eşim onu aldattığımı düşünüyor kızlarrrr

Ayrıca kv deniz gerçekten olgun bir insanmış bize düşmede niyeyse böylesitabi birde şöyle bir durum var yarın birgün eşin tamamen senden koparsa (inşallah olmaz) kv de bu defa seni suçlayacak ve bence bu olayı bir çok kişi duyacak ve gerçekten şu anlattıkların kulağa hiç hoş gelmiyor insanlar senin hakkında çok yanlış düşünecek allah yardımcın olsun
 
Hayatta büyük konuşmamak gerek ama şunu söylemek istiyorum eşim benimle ilgilenmiyo demişsinizya hani facete telefonda o kişiyle geçirdiğiniz vakitler yerine eşinize zaman ayırıp ortak ilgiyi bulamadıniz mi? Tabi burdan böyle konuşması kolay belki farklı sorunlarda vardır fakat yaptığınız çok yanlış özür dilemek yerine tekrar güvenini kazanmanın yollarını arayın,o konuştuğunuz kişiyi eşinizle görüştürün veya ona ilgi gösterin demek ki eşiniz için kolay kolay kapatılacak bir olay değil içine atmış ki çoğu insan içinde unutulacak bi sorun değildir.
 

o kişiyle eşini yüzleştirirse ortada birsey yoksa bile daha da şüpheye düser insan..

ayrıca ünc. arkadası da baska sekilde anlayabilir durumu.

bana kalırsa daha da cıkmaza girer bazı seyler
 
Tam tersi olsaydı eşin başka bir kadınla o kadar uzun konuşsaydı sen de kaldıramazdın, keşke o zamanlar konuştuğundan haber verseydin eşine anlatır gibi, o zaman ya tepkisini verirdi ya da sonradan görse bile bilgisi olduğu için birşey diyemezdi. Bence şifreni ver baştan sona okusun yazışmaları içi rahat etsin.
 
yaptığın yanlışın sende farkındasdın
bence bundan sonra yapacağın tek şey eşine onu sevdiğini göstermek yeniden güvenini kazanmak ne derse desin evden ayrılma kayınvalideni dinle ve asla böyle gizli saklı işlere kalkışma
 

pardon böyle bişey varsa suçlusun evet yorumları okumamışım.
bu kadar gizleyecek ne vardı ki eşinle olduğunuz bir zaman gelseydi arkadaşın ya da haber verseydin bebeği görmeye gelecek diye en azından
gizlemen hoş değil ben de kabul etmezdim bunu.
 
Ne bir erkek arkadaşın olması nede onla konuşman sorun değil..Tek sorun bunu gizlemen..Anladığım kadarıyla kayınvaliden de dahil eşinin ailesi zaten bu konularda aydın davranacak tarzda bir aile..Neden gizleme ihtiyacı duydun ki ?
Söz gelimi benimde ilkokuldan lise sona kadar bir arada okuduğum ve görüşmeyi hala sürdürdüğüm arkadaşlarım var. Dertleşiriz de birbirimize nikah şahidi de olduk..Eşimle ve benle iş ilişkileri de oldu..Eşlerimiz de iyi arkadaş oldular..Ama tek bir görüşme anı yada tek bir konuşmamı gizleme ihtiyacı duymadım..
Eşim kızacağı için gizledim diyorsan o zaman keşke görüşmeseydin...
Neyse olan olmuş..Şimdi eşini nasıl ikna edebileceğin konusunda bol bol ve gerçekçi çözüm üretmek lazım..Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi arkadaşın da eşinle görüşebilir...Ama kayınvalideni bende tebrik ediyorum..Çoğu kayınvalide 1 bardak suda fırtınalar koparırken yapıcı yaklaşımı çok hoşuma gitti...Onun önerilerine uy bence...

Umarım bir an önce bu sıkıntılı durumdan kurtulur ve huzurlu aile düzenine dönersin..
 

ben şeffaflıktan yanayım.
evli olsam eşimin kızacağını bilsemde söylerim.
yalanın yakalanması insanı daha kötü duruma düşürüyor çünkü.
eşiminde bayan arkadaşları olabilir. sınırlar ihlal edilmedikçe.
 
Son düzenleme:
bu durumda eşin affetmemiş...
kaynananında söylediği gibi düzelir elbet ama zaman alır bu belli...
dayanabileceksen kendine güveniyorsan dur ama değişmez diyorsan boşuna yorma kendini...
 
sanki biriyle yatakta yakalanmissin muamelesi yapma kendine! Alt tarafi okul arkadasinla sohbet etmissin.bulusmamissin bile.nerde yasadigini ve oranin kulturunu bilmiyorum tabi ama bizim kulturumuzde (ve dogrusuda bu),arkadaslarimizi cinsiyetiyle secmeyiz. Arkadas, adi ustunde arkadastirkendine gel ve bir suc islemediginin once sen farkina varki, esinde inansin.saygilar.
 
bende şurayı anlamadım ; '' genelde evde hep yalnızdım eşim gelir akşam sonraları da giderdi annesigile çnkü bn çocukla ilgilenmekten onunla oturamazdım o da sıkıldığını söler çıkardı evden '' demişsiniz,

eşinizle ilgilenmeye vaktiniz yokken elin adamıyla internette konuşmaya nasıl vakit buldunuz?
 
gerçekten kayınvaliden çok hanımefendi ve hakkaniyetli bir kadınmış.eşin sanırım arkadaşınla konuşmandan çok hem gizli konuşman hem de özelinizi ona açman konusunda sinirlenmiş.
 
