Eşim oyun bagimlisi nasil vazgecirebilirim

Bende tekrar tekrar okudum 2 aydır evliyiz kısmını

Benm eşimde oyle ama evllgmzin ilk iki yili cok daha fazla bagimliydi isten gelip yemek dus yataba kdr asla basini tvden kaldirmaz sürekli oyun oynardi hatda arada konusursam kızar di yada sohbet ediyorsak ertesi gun soylediklerimi anlatmadigimi soylerdi yani beni dinler gbi yapıp duymuyordu beni cocuklardan sonra braz azaldi ama malesf 5yildir devam ediyor

Hiç ona danışma kendine zaman ayır, dışarda farklı meşguliyetin olsun. O süreçte arama, sorma,sen niye beni aramadın diye trip atma. Onsuz mutlu olduğunu görsün. Bir kaç sefer tekrarla birde bunu dene.

2 aylık evliliğe rağmen boşanmayı dile getirmenize şaşırmadıysa,ne diyorsun sen demediyse kesinlikle bağımlı. Nasıl vazgeçer bilmiyorum ama bence siz de odaya kapanın. Hatta yemek bile yapmayın. Açın bir dizi,onu izleyin,kafanızı dağıtmaya bakın. Önce bi yokluğunuzu anlasın. O bilgisayar başındayken asla yanında oturmayın. Zaten şuan aranızda bir ilişki yok. Böyle yaparak olan düzeni bozmazsınız,eğer bundan çekiniyorsanız. Bakalım sizin eksikliğinizi anlayacak mı. Yanınıza gelip napıyorsun burada derse,senin yaptığını yapıyorum dersiniz.

Ben üyenin ne kadarlik evli olduğunu cidden merak ettim
2 ay yazmış?
Ama ilk senesinde böyle değildi diyor
Troll musun acaba

Demek ki sizin esiniz bagimli degil esimin hic kafasini bile saga sola cevirmeden tum gece oynadigini bilirim. Cise bile kalkmaz, yemegi erteler o kadar yani kendi hobilerim oldugu icin gormezden geliyorum ama cekilecek dert degil. Cumartesi gunu etkinlik yapmayiz kupasi var aksam 19‘ dan bitene kadar onlara rezerve, kumalarim ekip arkadaslari.

Senin koca villa tutup napiyor belli değil bu konu çok farklı panpa.

Soru sahibi bu ciddi bir konu. Bu olay yüzünden çok fazla boşanan insan var. Büyük ihtimalle stres altında olabilir bir kaçış olarak görüyordur. Kesin tavrını koy yoksa önünü alamazsın.

Ben yanlış yazmışım 2 yıl

Çok doğru söylüyorsunuz… Geçen hafta bizde boşanma kararı aldık. Avukatlarla görüşüyoruz, psikolojik olarak zor bir süreç… Neyse geleyim konuya;
Konu sahibi arkadaşım;
Bu yazdıklarımı iyi oku lütfen, 8 senelik evliyiz, hem iyi hem kötü günlerimiz oldu, şimdilerde ise eksi’ler yani kötü oldugumuz zamanlar terazide daha ağır gelmeye başladı.
Oyun konusu; aynı senin gibi evliliğin ilk aylarında başladı ve ve 8 sene devam etti, tabiki bizim boşanma olayımızın ilk gerekçesi oyun değil ama oyunu bırakır vs diye avutma kendini, boşanında demiyorum, ama ciddi ciddi konuşmalısınız. Ben yukarıda bir başka yorumcu arkadaşın dediğini yaptım, takmamaya başladım, bırakayım oynasın dedim, içkisi sigarası yok evcilman biri, bende kendimi oyalayacak birşeyler buluyordum. Sonuç ne oldu dersen, 8. senemizde çocuksuz ve sadece aynı ortamda nefes alan iki asosyal haline geldik. O dadandığı oyun bitince biraz ara veriyor ve bu seferde telefonundan ıvır zıvır videolar izlemeye başlıyor, sonra yine başka bir oyuna başlıyor, sonra yeni bir oyun bilgisayarı alıyor vs şeklinde yıllarca sürüyor.
Belki çocuğunuz olursa onunla oyalanır ve bu huyundan vazgeçer, ama önerim 2-3 sene birbirinizi tanıyın ve çocuk düşünmeyin. Ben 2. senemizden beri evliliğimizdeki anomalilerin farkındaydım, 8.senemizde de patlak verdi.

Bu konuyu dikkatlice masaya yatırın, boşanma ültümatomu vermeden düzgün bir şekilde konusun.

Boşanma ile blöf yapmak doğru değil.
Yani bunu söylediyseniz ve hala devam ediyorsa boşanmak için dava açmanızı tavsiye ederim.
Öte yandan evlilikte siz kadın o erkek. Siz anne o çocuk değil. İlişkinizin daha en başında ebeveyn rolüne bürünmeyin.
Kendinize geç saatlerde bile olsa bi etkinlik bulun.

Bazı oyunlar bağımlılık derecesinde olabilir anlıyorum ben eşimin oyun oynamak için işten izin aldığını biliyorum :)) naçizane tavsiyem eşiniz oyun oynarken siz de başka seylerle meşgul olun, eninde sonunda sıkılacak oyundan sikilmasa bile tüm levelleri bitmiş olacak :)) eşinizle konuşmayı denediniz mi? Kavga etmeden daha çok onunla zaman geçirmek istediğinizi anlatsaniz ne yanıt veriyor?

Siz taktınız bu villa konusuna :) bu kadar şaşıracak ne var anlamıyorum. Evet eşim her yaz villa kiralıyor hatta ben fikir veriyor şurası daha güzel diye, ne yaptığı da gayet belli.
Ben insanlarin eşlerinin sahibi gibi onu sekillendirmelerini anlamıyorum, önünü alamazsın ne demek

bizim iliskimizde yirmi yila yaklastik hahaha o da gece boyu oynar uykusuz giderdi, home office olunca bi yanda masaustunden oyun oynayip diger yanda laptoptan toplanti yurutur oyle bi bagimlilik. imdat deseniz duymaz onu oyle kabul ettim, konusmak oyun almasini engellemek ya da levellerini bitmesini beklemek diye bir sey yok rutinimiz. cunku yeni fifa cikar haydi onun icin coin biriktirir kod yazar gun boyu bilgisayar kendi kendine oynar botlarla falan bagimlilik otesinde belki de her sene en iyi ihtimal ekran karti yeniler, mouse islevini yitirmeden yenisi alinir, yok klavye hizimi engelliyor der sonra bakar sorun mouseta degil mouse paddeymis bilegimin altina jel alayim, kulakligim terletiyor vs bir suru kalem gider hanesine yazilir.. o ve oyunlari bir butun ilk yillarda cok etkilenmistim ben de baska bagimliliklar edinince esitlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…