Eşim...onerilerinizi bekliyorum

Inanin ki kısıtlayan biri değilim bunu söylerken inanin ben utaniyorum ama huyu böyle agzi alismis bi defa yalana

Damdan, anektodlar çok şeker, ama yanlış konuya yazmışsın

Son düzenleme:
Y kadinlar kulübü mu birbirine düşmanlar kulübü mu bazen anlamıyorum

1.si erkekleri fazla sıkmayın evli de olsak hala yalnız başımıza arkadaşlarımızla zaman geçirme hakkımız var evlendik diye herşeyi çift olarak yapmak zorunda değiliz yada arkadaşlarından uzak durmak zorunda da değil. Bırak istedigi gibi arkadaşları ile zaman geçirsin bizde mesela eşimle paylaşmış durumdayız 1 hafta sonu beraber bişeyler yapıyoruz diger hafta sonu ayrı takılıyoruz eşim istedigi gibi arkadaşları ile eglenebilir rahatsız olmasın diye geleceğim dedigi saate kadar aramam bile sık bogaz edip tat kaçırmamak için isterse şehir dışına bile gider sizde izin verirseniz arkadaşları ile zaman geçirmesine yalan söylemesi gerekmez
2. Olarak küs oldugunda çok üstüne düşüp alıştırma haksızsan yakın olur barışmaya çalışırsın ama sen haklıysan geri adım atma sınırların oldugunu kırmızı çizgine bastığını bilsin ve ona göre dikkat etsin

Bekleyecektiniz,gitmeye kalkisinca agzina gozune .... yapacaktiniz ki ,
O zaman daha iyi olurdu,ilgilenmeyin usyune dusmeyin,sizi manuple ediyor,hatali sizmis gibi davranarak
Cocugunuz yoksa bosanmayi düşünün, guvenilmez adam
Ahhh bi kiz bi erkek onlar olmasa ardima bakmam ardima. Onları alir bi sekilde meslegim yok onlar olmasa saniye kalır miydim sizce

Siz analık yapiyosunuz elbette o da çocukluk yapicak başka ne olucagini bekliyodunuz ki? Sizi aldaticagini düşündüğünüz basiretsiz biriyle neden evlendiniz? Evliliktr bu kısıtlamalar normal degil. Yıl olmuş 2020 bu nedir yahu

Isten sonra arkadaslariyla zaman geçirir 9 10 a kadar aramam asla gelir iki kelime etmez tlfnla oynar önceden olsa bizimle zaman gecirirdi bi arkadasi vardi izmirden ankaraya geldi simdi artik birlikte takılıyorlar geziyorlar haftasonunu bile artik bizimle değil düşünün ve hic sesimi cikarmadim

Evlilikte erkeginde kadininda arkadsalariyla eglenmek gezmek vakit gecirmek icin zamani hakki olmali. Kendimden ornek vermek gerekir ise esim arkadaslariyla yemege,alko icmeye,maç izlemeye gidiyor kiminle nerde oldugunu bildikten sonra benim icin sıkıntı olmuyor ayni sekilde bende arkadaslarimla eglence mekanlarina gidiyorum oda buna birsey demiyor. Cunku birbirmize guvenimiz var. Birbirnizi sıkmayın, hayat ikinizden ibaret degil bunuda bilmelisiniz, evlilik bir hayatı paylasmak, aile olmaktır. Hayatı kısıtlayarak zindan etmek degildir. Ben boyle bir ailenhayatinda buyudum esimde benimle ayni kafada o yuzden sıkıntı yasamiyoruz amaaa izin vermiyorsunuz diye de siz e yalan soylicek anlamina da gelmiyor. Ben bunuda kabul etmiyorum. Bu bir bahane degil.

O zaman konuş aradaki ayrımı yapmasını söyle bizimle de zaman geçir arkadaşlarınla da ama sadece onlarla olamicagını söyle hergün her hafta sonu arkadaşları ile olması da dogru degil ailesiyle de kalan çevresiyle de uyumlu şekilde yaşamayı ögrensin

Arkadaşlarını buldu mu ne ben ne cocuklar aklina gelmiyoruz yeter ki ortamı olsun adamin ki asla karismam isten cikar onlarla zaman gecirir hftasonu onlarla ve ben en küçük bi soylendim mi hemen bağırıp çağırır. Kasmam yani gerek yok erkegi cok kasarsan kacar bunu biliyorum ama agzi alismis bi srfa anldiniz mi

Inan ki bakim kasmam sikmam bende sizin gibi asla kasmam bakin. Benim sosyalesmemi asla kabul etmez ama kendisi gider gelir gezer tozar. Bu durumda bile aramam sormam kasmam yani. Bana kac defa suradayim diyip başka yerde çıktı alismis bi defa böyle huyu bu yani utaniyorum soylerken esim sonucta ama agzi yalana alismis sanki

Huyu şöyle söylersem iyice gicikligina yapicak daha fazla bizi ihmal edecek

Bence sorun arkadaslariyla plan yapmasi degil, yalan soylemesi. Guven sarsmasi. Bundan sonra her soyledigi seyde yine mi yalan soyluyor diye dusuneceksiniz artik. Guven tek kullanimlik cunku.
Tavir yapmadina gelince su uzerine cikmaya calisiyor. Su an sizin tavir yapmaniz gerekir. Hatta yalan bence affedilecek birsey degil. Yalan soyleyebilen kisi her sey yapabilir cunku. Evlilik guven uzetine kurulur. Bundan sonra kirdigi o guveni yeniden kurmasi zor olacak.

Bekar gibi takılmak isteyen insanlar neden evlenir anlamış değilim... Çoluk çocuğa karışmış koca adam için aman rahat bırak, çok sıkma vs gibi söylemleri de doğru bulmuyorum. Kafası gerçekten çalışan her insan, evine ve arkadaşlarına ayiracagi zamanı zaten sorunsuz planlar. Siz fazla serbest bırakmışşınız...

Anlattiklariniza göre ama adam bastan sorunlu. Hani bir iki cikar, ama adamin cocuklara babalik yaptigi bile yok. Bagirip cagirip sizi bastiriyor. Böyle adama niye iki cocuk orasida ayri bir konu. Ama bu kadar da pasif kalmaniz hata

Eğer evlilik içinde izin merci gibi davranıyorsanız ve bu yüzden eşinizi size yalan söylemek zorunda bırakıyorsanız asıl yanlışınız budur. Eşinizi karşınıza alıp güzelce ben senin dışarı çıkmak istemene değil bunu benden gizli saklı yapıp yalan söylemene kırıldım gibi bir konuşma yapsaydınız hem daha sağlıklı olurdu hem de ilişkinizde bir gelişme kaydetmiş olurdunuz.

Hiç şaşırmadım eşinizin kendi gezip tozarken size bunu hak olarak görmemesine.
Eşinizin kendi kafasına çizdiği sınırlar içinde yaşamak zorunda değilsiniz.
Arada bir çıkılır ama evli ve çocuklu insanların her kafasına estiğinde dışarı çıkmak gibi lüksleri yok

Yalancı insanla yaşamak ne kadar yorucu. Alttan almayın, madem suçlu olmasına rağmen burnundan kıl aldırmıyor niye uğraşıyorsunuz? Baksın basının çaresine birkaç gün.

Çok medenisiniz kk kadınları. Kadın sosyalleşemiyorsa erkek de sosyalleşemez. Çıkmasına izin verme konu sahibi. O biraz evde çocuk baksın sen çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…