Iki insana nikah düsüyorsa, ozaman "arkadasliklari" mesafeli olmasi gerekir, is arkadasligi gibi, bir ortamda bulusunca konusmak, sakalasmak gibi. Öyle gizli gizli chatlesmeler, telefonlasmalar hic hos degil. Zaten aldatmada böyle baslar, bir zaman sonra esinden sogarsin, arkadasina isinirsin ve bu is sürer gider.
Neyseki birsey olmamis ve sen esine durumu anlatmissin yakalaninca, ama esinde hakli olarak triplere girmis.
Kayinvaliden sözde cok güzel davranmis, ama gizliden senden habersiz ogluna laf sokmuyorda degildir diyorum. Sana karsi baska konusur, ogluna karsi "hic beklemezdim ondan, cok sasirtti bizi, hic hak etmedin oglum sen, vah yavrum aciyorum sana gözlerinin alti cökmüs..." gibide konussa kocanin cinleri iyice tepeye cikar.
Kayinvalidene anlatmakla cok büyük hata etmissin, bugün birsey demese bile sana karsi acik acik, yarin birgün onla kötü düstügün anda sap sap yüzüne vuracaktir "Seninde ne halt oldugunu biliyorumda, oglumun yuvasi yikilmasin diye sineye cektik vs" gibi.
Esine gelince, üstüne fazla varma. Zaten aldattigina inansa bir dakika bile durmazdi yaninda, hatta hayatindan endise ederdim. Sevgisini tekrar kazanmak gerek tabii, ama henüz degil, sen simdi sevgi istedikce o iyice küser, seni ezik görür, seni dahada suclar. Daha fazla insan karistirmayin olayiniza ve bir sekilde mutlaka zamanla halolacaktir. Ama dögüs ama cekis, ama konusmakla, ama sakinleseceksiniz mutlaka. Agzinada hic bir sekilde birdaha o arkadasinin ismini alma, kesinlikle yok sadece konustuk, yok söyle iyi böyle iyi deme, sanki pat diye bugarlanmis farzet, yok öyle birisi, hic olmadi.
Artik cocuguda bahane edip esinden uzak durma, cocuguda alin gezmeye cikin, cocukla ilgilenmekten yoruldum de, biraz esin ilgilensin.