Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Haklisin..

Valla anlayamadım ben tamam saçma gelmiş bu tür konular siz de konuyu kapattıysanız nasıl uzadı nasıl buralara geldi, annesinin yanında bu ağır lafları nasıl edebilir ki başka şeyler var sanki anlatmadığınız o kadar çıkmışsınız. Ayrıca daha 2-3 aylık evliyken hamile kalmışsınız keşke biraz evliliğiniz otursaydı evlilik çok farklı çünkü. İçinden gelerek dememiştir ama bu raddeye gelecek birşey göremedim.

Ben 28 yasindayim , Esim 35 yasinda.

Bebegide herseyide isteyerek yaptik .
hic bir sorun yoktuki , daha dogrusu ben oyle biliyordum

Babalık stresi falan hikaye...
Bu üç oldu.Senin gibi bir kadına bunları dediğine inanamıyorum.
Pis kokular geliyor burnuma.Allah seni ve bebeğini korusun.
İyi bir dersi hak etti.

Olayi oldugu gibi anlatim, zaten sorunda orda.
Ortada hic bisey yokken ve onunilgilendiren bir konu yokken patladi ayrica . cumartesi gunude sebebsiz yere konusmadi benle .
Bende ustelemedim cani SIKKINDIR diye dun sordugumda .
Oylesine dedi .
Ya benim evlendigim o adam gitti yerine baska biri geldi sanki.

Pislikler!!
Cok yazik gercekten, degmez bu erkekler icin gercekten. .
Bes kurus etmiyorlar.

adamın gerçek yüzü ortaya çıkmaya başlamış işte

Anlıyorum ama eşiniz şu an evli.

Kıyamet eşinize değil o kadına kopar, o da eski ilişkilerinden dolayı. Eşiniz aralarında bir şey olmasa bundan neden korksun? Ona ne kadının ailesinin vereceği tepkiden?

Ya bu kizin irki.ve dini bizim gibi degil,
Bende anlamadimki orayi.

Ama korkuyor kendiside , kizin kapisina gitsem ne olucak ki, ben kendime yediremiyorum oraya gidicem rezilik yani .
Kimlerle neyle . karsilasacagimi bilmiyorum...

Beni hatalı veya paranoyak bulabilirsiniz yine de söylemeden edemeyeceğim ...Konuyu okuduğum zaman aklıma bu konunun dikkat çekilme amacıyla açıldığını düşündüm nedendir bilmem çoğu zaman iç güdülerimle düşünüyorum ..Menesa nın hamileliğe bağlı belki depresyon ,belki yalnızlık adı nedir bilmem ama sanki biraz ilgiye ihtiyacı olduğunu hissediyorum ..

Aklı başında hiçbir insan kati suretle eğer başkasına aşıksa bile manyak gibi ortaya atlayıp seni de istemiyorum,karnındakini de demez ..Bunun açıklaması şöyle olabilir adam ruhen hasta ..

Ancak bu adam geçen haftalarda 10 kilo alan kadına şişmanladın falan diyordu ki ona da inanmamıştım ,hamilelikte insanlar fotosentez ile yaşamıyorsa ve bu adam 30 yıl boyunca yer yüzünde yaşayıp kadınların hamileliğinde kilo aldığını görüyorsa eşine üstelik kendi çocuğunun anasına kilo aldın falan diyemez ,dese bile kırmadan der ..

Ve hamile hiçbir kadın ,bu kadar ağır kelimeleri duyup gelip burda can havliyle konu açmaz ..Neden çünkü önce bir şoka girer ,idrak etmeye çalışır ,isteyerek yapılmış bir bebekse şayet adamın kafasına taş mı düştü yemekten önce bunu söyledi diye bir ölçer ,tartar..Kızlar kocam bunu dedi demek bana facebookta hastahanede bile fotoğraf çektiren tipleri hatırlattı ..

e hadi onu atlattın kocanın başka birine halen aşık olabilme ihtimalini nasıl bu kadar kolay atlatabiliyorsun,ya son derece soğuk kanlısın,ya ciddi anlamda gamsızsın,ya da düşündüğüm gibi dikkat çekme amaçlı ..

amacım eleştirmek değil sadece içimden geçenleri yazmak istedim ..iyi geceler ..

son olarak şunu söylemeyi unuttum ,daha öncede takip ettiğim gibi bu konu maksimum sürer daha sonra üstü bir şekilde örtülür gibi geliyor ..Çünkü kendi konunu unutup başkalarına yorum yapmaya başlıyorsun ,bir şekilde adamın şişko dediği,çocuğun odasını yapmadığı ya da her neyse bir şekilde unutulup gidiyor ..
Belki yanılıyorumdur ama dediğim gibi hiç sanmıyorum ..Allah yardımcınız olsun ..

