Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Yazıklar olsun boyle pisliklere! Cok uzuldum canim yasadiklarina. Kesin o eski sevgiliyle uchaftadir iiletişim halindedir bu nedir ya:-( yılbaşı aksaminda da cok yakin bir arkadasim ki haftaya dugunu vardi adamin tlf vs kapali bir haftadir triplerdeymis ve eski sevgilisiyle birlikteymis arkadasimla ayrildilar. Evleri esyalari kurulu hersey:-( Allah islah etsin boype pislik adamlari

3 ay once haber yollamis , bosanirsan beklerim seni diye , aslinda ailesinin kapisina gidicektim sonra dedimki ne kucuk dusurcem kendimi bir dengesiz yuzunden ..
Konu oylece kapandi ..

tobe yarabbim k.ltak ya sinir oldum..seytan diyor dola eline sacini,yol birak.
sen o iki utanmazi da bosver bebegini dusun suanda.Allah utandirsin ve islah etsin o esini de..

Iyide sen tartisma sirasinda söylemissin. Menesa daha dün aralarin iyi oldugunu söylüyor. Ve bügün kv'desi ile öyle ivir zivir seyler konusuyorlarmis ve adam birden, hiç bir neden yokken patlamis.

Niye bu derecede açik vermezsin? Erkekler kadinlar kadar detayci degiller. O kim bilir söyle düsünüyor "ben menesa'yi ne kadar suçlu gösterirsem kardir". Sonuçta ilerde o kadin ile beraber oldugunda "hepsi Menesa'nin suçu" gibi seyler zirvalamak isteyecek.

Hiç birsey ortada yokken hiç bir insan 3 haftadar ex sevgilisini konusmaz. Menesa cinnet geçirmis, hastanelik olmus, adam halen eski sevgilisinden bahs ediyor. Sorumluluk herkese agir geliyor fakat hiç kimse gidip sevdigi insani bu denli kirmaz, üzmez.

Ayrica ex sevgilisi her hafta bu adamin çalistigi markette geliyormus. Bu kiz adamin nenesine gitmis ve adama "bosanirsan ben seni beklerim" mesajini yollamis. Yani bence adam kesnlikle eski sevgilisiyle is karistiriyor!

3 ay önce kadın boşansın beklerim demiş ya, 3 aydır bunu mu planlıyor acaba nedir. Yolunu yapıyor olabilir dediğiniz gibi.

Bencede yapiyordu. Aslinda Menesa çok daha önce müdahale etmesi gerekiyordu. Yani ex sevgilinin her hafta adamin çalistigi markette gitmesi nedir? Ben olsam o an bile tavrimi gösterirdim. Esinin o anda tavrini göstermedigi aslinda baze seyleri isaret ediyor.

Alsin basina calsin. Ne bu erkeklerdeki eski sevgili aski. Dusuncesiz, dengesiz insanlar ya. Bu kadar divaneydin neden evlendin neden baskasini hayatina soktun.
Felaket derecede sinir oldum. Sen sakin olmaya calis biz senin yerine deliriyoruz burada.

Islerine gelmedimi terk ediyorlar , baskasini aliyorlar hayatlarina sonradanda karsi taraf suclu oluyor ..
Erkeklerin mantigi yanlis

Şu da var aslında, 4 yıl sevgililik dönemleri olmuş yanlış okumadıysam. Yani eskiden ayrılıp pat diye Menesa ile evlenmiş olsa ihtimal kuvvetlenirdi de, kaç sene geçmiş neden şimdi? Evliliği ve baba olmayı kaldıramadı o zaman.

Cok iyi anlatmissin canim.
Durum.aynen bundan ibaret .

Bizim tartışmalar da yok yere çıkıyordu zaten bana neden yan baktın misali. Kavga dönemlerinde o da ben de böyle can acıtıcı yorumlarda bulunuyorduk.
İnsanlar zaten stresli dönemlerinde eften püften kavga çıkarırlar. Sebebini bilemem ama stresli olduğu kesin ve eşinin hassas noktasını biliyorsa o yüzden böyle konuşuyor olabilir.
Ben kesin böyledir diyemiyorum, bu da ihtimal dahilinde diyorum. Hamile insanların duygusallıkla olayları yanlış yorumlayabilme ihtimali de var.

