- 3 Ocak 2015
- 42
- 26
- 18
- 54
Haklisin..Cnm bazi adamlar eslerini anne yada ev hanimi olarak görmek istemiyorlar, hep ilk sevgililik zamanlarindaki gibi olsun istiyolar.
Suslu püslü, laylaylom, askim cicim, falan filan.
Yani pembe zamanlara ozlem duyuyolar hep
. Evlenince gercek hayatin ciddiyetiyle karsilasinca islerine gelmiyo
, hele bi de cocuk filan olunca iyice bunalip sacma sapan hallere giriyolar.
Eski sevgili de tam burada devreye giriyor,
o kadini ev icinde gormuyor, esi olarak , hamile olarak, gunluk hayat sıkıntıları icinde dusunmuyor,
sadece karsisinda süslü bi kadin (suslu de olmayabilir ama demek istedigim dışarı hali, ic dünyasini bilmiyor)
belki de o kizla evlense de ayni sureci yasayacak, evlenince ilk ergen heyecanlari bitince o kiz da hamile coluk cocuk filan karisip gidince ondan da soguyacak
, cunku isine gelmiuor, sorumluluk almak gercek hayatla yuzlesmek, aile babasi olmak zor geliyor.
Kisaca, benm gözlemlerime gore, sadece esiniz degil, cok erkek esleri anne olduktan sonra sapıtıyolar,
eslerini begenmemeye basliyolar, elestiriyolar,
ilgisizlikten sikayet ediyolar filan
. Cunku artik bir baba olarak kendileri eskisi gibi simartilamayacak, el bebek yapilamayacak
, buyumek ve sorumluluk almak zorunda olacaklar.
Falan iste yani , aslinda uzun mevzular, toplumsal sorunlar ....
Allah yardimciniz olsun
Bence adamın ex aşkıyla bi alakası var.görüşüyor mu sevgili mi metres mi yapmış onu bilmem.ben sadece şuna takıldım.yaşınız kaç ? 30 üstü falan mı?evlilik zaten hayatınızda önemli bi değişiklik bi de 3 ay sonra buna bebek eklenmiş.adama bunlar da fazla gelmiş olabilir.biz anaç duygularla bi hafta kabullenemesek de sonrasında mutluluktan deli oluyoruz.ama erkekler öyle değil maalesef
Valla anlayamadım ben tamam saçma gelmiş bu tür konular siz de konuyu kapattıysanız nasıl uzadı nasıl buralara geldi, annesinin yanında bu ağır lafları nasıl edebilir ki başka şeyler var sanki anlatmadığınız o kadar çıkmışsınız. Ayrıca daha 2-3 aylık evliyken hamile kalmışsınız keşke biraz evliliğiniz otursaydı evlilik çok farklı çünkü. İçinden gelerek dememiştir ama bu raddeye gelecek birşey göremedim.
Yazıklar olsun boyle pisliklere! Cok uzuldum canim yasadiklarina. Kesin o eski sevgiliyle uchaftadir iiletişim halindedir bu nedir ya:-( yılbaşı aksaminda da cok yakin bir arkadasim ki haftaya dugunu vardi adamin tlf vs kapali bir haftadir triplerdeymis ve eski sevgilisiyle birlikteymis arkadasimla ayrildilar. Evleri esyalari kurulu hersey:-( Allah islah etsin boype pislik adamlari
adamın gerçek yüzü ortaya çıkmaya başlamış işteOlayi oldugu gibi anlatim, zaten sorunda orda.
Ortada hic bisey yokken ve onunilgilendiren bir konu yokken patladi ayrica . cumartesi gunude sebebsiz yere konusmadi benle .
Bende ustelemedim cani SIKKINDIR diye dun sordugumda .
Oylesine dedi .
Ya benim evlendigim o adam gitti yerine baska biri geldi sanki.
Anlıyorum ama eşiniz şu an evli.
Kıyamet eşinize değil o kadına kopar, o da eski ilişkilerinden dolayı. Eşiniz aralarında bir şey olmasa bundan neden korksun? Ona ne kadının ailesinin vereceği tepkiden?
Beni hatalı veya paranoyak bulabilirsiniz yine de söylemeden edemeyeceğim ...Konuyu okuduğum zaman aklıma bu konunun dikkat çekilme amacıyla açıldığını düşündüm nedendir bilmem çoğu zaman iç güdülerimle düşünüyorum ..Menesa nın hamileliğe bağlı belki depresyon ,belki yalnızlık adı nedir bilmem ama sanki biraz ilgiye ihtiyacı olduğunu hissediyorum ..
Aklı başında hiçbir insan kati suretle eğer başkasına aşıksa bile manyak gibi ortaya atlayıp seni de istemiyorum,karnındakini de demez ..Bunun açıklaması şöyle olabilir adam ruhen hasta ..
Ancak bu adam geçen haftalarda 10 kilo alan kadına şişmanladın falan diyordu ki ona da inanmamıştım ,hamilelikte insanlar fotosentez ile yaşamıyorsa ve bu adam 30 yıl boyunca yer yüzünde yaşayıp kadınların hamileliğinde kilo aldığını görüyorsa eşine üstelik kendi çocuğunun anasına kilo aldın falan diyemez ,dese bile kırmadan der ..
