- 6 Temmuz 2018
- 91
- 39
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bonbonummm
-
Ya nezle atlattim bgisklığım düşük bu ara korkuyorum dışarı çıkmaya yoksa oglum harika kanatlar istyo icimden bi ses avm ye gidem miii dyo ama cesaret edemiyormÇok medenisiniz kk kadınları. Kadın sosyalleşemiyorsa erkek de sosyalleşemez. Çıkmasına izin verme konu sahibi. O biraz evde çocuk baksın sen çık.
Ne güzel özetNe igrenc bir kocaniz var farkindasiniz degil mi? Evde iki cocuk bir kadin var ama o arkadasi ile kacamak heyecani pesinde..Ergenligini sizinle yasiyor ne guzel..Kocanizin tuzu kuru evi cekip ceviren,cocuklara bakan bi kadin evde kendi alem pesinde..Her insan kadin erkek farketmez arkadaslari ile cikabilir kafasini bosaltir bu bir ihtiyactir ancak sizin kocaniz heyecan ariyor.Emin olun sizi karisi olarak degil annesi olarak goruyor cocuklarini da kardesleri...
Yalan cok kotu isin icine girdimi guvensizligide arkasindan getirir araya mesafede girer sogumada... esinizin yalan soylemesi ve sizin kocanızın yalanını yakalamaniz cok uzucu. Bence karsiniza alip sert bir uslupla konusmanizInan ki bakim kasmam sikmam bende sizin gibi asla kasmam bakin. Benim sosyalesmemi asla kabul etmez ama kendisi gider gelir gezer tozar. Bu durumda bile aramam sormam kasmam yani. Bana kac defa suradayim diyip başka yerde çıktı alismis bi defa böyle huyu bu yani utaniyorum soylerken esim sonucta ama agzi yalana alismis sanki
Ilgilenmeyince kin tutyo birdeSiz analık yapiyosunuz elbette o da çocukluk yapicak başka ne olucagini bekliyodunuz ki? Sizi aldaticagini düşündüğünüz basiretsiz biriyle neden evlendiniz? Evliliktr bu kısıtlamalar normal degil. Yıl olmuş 2020 bu nedir yahu
Konuşunca dyo ki napmisim ki hatam bu mu baska ne var her konuda her hatasinda bu nu yani baska sorunumuz var mi yok uzatmayalim deyip geçiştiriyorYalan cok kotu isin icine girdimi guvensizligide arkasindan getirir araya mesafede girer sogumada... esinizin yalan soylemesi ve sizin kocanızın yalanını yakalamaniz cok uzucu. Bence karsiniza alip sert bir uslupla konusmaniz
Aboo yok yok bu iyice karakterine oturtmus yalani pes dogrusu.Konuşunca dyo ki napmisim ki hatam bu mu baska ne var her konuda her hatasinda bu nu yani baska sorunumuz var mi yok uzatmayalim deyip geçiştiriyor
Yanlis konudasiniz sanirim.Konuyu nasil kadinin kocasina baglicak diye okudum ama olmadiaaaa bak bir olay geldi aklıma
bir gün kapı çalmış babam açmış
60 yaşında emekli adam
apartmanın küçük çocukları, ne var demiş, biz sizde oynamaya geldik demişler
babam demiş bizim çocuğumuz yok, evde sadece ben varım, oyuncak falan da yok
şöyle bir bakıp iyi demiş gitmişler
muhtemelen apartmanda bunlar birbirlerinin evine girip çıktıkları ama annem babam yaşlı olduğu için onların evine gitmedikleri için merak etmiş gelmişler
düşünsenize aman ne olacak oynasınlar diye alsa çocukları, birine bir şey olsa ya da o masumane sevse, bir şeyler verse sonra biri anlatsa şuradaki dedeye gittik, bizi sevdi, şeker verdi diye
rezillikten kurtulamazdı
o nedenle kamu spotu kimsenini evine çocuğumuzu yalnız göndermediğimiz gibi kimsenin çocuğunu da almıyoruz
bir anı da benden
komşunun kızı kapıyı çaldı, size oynamaya geldim dedi
annen dedim işte dedi, sana kim bakıyor, anneannem, izin verdi dedi
aldım içeri, annesini arayayım diye girdim odaya, kapı çaldı anneanne gelmiş
o annesini aramış, o da git bak belki evde bile değildir demiş
anneanne izin falan vermemiş, ben gidiyorum annem bir şey demez deyip gelmiş
tamam görüşüyoruz vs de genelde birlikte aşağıda oynarlardı böyle evlere gitme huyu yoktu ama o gün gelmiş
yani çocuğa güven olmaz ki bu anlattığım 5 yaşında dahi yoktu, herkese ayrı ayrı makul gerekçeler uydurmuş
Ya sıkılıyorum ewde konuşacak tek kisi onunlada konusmayinca hepten bunaliyorumAsla geri adim atmazdim ben.
Arkamdan olan yapsin üstune trip atsin yok öyle bir dünya! Alışmış kudurmuştan beterdir dememişler boşa. Bu kez çizgin net olsun. Adim atma hatasinu telafi etsin
Yanlis konudasiniz sanirim.Konuyu nasil kadinin kocasina baglicak diye okudum ama olmadiKocanizi heryere gondermeyon diceksiniz bile sandim.
aynen yanlış konuya yazmışımmmmm
konu sahibi kusuruma bakma arkadaş yazmasa fark da etmeyeceğim
bunu eve dadanan çocuk a yazacaktım
:)aaaa bak bir olay geldi aklıma
60 yaşında emekli adam
muhtemelen apartmanda bunlar birbirlerinin evine girip çıktıkları ama annem babam yaşlı olduğu için onların evine gitmedikleri için merak etmiş gelmişler
düşünsenize aman ne olacak oynasınlar diye alsa çocukları, birine bir şey olsa ya da o masumane sevse, bir şeyler verse sonra biri anlatsa şuradaki dedeye gittik, bizi sevdi, şeker verdi diye
rezillikten kurtulamazdı
o nedenle kamu spotu kimsenini evine çocuğumuzu yalnız göndermediğimiz gibi kimsenin çocuğunu da almıyoruz
bir anı da benden
tamam görüşüyoruz vs de genelde birlikte aşağıda oynarlardı böyle evlere gitme huyu yoktu ama o gün gelmiş
yani çocuğa güven olmaz ki bu anlattığım 5 yaşında dahi yoktu, herkese ayrı ayrı makul gerekçeler uydurmuş
Kendini değersiz kilıyorsun tavrini belli etmem lazm bir iki gunde sıkıl yoksa daha çok boyle olaylad yaşarsınYa sıkılıyorum ewde konuşacak tek kisi onunlada konusmayinca hepten bunaliyorum
Evet olabilir ben de eşime karşı zaman zaman yapıyorum maalesef kötü bir huyum üzgünümAlışmış simdi nasilsa kendi konuşacak fikri edinmiş olabilir mi sizce?
Siz yanlış konuya mı mesaj yazdınız, ne ilgisi var şimdi?aaaa bak bir olay geldi aklıma
60 yaşında emekli adam
rezillikten kurtulamazdı
bir anı da benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?