Alkol sigarayada karsı 12 saat calısıyor hala peeformansı bitmiyor
Gırsın geçsinHayır netten arattım da "Cinsel isteği neler azaltır" diye.
Adamı alkol-sigara bağımlısı yapmadan olmayacak. Gırsın geçsin daha iyi dedim kendi kendime
İlk evlendigimizde 3-5 krre oluyordu artık usandım diyordu kendiliginden.simdi usanma yok bide yetmiyon diyoHicmi yorumluyor hicmi sıkılmiyor bu adam ? Hayir yani hergün her hafta sonu falan diyorsunuz ve adam yetmiyorsun diyor , Biraz ara versin ozlesin ozaman ne bekliyor sizden anlamadimki.
44 yaşında, 10 yıllık evli, gunde 12 saat çalışıyor, herhangi bir güçlendirici vs ilac kullanmıyor ve haftada 9 kez ilişkiye giriyor. Yaratık mı bu ablacimAlkol sigarayada karsı 12 saat calısıyor hala peeformansı bitmiyor
Sakal bıyık bıraksın bence bir de ablabir şeyi çok merak ettim. size mi böyle. yoksa her şeyden vede herkesten tahrik oluyor mu?olmuyorsa o zaman ona çok sexi mi geliyorsunuz acaba?
bu usanmış hali mi ?sanki zorunluluk var.yarışmaya mı katıldı acaba?İlk evlendigimizde 3-5 krre oluyordu artık usandım diyordu kendiliginden.simdi usanma yok bide yetmiyon diyo
Daha fazlaymış da azalmış, rutine binmiş. Sekteye uğramış hâli bu yaniBir sebepten dolayı cinsel terapiste gitmiştik eşimle. Kadının ilk sorusu, kac aylik evlisiniz ve haftada kac kez sevisiyorsunuz. 15 aylik evliydik o zaman, haftada 4 demistik. Ooo çokmus demişti. O zaman şaşırmıştım o tepkiye. Şimdi 6 yıllık evliyiz, ben de şaşırıyorum o zamanki halimize ve kadinin tepkisini anliyorum
10 senedir nasil bi libido varmis hic sekteye uğramamış.
Kusura bakmayın ama azgınlık nirvanada. Bu nasıl bir seks iştahıdır. İnsanın eli kolu kalkmaz hastayken maşallah sizin eşiniz ilaç niyetine yapıyor sanki.Bazen grip oluyor ozamanda bebek gibi ilgi alaka istiyor ilgi gösterdimmi gene hemen ilişki
Biz de evdekileri besliyoruz koca diyeDaha fazlaymış da azalmış, rutine binmiş. Sekteye uğramış hâli bu yani
Baskalarına karsı günah diye muhatap olmuyor.Ne varsa bana ten uyumu mu desem aşk bi desem bilemiyorum.Su zamana kadar sen baskasın diyordu senden aldıgımı bugune kadar kimseden almadım diyordu.simdi ne oldu bilmiyorumbir şeyi çok merak ettim. size mi böyle. yoksa her şeyden vede herkesten tahrik oluyor mu?olmuyorsa o zaman ona çok sexi mi geliyorsunuz acaba?
Ayhhhhhhhh yaratik tam guzel oturdu adama:))44 yaşında, 10 yıllık evli, gunde 12 saat çalışıyor, herhangi bir güçlendirici vs ilac kullanmıyor ve haftada 9 kez ilişkiye giriyor. Yaratık mı bu ablacim
Biz de evdekileri besliyoruz koca diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?