Ve hamile hiçbir kadın ,bu kadar ağır kelimeleri duyup gelip burda can havliyle konu açmaz ..Neden çünkü önce bir şoka girer ,idrak etmeye çalışır ,isteyerek yapılmış bir bebekse şayet adamın kafasına taş mı düştü yemekten önce bunu söyledi diye bir ölçer ,tartar..Kızlar kocam bunu dedi demek bana facebookta hastahanede bile fotoğraf çektiren tipleri hatırlattı ..
e hadi onu atlattın kocanın başka birine halen aşık olabilme ihtimalini nasıl bu kadar kolay atlatabiliyorsun,ya son derece soğuk kanlısın,ya ciddi anlamda gamsızsın,ya da düşündüğüm gibi dikkat çekme amaçlı ..
amacım eleştirmek değil sadece içimden geçenleri yazmak istedim ..iyi geceler ..
Ya bu kizin irki.ve dini bizim gibi degil,
Bende anlamadimki orayi.
Ama korkuyor kendiside , kizin kapisina gitsem ne olucak ki, ben kendime yediremiyorum oraya gidicem rezilik yani .
Kimlerle neyle . karsilasacagimi bilmiyorum...
son olarak şunu söylemeyi unuttum ,daha öncede takip ettiğim gibi bu konu maksimum sürer daha sonra üstü bir şekilde örtülür gibi geliyor ..Çünkü kendi konunu unutup başkalarına yorum yapmaya başlıyorsun ,bir şekilde adamın şişko dediği,çocuğun odasını yapmadığı ya da her neyse bir şekilde unutulup gidiyor ..
Belki yanılıyorumdur ama dediğim gibi hiç sanmıyorum ..Allah yardımcınız olsun ..
Zaten kesinlikle gitmeyin, olayın kadınla alakası yok.
Eşinize şu an tepkisiz kalırsanız eşiniz olayı normalleştirecektir. Ben evden gitmenizden yanayım, Almanya'da evi terketmenizin bir sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum. Annenizden destek almalısınız.
son olarak şunu söylemeyi unuttum ,daha öncede takip ettiğim gibi bu konu maksimum sürer daha sonra üstü bir şekilde örtülür gibi geliyor ..Çünkü kendi konunu unutup başkalarına yorum yapmaya başlıyorsun ,bir şekilde adamın şişko dediği,çocuğun odasını yapmadığı ya da her neyse bir şekilde unutulup gidiyor ..
Belki yanılıyorumdur ama dediğim gibi hiç sanmıyorum ..Allah yardımcınız olsun ..
Ben de size kendi fikrimi söyleyeyim ama lütfen tartışma yaratmaya çalıştığımı düşünmeyin.
Siz mesela, bu tarz bir olay yaşadığınızda kadının saçını başını yolmaya gidiyor olabilirsiniz. Ya da karşılaştığınız insanlar konu sahibinin eşi kadar açık vermiyor olabilir. Ya da durup dururken saydırmıyor olabilirler.
Ama konu sahibinin anlattığı hiçbir şey imkansız değil. Yani birsürü karakterde insan var dünyada.
Adam gerçekten karısını artık sevmiyorsa ve aklında başka biri varsa, durup dururken karısına kin gütmesi ve saydırması anormal değil. Hatta annesi bile varken yapmış, bu bazı şeyleri gözden çıkardığını ama henüz tam cesareti olmadığını gösteriyor bence. Konu sahibi de hamile sonuçta, aktif olarak harekete geçemiyor belki.
Yani burada dikkat çekmeye çalışanlar arttığı için, gelip her konuda dikkat çekme vurgusu yapanlar da arttı bence. İkisinin bana göre pek bir farkı yok, nacizane fikrim bu.
Ya allasen, bu durumda ne yalnis yorumlanabilir? Söyledigi seylerin hangisi iyiye yorumlanabilir? Siz birbiriniz ile tartimisiniz, tekrar, menesa esi ile bile konusmuyordu, kv'desi ile konusuyordu. Ki sevgili durumu ayri, evlenip bebek bekleme durumu ayri.
Ayrica sen eski sevgilini örnek olarak vermissin, bak böyle kirilmiyordum gibisine. Bu adam resmen "ben eski sevgilimi geri istiyorum" demis "bebegiNI istemiyorum" demis. Menesa "sen ex'in ile berabermisin" diye sordugunda adam "hayir, ama sen öyle düsünüyorsan beraber olacam" demis.
Ya bu kadin hamile hali ile hastanelik olmus!! Hastanelik!! Daha baska ne denilir? Hani desen konu konuyu açmis, adamda o sinir ile hastanelik olmus karisini görmedi bile, yine bir nevi anlardim ama o'da yok. Bu adam besbelli bi moklar karistiriyor iste. Karistirmiyorsa dahi güvenilcek, saygi duyulcak bir adam degil. Karisini zerre kadar sevmiyor!
Zaten sorumlulaklari tasiyamadigi için bence ex'ine geri dönüyor. Ayrica 4 yil ne ki? Insanlar 10,20 yil sonra bile aldatiyorlar. Yasli dedeler, neneler bile aldatiyorlar. Kiz zaten her hafta o markette gidiyormus. Yani olanakta varmis adamin elinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?