şuan çok kötü ruh hali içerisindeyim. 5 günlüğüne anneme gitmiştim, az önce bilgisayarın geçmişine bakayım dedim, bakmaz olaydım..
üstelik bana ben izlemem ne anlıyor bu erkekler bilmem diyordu, güvenim tamamen sarsıldı
bana yalan söylediğine mi yanayım, ona yetemediğime mi..
bu benim için sineye çekilecek bi durum da değil, ne yapmalıyım
Şeytan dürtmüş de merak edip bi defa mı acmış yoksa cok kereler mı acmış bu onemli bence
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim bana vakit ayırıp yazdığınız için.
eşime ben kendim söylerdim gel izleyelim diye ve istemezdi, hiç zevk verici bişey değil diyordu.
benim daha çok takıldığım nokta burası zaten, tamam kıskanma da kıskanıyorum ama işin içine eğer yalan girerse renk değişir.
bilgisayar kullanmayı da çok fazla bilmez, çoğu şeyi ben öğretmişimdir ona geçmişe bakmayı bile benden öğrenmişti, kaldı ki yaptıklarını silecek.
daha önce böyle bişey yapmış olabileceğini düşünmüyorum.
akşam sordum neden böyle bişey yaptın diye.
canım sıkıldı, izleme de izlemedim zaten dedi. (internetimiz bulunduğumuz yerde çok yavaş, bi film/video kırk saatte yüklenmez, sürekli takılır)
şuan çok kötü ruh hali içerisindeyim. 5 günlüğüne anneme gitmiştim, az önce bilgisayarın geçmişine bakayım dedim, bakmaz olaydım..
üstelik bana ben izlemem ne anlıyor bu erkekler bilmem diyordu, güvenim tamamen sarsıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?