e tabi performansı etkilenir mazallah.İlacada karsı doktora karsı kullanmaz.
Ya tamam bu cümle doğru da sabah içtiması seksi değil burda geçen.Bana diyorki evliligin ana maddesi evliligi yürüten sex diyor o olmazsa olmaz diyor.
İlacada karsı doktora karsı kullanmaz.
Canı nelere sıkılır eşinizin?
Ne olsa depresyona girer?
Depresyona soksanız azcık, sonra depresyon ilaçları kullanmaya başlasa. O ilaçlar istek mistek koymuyor.
İlaçtan sağlığı bozulmamış, sağlığı bozulduğu için ilaç kullanmış olur hem.
Sevgiliken bisey yasamadık.sevgiliyken nasıldı peki?
soru mu bu şimdi?
sevişemezse depresyona girer. tee oturduğum yerden ben bile biliyorum
anam bununki sevişmekte değilki sürekli pompey........soru mu bu şimdi?
sevişemezse depresyona girer. tee oturduğum yerden ben bile biliyorum
Bir sebepten dolayı cinsel terapiste gitmiştik eşimle. Kadının ilk sorusu, kac aylik evlisiniz ve haftada kac kez sevisiyorsunuz. 15 aylik evliydik o zaman, haftada 4 demistik. Ooo çokmus demişti. O zaman şaşırmıştım o tepkiye. Şimdi 6 yıllık evliyiz, ben de şaşırıyorum o zamanki halimize ve kadinin tepkisini anliyorumEvet severek evlendim.
Ötenaziye bir adım kaldı sevgiliPeki sekste yanlış hareketle, yanlışlıkla penisini kırsanız?
Nerden geliyor bu fikirler aklınıza :) ben daha yüzeysel düşündüm, yemeğine rastgele bi kaç ilaç atmakCanı nelere sıkılır eşinizin?
Ne olsa depresyona girer?
Depresyona soksanız azcık, sonra depresyon ilaçları kullanmaya başlasa. O ilaçlar istek mistek koymuyor.
İlaçtan sağlığı bozulmamış, sağlığı bozulduğu için ilaç kullanmış olur hem.
OhaaPeki sekste yanlış hareketle, yanlışlıkla penisini kırsanız?
Korunmam konusunda esim benden cok dikkat ediyor.Ben cocuk istiyorum ama daha istemiyor.Ne diyim Allah yardımcin olsun bari korun tatlim yoksa bir futbol sahası kadar çocuk gelir buaralar iyi futbolcu yok denilecek kadar bari çocukları fenere galatasaraya besiktaş altyapilarina yazdırın da spor dünyasına katkı saglarsınız
Inşallah kocaninda seks tavanı biter
Ötenaziye bir adım kaldı sevgiliYokuspokus Daha az acıtır sanırım :)
Sevgiliken bisey yasamadık.
Korunmam konusunda esim benden cok dikkat ediyor.Ben cocuk istiyorum ama daha istemiyor.
Istemez tabii. Hadi hamilelikte hic sorun olmadi diyelim. Hersey yolunda gitse bile lohusalik var. Mazallah kafasini duvarlara vura vura intihar ederKorunmam konusunda esim benden cok dikkat ediyor.Ben cocuk istiyorum ama daha istemiyor.
Adam Saldıray abi gibi gözümde canlandığı için, sevişememe ihtimalini düşünemedim
Gece gece beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün insAdam Saldıray abi gibi gözümde canlandığı için, sevişememe ihtimalini düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?