Eşim ona yetmediğimi söyledi

Ben sizi hiç düşünemiyorum hamile kaldığınızı doğuma gitmeden önce yapalim öyle gidelim demezse bende selennn değilim abide libido platinium

bir şeyi çok merak ettim. size mi böyle. yoksa her şeyden vede herkesten tahrik oluyor mu?olmuyorsa o zaman ona çok sexi mi geliyorsunuz acaba?

Hicmi yorumluyor hicmi sıkılmiyor bu adam ? Hayir yani hergün her hafta sonu falan diyorsunuz ve adam yetmiyorsun diyor , Biraz ara versin ozlesin ozaman ne bekliyor sizden anlamadimki.
İlk evlendigimizde 3-5 krre oluyordu artık usandım diyordu kendiliginden.simdi usanma yok bide yetmiyon diyo

Daha fazlaymış da azalmış, rutine binmiş. Sekteye uğramış hâli bu yani

Bazen grip oluyor ozamanda bebek gibi ilgi alaka istiyor ilgi gösterdimmi gene hemen ilişki
Kusura bakmayın ama azgınlık nirvanada. Bu nasıl bir seks iştahıdır. İnsanın eli kolu kalkmaz hastayken maşallah sizin eşiniz ilaç niyetine yapıyor sanki.

hergün mü. hay masallahiii .

o ne ya kendimi bi yerden atarim yeni ergenler gibi

bir şeyi çok merak ettim. size mi böyle. yoksa her şeyden vede herkesten tahrik oluyor mu?olmuyorsa o zaman ona çok sexi mi geliyorsunuz acaba?
Baskalarına karsı günah diye muhatap olmuyor.Ne varsa bana ten uyumu mu desem aşk bi desem bilemiyorum.Su zamana kadar sen baskasın diyordu senden aldıgımı bugune kadar kimseden almadım diyordu.simdi ne oldu bilmiyorum

şu koca memlekette işimiz kalmadı ya dertte yok bin şükür. adamın şeyi......

yaaaa benim adam da böyle ben evlenmekten vazgeçeyim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…