- Konu Sahibi kelebek_34
okadar sıkışıp köşede kaldımki anlatmak zorundaydım çnkü biliodum eşimin bunu kimseyle paylaşmadığını ve eğer içini dökerse belki bi nebze rahatlar diye. arkadaşınla konuşucağına eşine zmn ayırsaydın diyenler olmuş bn arkadaşımla saatlerce bi konuşmanın içine girmedim en uzun konuşma belki 10dkdır bundada genelde çocukla ilgili konuşmalar geçmiş yada geyik diye bahsettğim şeyler ünide olan hocaların durumu sınıfta yaşanan aa şuda olmuştu bu hoca böle yapmıştı yada o arkadaşın nişan atma sebepleri bilmem ne falan gibi konuşmalar eşimle aramda yaşadığım sıkıntılar değil yani. eşimin kafasında olan sorgu bnu kayınvalideme de sormuş neden görüşmek istemiş olabilirler bişiler hissettimi acaba diye bu konu ilk yaşandığında kafasında böle bi sorgu yoktu. bide beni sevmediğini düşünüorum demiş buda çok zoruma gitti çnkü bn çok severek evlendim şu an 22 yaşındayım 20 yaşında bi insan evlenmek adına evlenmez ki bn hiç evlenmeyi düşünmüodum hep şunu dedim çok seviorum bn böle kimseyi sevemem diye evlendim hala da öle düşünüorum ve çok seviorum kayınvalidemde bunu ona söle senin sevgini hissetmiorum de demiş ve bana da sordu gerçekten seviomusun diye tabiki dedim ve en azından o bana eşimi sevdiğime inanıo demekki gösterememişsin dedi bn ailemde hep sevgi eksikliği yaşadım annem babam bi hayat savasına girmiş bni unutmuşlardı belkide hatalıyım seviorum demekle olmuo göstermek gerekio ama işte nası göstericeğini bilmek gerekio sevgini. şimdi diceksiniz insan madem bu kadar seviosun neden o zmn yaptın bu kadar korkuosun eşinden neden gizledin ama genede yaptın bilmiorum bi nedeni yok 5 dk da olsa birine bişileri anlatıp içimi ddökmek rahatlatmıştı bni. hıı eşine zmn ayır diyenlere diorum çocuğumun ilk 7 ayı çok zor bi dönemdi çnkü kolikti (gaz sancısı) çocuğu olanlar bilirler 6 ay akşam 4 gece 12 sürekli kucakta gezzen ve ağlayan bi bebeğim vardı bu dönemde eşim eve geldiğinde bn sürekli kucakta çocukla gezdiğim için sıkılıodu evde ve gidiodu annesine bnde tabiki üzülüodum bni yalnız bırakmasına ama bütün çok yoğun bi iş temposu ve stresli bi işten snra eve gelince dinlenmek ve oturup konuşucak birini arıodu bulamayıncada başka çaresi olmadığı için gidiodu. şu an kendimi gerçekten çaresiz bi boşlukta gibi hissediorum çok acı böle bişi yaşamak heleki insan kendiisinin yaptığı bişi yüzünden bunu yaşaması canından çok sevdiğine bunu yapması onun sevgisinin biticeğini hissetmek size güvenmemesi keşke zamanı geriye almak diye bişi olsaydı keşke insanlar bedeli bu kadar ağır olan şeyleri yapmadan önce biraz düşünebilse.