- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.784
- 448
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Bende tekrar tekrar okudum 2 aydır evliyiz kısmınıİlk cümleniz "henüz iki aylık evliyiz"
Nasıl ilk senede böyle değildi?
Konuya gelince yerinde olsam blöf olsun diye boşanma konusunu açıp durmazdim. Gerçekten emin olunca kararlı bir şekilde adım atardım. Çünkü iki ay daha cok kısa bir zaman. Sırf ilgi isteğinden, değerini anlasın diye böyle bi
Ama üye, ilk senesinde böyle değildi diye cevap verdi bende anlamadım2 aylık evliyim yazmış zaten
Oda eşini görmüyor ya oyundan ondan kafası karışmıştırAma üye, ilk senesinde böyle değildi diye cevap verdi bende anlamadım
Sizle evlenince mi birden oyun bağımlısı olduYok değildi
2 aylık evliliğe rağmen boşanmayı dile getirmenize şaşırmadıysa,ne diyorsun sen demediyse kesinlikle bağımlı. Nasıl vazgeçer bilmiyorum ama bence siz de odaya kapanın. Hatta yemek bile yapmayın. Açın bir dizi,onu izleyin,kafanızı dağıtmaya bakın. Önce bi yokluğunuzu anlasın. O bilgisayar başındayken asla yanında oturmayın. Zaten şuan aranızda bir ilişki yok. Böyle yaparak olan düzeni bozmazsınız,eğer bundan çekiniyorsanız. Bakalım sizin eksikliğinizi anlayacak mı. Yanınıza gelip napıyorsun burada derse,senin yaptığını yapıyorum dersiniz.Henüz iki aydır evliyiz ve eşim resmen bir oyun bağımlısı. Home office çalışıyor ve günün neredeyse 14-16 saatini bilgisayar başında geçiriyor, geri kalan kısımda sadece birlikte yemek yiyebiliyoruz. Böyle giderse ondan boşanmak istediğimi söyledim ama değişen bir şey olmadı. Onu bu bağımlılığından nasıl vazgeçirebilirim?
Demek ki sizin esiniz bagimli degil esimin hic kafasini bile saga sola cevirmeden tum gece oynadigini bilirim. Cise bile kalkmaz, yemegi erteler o kadar yani kendi hobilerim oldugu icin gormezden geliyorum ama cekilecek dert degil. Cumartesi gunu etkinlik yapmayiz kupasi var aksam 19‘ dan bitene kadar onlara rezerve, kumalarim ekip arkadaslari.Oyundan sıkılana kadar sabredin bence. Bir oyundan çok keyif alıyor hırsla oynuyor demek ki bu neden sizi rahatsiz ediyor ki... Sonsuza kadar oynayacak hali yok bence saygı duyup kendi haline birakmalisiniz.
Benim eşim de oyun oynamayı çok seviyor, bazen aylarca hiç oynamaz. Bazen haftalarca başından kalkmaz, ama ben ona müdahale etme haddini kendimde görmüyorum açıkçası.keyif alıyorsa oynasın ne güzel işte :)
Senin koca villa tutup napiyor belli değil bu konu çok farklı panpa.Oyundan sıkılana kadar sabredin bence. Bir oyundan çok keyif alıyor hırsla oynuyor demek ki bu neden sizi rahatsiz ediyor ki... Sonsuza kadar oynayacak hali yok bence saygı duyup kendi haline birakmalisiniz.
Benim eşim de oyun oynamayı çok seviyor, bazen aylarca hiç oynamaz. Bazen haftalarca başından kalkmaz, ama ben ona müdahale etme haddini kendimde görmüyorum açıkçası.keyif alıyorsa oynasın ne güzel işte :)
Ben yanlış yazmışım 2 yıl2 aylık evliliğe rağmen boşanmayı dile getirmenize şaşırmadıysa,ne diyorsun sen demediyse kesinlikle bağımlı. Nasıl vazgeçer bilmiyorum ama bence siz de odaya kapanın. Hatta yemek bile yapmayın. Açın bir dizi,onu izleyin,kafanızı dağıtmaya bakın. Önce bi yokluğunuzu anlasın. O bilgisayar başındayken asla yanında oturmayın. Zaten şuan aranızda bir ilişki yok. Böyle yaparak olan düzeni bozmazsınız,eğer bundan çekiniyorsanız. Bakalım sizin eksikliğinizi anlayacak mı. Yanınıza gelip napıyorsun burada derse,senin yaptığını yapıyorum dersiniz.
