Eşim...onerilerinizi bekliyorum

Çok medenisiniz kk kadınları. Kadın sosyalleşemiyorsa erkek de sosyalleşemez. Çıkmasına izin verme konu sahibi. O biraz evde çocuk baksın sen çık.
Ya nezle atlattim bgisklığım düşük bu ara korkuyorum dışarı çıkmaya yoksa oglum harika kanatlar istyo icimden bi ses avm ye gidem miii dyo ama cesaret edemiyorm

Ne igrenc bir kocaniz var farkindasiniz degil mi? Evde iki cocuk bir kadin var ama o arkadasi ile kacamak heyecani pesinde..Ergenligini sizinle yasiyor ne guzel..Kocanizin tuzu kuru evi cekip ceviren,cocuklara bakan bi kadin evde kendi alem pesinde..Her insan kadin erkek farketmez arkadaslari ile cikabilir kafasini bosaltir bu bir ihtiyactir ancak sizin kocaniz heyecan ariyor.Emin olun sizi karisi olarak degil annesi olarak goruyor cocuklarini da kardesleri...

Ne güzel özet

Yalan cok kotu isin icine girdimi guvensizligide arkasindan getirir araya mesafede girer sogumada... esinizin yalan soylemesi ve sizin kocanızın yalanını yakalamaniz cok uzucu. Bence karsiniza alip sert bir uslupla konusmaniz

Yalan cok kotu isin icine girdimi guvensizligide arkasindan getirir araya mesafede girer sogumada... esinizin yalan soylemesi ve sizin kocanızın yalanını yakalamaniz cok uzucu. Bence karsiniza alip sert bir uslupla konusmaniz
Konuşunca dyo ki napmisim ki hatam bu mu baska ne var her konuda her hatasinda bu nu yani baska sorunumuz var mi yok uzatmayalim deyip geçiştiriyor

Konuşunca dyo ki napmisim ki hatam bu mu baska ne var her konuda her hatasinda bu nu yani baska sorunumuz var mi yok uzatmayalim deyip geçiştiriyor
Aboo yok yok bu iyice karakterine oturtmus yalani pes dogrusu.
Bu tarz yalanlara bune bunda nevar diyebiliyorsan, bende sana isime geldikce zora duşdukce bu tarz yalan soyleyeyim ozaman problem yoksa de. Bakalim nasil hissedicek belki biraz empati duygusu vardir

Asla geri adim atmazdim ben.
Arkamdan olan yapsin üstune trip atsin yok öyle bir dünya! Alışmış kudurmuştan beterdir dememişler boşa. Bu kez çizgin net olsun. Adim atma hatasinu telafi etsin

Yanlis konudasiniz sanirim.Konuyu nasil kadinin kocasina baglicak diye okudum ama olmadi Kocanizi heryere gondermeyon diceksiniz bile sandim.

Asla geri adim atmazdim ben.
Arkamdan olan yapsin üstune trip atsin yok öyle bir dünya! Alışmış kudurmuştan beterdir dememişler boşa. Bu kez çizgin net olsun. Adim atma hatasinu telafi etsin
Ya sıkılıyorum ewde konuşacak tek kisi onunlada konusmayinca hepten bunaliyorum

:)

Siz yanlış konuya mı mesaj yazdınız, ne ilgisi var şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…