- 6 Temmuz 2018
- 91
- 39
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bonbonummm
-
Arkadaşlar eşimin yalanini yakaladim hemde inkar edemeyeceği bi şekilde beni kandırıp arkadaşlarıyla bi plan yapip eğlenmeye gidecekmis msjlarini gördüm açık bi şekilde bana bi şekilde bisey bulup gideceğine dair mesjlar filan. Neyse bu ne dedim e gittim mi sanki dyo konuşmuyorum onunla bu kadar yaptığının üzerine oda benimle konuşmuyor sanki hatali benmisim gibi cok sinir oldum. Rahatsızdı dun biraz üzerine örtü attim buna rağmen bitki hazirladim hazirladigim bitkiyi icmemis ya anlamıyorum cokmu aptalım. Cok kizdim kendime keske üzerine dusmeseydim diye. Her kavga sonrasi kin tutamıyorum ve ben konuşuyorum tekrar. Cok yanlış yaptığımi düşünüyorum. Alışmış simdi nasilsa kendi konuşacak fikri edinmiş olabilir mi sizce? Nasil bi yol izlemeliyim lutfen yardım...
İzin vermediğiniz için yalan söylemiş olabilirmi?Arkadaşlar eşimin yalanini yakaladim hemde inkar edemeyeceği bi şekilde beni kandırıp arkadaşlarıyla bi plan yapip eğlenmeye gidecekmis msjlarini gördüm açık bi şekilde bana bi şekilde bisey bulup gideceğine dair mesjlar filan. Neyse bu ne dedim e gittim mi sanki dyo konuşmuyorum onunla bu kadar yaptığının üzerine oda benimle konuşmuyor sanki hatali benmisim gibi cok sinir oldum. Rahatsızdı dun biraz üzerine örtü attim buna rağmen bitki hazirladim hazirladigim bitkiyi icmemis ya anlamıyorum cokmu aptalım. Cok kizdim kendime keske üzerine dusmeseydim diye. Her kavga sonrasi kin tutamıyorum ve ben konuşuyorum tekrar. Cok yanlış yaptığımi düşünüyorum. Alışmış simdi nasilsa kendi konuşacak fikri edinmiş olabilir mi sizce? Nasil bi yol izlemeliyim lutfen yardım...
Bu şekilde sıkıştırıp sindirdiğiniz adamlara saygı duyuyor musunuz merak ediyorum...Neyse bu ne dedim e gittim mi sanki
Arkadaşlar eşimin yalanini yakaladim hemde inkar edemeyeceği bi şekilde beni kandırıp arkadaşlarıyla bi plan yapip eğlenmeye gidecekmis
Hayır derdim suçlu olup onun tavir yapmasi her kavgada attığım adımların meyvesi bunlar bence sizce?Derdiniz eşinizin size yalan söylemesi mi yoksa her kavgadan sonra sizin adım atmanız mı? Ona göre yorum yapalım ?
Benim kendi alanim diye bisey yok onun görüşünde sosyallesmem onu sinirlendiriyor buraz sosyalessem hemen takildigim insanlara bi kılıf bulur. Hic öyle sikmam inanin gecenin bi yarisi bi arkadaşım aradi drr cikip gittigi olur asla arayip rahtsz etmem ama bu kadar bırakmama rağmen ne bilin isteArkadaşlarıyla gideceği eğlencelere izin verirseniz yalan söylemek zorunda kalmaz...
Evlilikte bile bireylerin kişisel bir alanı olabilmeli, sende arada kız arkadaşlarınla plan yapabilirsin.
Ayrıca hem küsen hemde barışmaya çalışan sen olursan, kendi içinde çelişen biri gibi gözükürsün, değerin olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?