Yok ben yanlış yazmışım 2yil olacaktı o otomatik düzeltme hatasi2 aylık evliyim yazmış zaten
2 yıl otomatik düzeltme kurbanı oldum şuandaBen üyenin ne kadarlik evli olduğunu cidden merak ettim
2 ay yazmış?
Ama ilk senesinde böyle değildi diyor
Troll musun acaba
Benim yanımda oynamıyorum nişanliykenSizle evlenince mi birden oyun bağımlısı oldu
Yok önceden de böyleymiş ben anlayamamışım demek daha mantıklı bence
Çok doğru söylüyorsunuz… Geçen hafta bizde boşanma kararı aldık. Avukatlarla görüşüyoruz, psikolojik olarak zor bir süreç… Neyse geleyim konuya;Senin koca villa tutup napiyor belli değil bu konu çok farklı panpa.
Soru sahibi bu ciddi bir konu. Bu olay yüzünden çok fazla boşanan insan var. Büyük ihtimalle stres altında olabilir bir kaçış olarak görüyordur. Kesin tavrını koy yoksa önünü alamazsın.
Bazı oyunlar bağımlılık derecesinde olabilir anlıyorum ben eşimin oyun oynamak için işten izin aldığını biliyorum :)) naçizane tavsiyem eşiniz oyun oynarken siz de başka seylerle meşgul olun, eninde sonunda sıkılacak oyundan sikilmasa bile tüm levelleri bitmiş olacak :)) eşinizle konuşmayı denediniz mi? Kavga etmeden daha çok onunla zaman geçirmek istediğinizi anlatsaniz ne yanıt veriyor?Demek ki sizin esiniz bagimli degil esimin hic kafasini bile saga sola cevirmeden tum gece oynadigini bilirim. Cise bile kalkmaz, yemegi erteler o kadar yani kendi hobilerim oldugu icin gormezden geliyorum ama cekilecek dert degil. Cumartesi gunu etkinlik yapmayiz kupasi var aksam 19‘ dan bitene kadar onlara rezerve, kumalarim ekip arkadaslari.
Siz taktınız bu villa konusuna :) bu kadar şaşıracak ne var anlamıyorum. Evet eşim her yaz villa kiralıyor hatta ben fikir veriyor şurası daha güzel diye, ne yaptığı da gayet belli.Senin koca villa tutup napiyor belli değil bu konu çok farklı panpa.
Soru sahibi bu ciddi bir konu. Bu olay yüzünden çok fazla boşanan insan var. Büyük ihtimalle stres altında olabilir bir kaçış olarak görüyordur. Kesin tavrını koy yoksa önünü alamazsın.
bizim iliskimizde yirmi yila yaklastik hahaha o da gece boyu oynar uykusuz giderdi, home office olunca bi yanda masaustunden oyun oynayip diger yanda laptoptan toplanti yurutur oyle bi bagimlilik. imdat deseniz duymaz onu oyle kabul ettim, konusmak oyun almasini engellemek ya da levellerini bitmesini beklemek diye bir sey yok rutinimiz. cunku yeni fifa cikar haydi onun icin coin biriktirir kod yazar gun boyu bilgisayar kendi kendine oynar botlarla falan bagimlilik otesinde belki de her sene en iyi ihtimal ekran karti yeniler, mouse islevini yitirmeden yenisi alinir, yok klavye hizimi engelliyor der sonra bakar sorun mouseta degil mouse paddeymis bilegimin altina jel alayim, kulakligim terletiyor vs bir suru kalem gider hanesine yazilir.. o ve oyunlari bir butun ilk yillarda cok etkilenmistim ben de baska bagimliliklar edinince esitlendik.Bazı oyunlar bağımlılık derecesinde olabilir anlıyorum ben eşimin oyun oynamak için işten izin aldığını biliyorum :)) naçizane tavsiyem eşiniz oyun oynarken siz de başka seylerle meşgul olun, eninde sonunda sıkılacak oyundan sikilmasa bile tüm levelleri bitmiş olacak :)) eşinizle konuşmayı denediniz mi? Kavga etmeden daha çok onunla zaman geçirmek istediğinizi anlatsaniz ne yanıt veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?