- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Oğlum 18 aylık olduğunda işe başladım.evdeyken tek maaşla geçiniyoken,haftada en az 1 defa dışarda yemek yiyoduk.ben işe başladım.eşimde para biriktirme sevdası başladı.dışarı çıkalım diyorum.para biriktirmeyeceksek eğer sen niye çalışıyosun diyo.şimdide tatile çıkıcaz para yok diyo.halbuki tatil parasını ben veriyorum((....ne cimri eşim var benim (((((((((((((
emin ol eğer bu kadar özverili davranıyorsa çünkü kendisinden de çok şey veriyor demektir. bu da iyiye işaret. canını sıkma derim. erkekelr kolay kolay birikime geçemez. alında güzel hayalleri var gerçekleştirmek istediği. belki de seninle paylaşmadı henüz.
oğlum 21 aylık.ne yaparsak oğlumuz okula başlayana kadar yapabiliriz diyo.şimdi kendimizi sıkarsak ileride biz rahat ederiz diyo.şubatta işe başladım ve şimdiye kadar 3 -4 bin lira arasında para biriktirdik.bizim için gerçekten çok iyi bi para.onada hak veriyorum ama bişey yapalım dediğim zaman para biriktirmeyeceksek sen ne diye çalışıyosun.çalışma evinde otur diyo.bilmiyorum(((((((
anladığım kadarıyla eşin cimri değil de tutumlu aslında iyi bir şey bu artık ufak tefek şeylere ikna etmeye çalışacaksın çalışıyoruz biraz da yiyelim diyeceksin
akşam yemeği dışarda yedik.oğlum eşim ve ben:)....haftaya tatile çıkıyoruz.şimdi biraz sıkarsak tatilde istediğimiz herşeyi yaparız dedi.o yüzden hak verdim.:)))
ben 780 alıyorum.eşimde 920 alıyo.350 lira ev kirası veriyoruz.tatil bizi çok daralttı.bide benim kendi babam tarla aldı.oraya ev yapımında yardım ediyoruz.o yüzden biraz sıkıntıdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?