepten dolayı cinsel terapiste gitmiştik eşimle. Kadının ilk sorusu, kac aylik evlisiniz ve haftada kac kez sevisiyorsunuz. 15 aylik evliydik o zaman, haftada 4 demistik. Ooo çokmus demişti. O zaman şaşırmıştım o tepkiye. Şimdi 6 yıllık evliyiz, ben de şaşırıyorum o zamanki halimize ve kadinin tepkisini anliyorum
10 senedir nasil bi libido varmis hic sekteye uğramamış.

Nerden geliyor bu fikirler aklınıza :) ben daha yüzeysel düşündüm, yemeğine rastgele bi kaç ilaç atmak hayır yani anlar bu adam ilaçların libidosunda yarattığı düşüşü kaçmaz yani.

Kendi iradesi dışında olmalı biseyler asdafasfasfs

Korunmam konusunda esim benden cok dikkat ediyor.Ben cocuk istiyorum ama daha istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…