Evli insanın arkadaşı olmaz diye bir kural yok.Ya da cinsiyet ayrımı olmaz.
İnsan kendini biliyorsa erkek te kadında arkadaş olabilir.Görüşülebilir.
Burada tek yanlış saklamış olman.
Artı eşine yalvararak kendini suçlu göstermişsin zaten.
Eğer kendinden eminsen sana güvenmeyen adama ne diye yalvarıyorsun ?
Bu saklama da etkiye tepki gibi hissettim çünkü sürekli eşim kızar demişsin.
Üstünde bir baskı var yani. Kısıtlanmışsın sosyal hayatından.
Ama çocuk olması eşinle ilgilenmene engel olmamalı.
Eşine vakit ayırmalısın.
Kayınvaldene söylemekle de çok büyük hata yapmışsın.
 
Eğer birşey gizli yapılıyorsa demek ki ya utanılacak birşeydir bu ya da yanlış olduğunu kendiside biliyordur.
Sizde bunun farkına varmışsınız fakat eşiniz gördükten sonra.
Keşke söyleseydinizde yanlış birşey olmadığını eşinizde anlasaydı.

Eğer eşiniz böyle birşey yapsaydı sizde içinizden kolay kolay atamazdınız.
Bu yüzden zamana bırakın derim ben.
Çok üsteleyip çok kabul ettirmeye çalışsanızda ters tepecektir.
Erkek zihniyeti bu; çok üsteleyince kaçıyor.
 
Son düzenleme:
o kişiyle eşini yüzleştirirse ortada birsey yoksa bile daha da şüpheye düser insan..

ayrıca ünc. arkadası da baska sekilde anlayabilir durumu.

bana kalırsa daha da cıkmaza girer bazı seyler

evet sizde haklısınız doğru,o zaman çaresi ne bu işin ? şahsen eşim bana böyle bişey yapsa konu çözülemediği müddetçe hep içimde bi şüphe bi güvensizlik kalır.tabi kişiden kişiye değişir bazı şeyler kimisi o kişiyle yüzleşmek ister kimisi istemez yanlış anlar
 
valla canım öncelikle bişey dikkatimi çekti eşin işten geldiğinde ben çocuğumla ilgileniyorum oturup konuşamıyoruz oda evden çıkıp gidiyor demişsin.sonra yakın arkadaşım dediğin kişiyle telfonda konuşup sonra faceden konuştuk demişsin o arkadaşına nasıl vakit ayırdın onu anlamadım.belki eşinin kafasında da bu sor var bana vakit bulamazken başkasına vakit ayırabiliyor anlamında.ayrıca evlilikte güven çok önemli bu sarsıldığı anda kurtarması zaman ister sabır ister ama kuşku hiç bitmez bu kadın içinde erkek içinde geçerli.eşini seviyorsan onu kazanmak istiyorsan kv dediklerini yap şansın varki eşinin annesi sana yol gösteriyor ya oda oğlundan taraf olsaydı.
 
şimdi tersini düşünelim,konu sahibinin eşi,eski bir arkadaşıyla sürekli görüşüyor,aile sıkıntılarını anlatıyor ve bunu eşinden saklıyor ve konu sahibi eşinin yazışmalarını okuyor ve öğreniyor.biz kk hatunları ne tepki verirdik böyle bir durumda,aman ne var kız arkadaşıyla konuşmuş işte ne var diyebilirmiydik

erkek yapınca büyük hata,kadın yapınca arkadaşıyla konuşmuş ne var deniyor
 
Iki insana nikah düsüyorsa, ozaman "arkadasliklari" mesafeli olmasi gerekir, is arkadasligi gibi, bir ortamda bulusunca konusmak, sakalasmak gibi. Öyle gizli gizli chatlesmeler, telefonlasmalar hic hos degil. Zaten aldatmada böyle baslar, bir zaman sonra esinden sogarsin, arkadasina isinirsin ve bu is sürer gider.
Neyseki birsey olmamis ve sen esine durumu anlatmissin yakalaninca, ama esinde hakli olarak triplere girmis.
Kayinvaliden sözde cok güzel davranmis, ama gizliden senden habersiz ogluna laf sokmuyorda degildir diyorum. Sana karsi baska konusur, ogluna karsi "hic beklemezdim ondan, cok sasirtti bizi, hic hak etmedin oglum sen, vah yavrum aciyorum sana gözlerinin alti cökmüs..." gibide konussa kocanin cinleri iyice tepeye cikar.
Kayinvalidene anlatmakla cok büyük hata etmissin, bugün birsey demese bile sana karsi acik acik, yarin birgün onla kötü düstügün anda sap sap yüzüne vuracaktir "Seninde ne halt oldugunu biliyorumda, oglumun yuvasi yikilmasin diye sineye cektik vs" gibi.


Esine gelince, üstüne fazla varma. Zaten aldattigina inansa bir dakika bile durmazdi yaninda, hatta hayatindan endise ederdim. Sevgisini tekrar kazanmak gerek tabii, ama henüz degil, sen simdi sevgi istedikce o iyice küser, seni ezik görür, seni dahada suclar. Daha fazla insan karistirmayin olayiniza ve bir sekilde mutlaka zamanla halolacaktir. Ama dögüs ama cekis, ama konusmakla, ama sakinleseceksiniz mutlaka. Agzinada hic bir sekilde birdaha o arkadasinin ismini alma, kesinlikle yok sadece konustuk, yok söyle iyi böyle iyi deme, sanki pat diye bugarlanmis farzet, yok öyle birisi, hic olmadi.
Artik cocuguda bahane edip esinden uzak durma, cocuguda alin gezmeye cikin, cocukla ilgilenmekten yoruldum de, biraz esin ilgilensin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…