- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Yok değildiEvlenmeden öncede böyleydi muhtemelen.. Neyse vazgeçiremezsiniz maalesef.
Boşanmaktan korkmayan yani sizi kaybetmekten korkmayan biri olduğu için vazgeçiremezsiniz demek istedim. Onun dışında ben olsam boşanırım da en kötü ne yemek yaparım ne ütüsünü aynı onun gibi kendine müslüman yaşardım görürüm o zaman evcilik oynamasını :)Sohbet ediyorduk gayet normal hayatımıza devam ediyorduk bi oyuna dadandi
Boşanma işini ciddiye aldida davayı açınca ne olacak acabaBoşanmaktan korkmayan yani sizi kaybetmekten korkmayan biri olduğu için vazgeçiremezsiniz demek istedim. Onun dışında ben olsam boşanırım da en kötü ne yemek yaparım ne ütüsünü aynı onun gibi kendine müslüman yaşardım görürüm o zaman evcilik oynamasını :)
Almadi diyecektimBoşanma işini ciddiye aldida davayı açınca ne olacak acaba
Benim eşimde aynıydı ilk aylarda. Sonradan bıkıyorlar merak etme. O derece bıktı ki tableti ve bilgisayarı sattık o dereceHenüz iki aydır evliyiz ve eşim resmen bir oyun bağımlısı. Home office çalışıyor ve günün neredeyse 14-16 saatini bilgisayar başında geçiriyor, geri kalan kısımda sadece birlikte yemek yiyebiliyoruz. Böyle giderse ondan boşanmak istediğimi söyledim ama değişen bir şey olmadı. Onu bu bağımlılığından nasıl vazgeçirebilirim?
İnşallahBenim eşimde aynıydı ilk aylarda. Sonradan bıkıyorlar merak etme. O derece bıktı ki tableti ve bilgisayarı sattık o derece
Nerden biliyorsun, birlikte mi yaşıyordunuz?Yok değildi
Evliliğin ilk senesinde böyle değildiNerden biliyorsun, birlikte mi yaşıyordunuz?
Muhtemelen oynuyordu
İnşallah ya gerçekten bırakırErkeklerin bu tarz alışkanlığı var, vazgeçiremezsin bence...
Benim eşimde oynuyor, adamı darlamiyorum illa bırak diye... Herşeyin yeri ve zamanı var çünkü ..
Pardon canım kusura bakma yorumu yanlış anlamışım,..Evliliğin ilk senesinde böyle değildi
Önemli değil canım olabilirPardon canım kusura bakma yorumu yanlış anlamışım,..
2 aylık evlisin sandım ..
Boşanma aşamasına geldikten sonra hiç önemsemeyin bence evcilik değil ki bu.Boşanma işini ciddiye aldida davayı açınca ne olacak acaba
İlk cümleniz "henüz iki aylık evliyiz"Evliliğin ilk senesinde böyle değildi
2 aylık evliyim yazmış zatenPardon canım kusura bakma yorumu yanlış anlamışım,..
2 aylık evlisin sandım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?