Neden burda dikkat cekeyimki ?
Yada neden uydurayim ? Manyakmiyim ben .
Kesinlikle yaniliyorsun .
Ben eve geldim ve burda paylastim ..
Gamsiz felan degilim sadece sakin olmaya calisiyorum , cunku ben birkez sinir kirizi gecirdim hastanelik oldum ..

Esim 3 hafta icinde degisti ve bunlarda.ust uste geldi , dikkat cekmek istesem farkli sekilde yapardim bunu ..

Ya bu kizin irki.ve dini bizim gibi degil,
Bende anlamadimki orayi.

Ama korkuyor kendiside , kizin kapisina gitsem ne olucak ki, ben kendime yediremiyorum oraya gidicem rezilik yani .
Kimlerle neyle . karsilasacagimi bilmiyorum...

Zaten kesinlikle gitmeyin, olayın kadınla alakası yok.

Eşinize şu an tepkisiz kalırsanız eşiniz olayı normalleştirecektir. Ben evden gitmenizden yanayım, Almanya'da evi terketmenizin bir sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum. Annenizden destek almalısınız.

Kendi konumu unutmuyorum , burda kendimi oyaliyorum ..
Ama sonucta senin fikrin saygi duymak gerek.

Evet haklisin.
Bende gitmeyi dusunuyorum zagen yarin ..
Burda evi terk etsemde , istedigimde onun gitmesi gerekiyor.

Ben de size kendi fikrimi söyleyeyim ama lütfen tartışma yaratmaya çalıştığımı düşünmeyin.

Siz mesela, bu tarz bir olay yaşadığınızda kadının saçını başını yolmaya gidiyor olabilirsiniz. Ya da karşılaştığınız insanlar konu sahibinin eşi kadar açık vermiyor olabilir. Ya da durup dururken saydırmıyor olabilirler.

Ama konu sahibinin anlattığı hiçbir şey imkansız değil. Yani bir sürü karakterde insan var dünyada.

Adam gerçekten karısını artık sevmiyorsa ve aklında başka biri varsa, durup dururken karısına kin gütmesi ve saydırması anormal değil. Hatta annesi bile varken yapmış, bu bazı şeyleri gözden çıkardığını ama henüz tam cesareti olmadığını gösteriyor bence. Konu sahibi de hamile sonuçta, aktif olarak harekete geçemiyor belki.

Yani burada dikkat çekmeye çalışanlar arttığı için, gelip her konuda dikkat çekme vurgusu yapanlar da arttı bence. İkisinin bana göre pek bir farkı yok, nacizane fikrim bu.

yok ben konuya inanmadığım için zaten şunu yap bunu yap diye hiç karışmadım ..Tamamen içimden geçenleri yazdım ,başta da belirttiğim gibi benim içimden geçenler bunlar dedim ..Yani tabii ki eşini gözünden çıkarmış olabilir ama bu birden gökten zembille mi düşer ,yani adam bir sabah kalkar ve artık kendim için yaşayacağım zaten bu kadını da istemiyorum mu der ?
yoksa daha önceden zaten mıkırdanmaya başlar mı ? Erkekler düz vites olduğu için ben pek alengirli işler çevirebileceklerini düşünemiyorum ..Kimbilir belki benim karşıma hep az zekalılar çıkmıştır ,ama his işte sadece bir his ...

Ben de diyorum ki gayet sıradan kavgalar bile olabilir neden bu kadar kesin konuştuğunuzu da anlayamadım. Kanıt var mı yok? Herkesin yorumladığı gibi de olabilir bilemem benimki sadece olayın başka türlü olabileceğine dair bir yorumdu. Başka türlüsünü yaşadım çünkü.
Çok daha fena şeyler duyup çok daha büyük şeyler yaşadığım ve söylediğim de oldu ve bebeğini de istemiyorum lafı bana oldukça sıradan bir kavga cümlesi gibi geldi. Yani kadın markete gidiyormuş benim eşim eski sevgilisinin evine gitti, kız kucağına bayıldı vs...
Dediğim gibi herkes kendi hayatından ve tecrübelerinden yola çıkarak yorum yapıyor. 9 kişinin kara dediği bir şeye 10. Kişi olarak ak dememin bir zararı olmaz herhalde. Kaldı ki adamın söylediklerini ya da hallerini savunmuyor ama "kesin aralarında bir şey var" denecek kadar ciddi bir durum olmayabileceğini söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…