eşim p.... izliyor

Ben de 2 haftalığına memlekete gittim geçen ay acaba izlemiş midir yokluğumda :) İzlese ne tepki veririm acaba.. Benim koca da ergen miyim ben ne .....su der hep şüphelendim bak

Izlemiştir...

..aalizvell..;-)

bak canım 5 gün yokmuşsun yokken senin bir suçun yok.. adamın bazı ihtiyaçları oluşmuş oda bunu kendisi halletmiş seni aldatmamış başka kadınlarla yani.. aldatsaymış daha mı iyiymiş hayır tabiki.. eşin evlenmeden öncede izliyordu şimdide sen yokken izlemiş.. bunu onunla konuşmalısın.. ama kızarak söyleme tabikide.. artık her erkek izliyor hatta artık kadınlarda izliyor.. burada sıkıntı olan sana yalan söylemesi... bu konuyu onunla konuşmalısın bence yalan bakımından

Eşinizi yalnız bırakmayın ve 5 gün bence fazla. Herşeyi birlikte yapın annenize gideceksenizde birlikte gidin 1 yada 2 gün kalın

erkek bu izler ,izlemek kesmez kendi kalesine gol da atar...ne diye kızıyosun ki beynine muhalefet özerk bölgelere sahip...yapısı federal bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…