Cok konustum.
Beni nasil uzecegini biliyor evet , ama hamilelikte bunu yapmasi hic saglikli degil ..
Bende ister istemez farkli tepkiler gosteriyorum

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim.

Eşiniz kadının kapısına gitmenizden bu kadar korkuyor ise, bu şu an aralarında bir şeyler olduğunun ispatı değil midir?

Korkuyor cunku kizin ailesi en bastan bilmiyodu beraber olduklari hep gizli sakli yasamislar asklarini..
Ortaya cikarsa kiyamet kopar.

Evet dili alismis zaten son 3 haftadir.

Bahsettiğiniz şeyler sizin ilişkinizin dinamiğiyle ilgili.

Mesela eften püften kavgalar çıkarmak, eski sevgililere varan söylemler sanmıyorum pek yaygın olsun.
İnsanlar stresli dönemlerde pek ala birbirlerine destek de olabilir kavga çıkarmak yerine.

Çünkü sonra toparlamak çok zor. Yani keşke eski sevgilimle evlenseydim lafını geçiyorum, çocuğu istemiyorum pek unutulabilecek sözler değil. Normal bir kavga da değil bu, bayağı bayağı çirkinleşmek.

Evet sirf sen.soyluyosun diye madem oyle gorusecegim dedi ..

Suratini bile gormek sinir ediyor beni suan.

Korkuyor cunku kizin ailesi en bastan bilmiyodu beraber olduklari hep gizli sakli yasamislar asklarini..
Ortaya cikarsa kiyamet kopar.

Anlıyorum ama eşiniz şu an evli.

Kıyamet eşinize değil o kadına kopar, o da eski ilişkilerinden dolayı. Eşiniz aralarında bir şey olmasa bundan neden korksun? Ona ne kadının ailesinin vereceği tepkiden?

Benim aklima ilk hakkinda konustugnuz kisinin esinizin ex i olma ihtimali.(sizin bilmediginiz)
Ondan ayri aklima su geldi: sizi kiskanan birileri acaba sizin hakkinizda yalan yanlis bilgimi verdi esinize?

Ya allasen, bu durumda ne yalnis yorumlanabilir? Söyledigi seylerin hangisi iyiye yorumlanabilir? Siz birbiriniz ile tartimisiniz, tekrar, menesa esi ile bile konusmuyordu, kv'desi ile konusuyordu. Ki sevgili durumu ayri, evlenip bebek bekleme durumu ayri.

Ayrica sen eski sevgilini örnek olarak vermissin, bak böyle kirilmiyordum gibisine. Bu adam resmen "ben eski sevgilimi geri istiyorum" demis "bebegiNI istemiyorum" demis. Menesa "sen ex'in ile berabermisin" diye sordugunda adam "hayir, ama sen öyle düsünüyorsan beraber olacam" demis.

Ya bu kadin hamile hali ile hastanelik olmus!! Hastanelik!! Daha baska ne denilir? Hani desen konu konuyu açmis, adamda o sinir ile hastanelik olmus karisini görmedi bile, yine bir nevi anlardim ama o'da yok. Bu adam besbelli bi moklar karistiriyor iste. Karistirmiyorsa dahi güvenilcek, saygi duyulcak bir adam degil. Karisini zerre kadar sevmiyor!

Zaten sorumlulaklari tasiyamadigi için bence ex'ine geri dönüyor. Ayrica 4 yil ne ki? Insanlar 10,20 yil sonra bile aldatiyorlar. Yasli dedeler, neneler bile aldatiyorlar. Kiz zaten her hafta o markette gidiyormus. Yani olanakta varmis adamin elinde.

Kapiyi kilitlesemde iceri girebiliyor disardan anahtari aciyo anahtar ustunde olsa bile.

Evet haklisin ..
Bende hep derim sinirle alakasi yok , sinirle soylenmistir felan ben buna inanmiyorum .
Oyle olsa bejde sacmalardim ozaman, ki ben ondan daha cok sinirleniyorum.
Insanin aklinda varsa dilede gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…