esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Biraz zor olacak belki ama doğal davranmalisin canım takipte olduğunu çaktırmamak adına. Bide esinle hiç sorun yokmuş gibi yakın davran kadının düşünce lerini akşam eşinden dinlersin zaten
Aglancak halime guluyorum resmen xd acaba kadin evinde mutsuz esinden gormedgi seyleri bnm esimin bna yapmasni kiskaniyo olmasn mesela esi evde hicbirseye yardm etmezms bnm esim herseyi yaparm bn deynce kiskanms esin cok sansli falan dems

Tatlım kbakma ama esin saf biraz senin yaa  sen bi tanış anlarsın zaten nasıl biri olduğunu şimdi her türlü karakter uydurulur anlattiklarindan kadina

İkisininde yirtar atardim.vallahi. bu ne ya eşiyle sorunlar varmis yol ariyolarmis. Psikolog mu onlar. Toovbe tovbe . bence eşine sert bi dille telkini koy.

Kadın kadına insan rahatlamak için anlatırda erkeklerin kadınla kadınların erkeklerle dertleşmesi hoş kaçmıyor..

Benim evli bir bayan arkadasım vardı eşi yatak olaylarına kadar bir başka erkege anlatıyomuş...duyunca şok oldum...bu da tuhaf...ama arkadaşım daha tuhaftı kızmıyodu bu duruma...

Dertleşme ufak ufak ev içi konularıyla başlayıp başka konulara da kaymasın...

Sevgilim bizim sorunumuz bu.ortada sorun varsa biz ikimiz konuşarak cozmeliyiz .3.kisilere anlatmanın konuşmanın faydası olmaz zararı olur deyin.

Konu sahibi, kadınla tanışacağım nasıl davranayım demişsin. Ben bişey tavsiye etmek istiyorum. Diyelim gittiniz işyerine eşiniz, siz ve o kadın. Bi kere pozitif olacaksın. Sürekli gülümseyen, kocasından şüphe etmeyen ona sonsuz güvenen kadını oynayacaksın. Konuşmaların aralarında da eşine dokunacaksın ufak ufak mesela aşkım ceketinde bişi gördüm bi saniye falan deyip koluna dokunacaksın falan. Maksat kadına BU ADAM BENİM mesajını iletmek. Çok ta eğlenceli oluyor inan. Kadın geri çekilecektir. Kadınla asla samimi olma. Bazıları hemen kaynaşır kanka olurlar, yarın bana gel oturalım moduna girerler sakın!!!

Konusmalari iliskinize yardim etmekten cok yeni sorunlar cikmasina neden olacak. Ona bunu soyleyince konusmayi kesecek mi bakalim. Sozumona sorunlariniza cozum bulmak icin konusuyormus ya..

Cozum aramiyorlar , yakinlasiyor bunlar.
Yani ben esimi sert bir dile Uyarirdim bunu en fazla 3 kez yapardim.
Anlamiyormu? Kadinin esine bir haber ucururdum ...

Bu asla kabul edilebilir bir durum değil.Evli bir erkek eşi ile ilgili sorunlarını iş yerindeki bir kadına anlatamaz.Çünkü başka bir kadın ile dertleşmek onların yakınlaşmasını sağlar,eşinizin evliliğinden dertli olması kadına açık kapı bırakır.Bu gidişat hayırlı değil.İnsanlar hemen hoop yatağa atlamıyorlar,böyle böyle başlıyor.Allah korusun.Eşiniz ya derdini erkek arkadaşına ya saygın büyüklerine yada psikologa anlatsın ama asla başka bir kadın olmaz.İlla kadın olacaksada annesine,kardeşine yada 80 yaşındaki teyzelere anlatsın.

bu ne genişlik ya bence hemen net tavrınızı koyun
ha birde şuı açıdan bakmak lazım eşimle çok büyük sıkıntıların mı var yani bazı erkekler eşleri ile arkadaşta olmak isterler
ya da kadın eşine
sen haklısın sen şöylesin sen böylesin eşimden iyisin diye yaklaşıyorsa eşinde de ego tavan yapıyordur bu durumda onun hoşuna gidiyordur

Tabi ole benm esim ev islernde yardmci olur bunu duyfugnda bile kiskanmis bole bi koca bulamafik falan demis

Sinir bozucu bir durum evlilik 2 kisi arasinda yasanir
Cok buyuk asilamayacak meseleler olursa aileyle paylasilir 15 gundur tanidigi kadina anlatmasi da ne demek insallah esiniz sizi dinler hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…