Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Cok tesekkur ederim.

Suan hic hic birsey yapmiyoruz , konusmuyoruzda .
Galiba herzamanki tartismalardan biri gibi saniyor .
Onun icin cok rahat bey efendi ama oyle olmadigini yarin anliyacak ..
Bu lafları daha öncede söyledim özür diledim affetti yine affeder modunda o şu an cidden öyle olmadıgını anlasın artık

Beni ve bebegimi istemeyeni ben 2 kez istemem , bunu kendiside cok iyi biliyor.

Ben asla ona muhtac degilim .
Ne hali varsa gorsun .

O kizin kapisina gidersem sinir kirizi geciririm kesin , gitmeyecegim zaten.
Kendini bisey sanmasin..

canım benim ilk önce sakin ol ve de bebeğini düşün ve de onu da üzme
konuşma bir süre anlasın hatasını
neden söylüyor bunları konuşun sonra
dolmuş sana patlıyor hiç bulaşma

Bu kadar acı laftan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz kanımca.
Ne çabuk tüketmişsiniz herşeyi.
Ben en çok bebeğe üzülürüm...

Hemen işi aldatmaya götürmeye gerek yok bence.
Ben de sinirlenince karşımdakinin en çok canının yanacağı yerden vururum ve ağır konuşurum.
Bence eşinize babalık stresi çökmüş ve neye saracağını şaşırmış. Bebeği ne kadar istemiş olursa olsun istemekle sahip olmak arasında çok fark var. Bunu hiç konuştunuz mu?

Katiliyorum. Zamaninda ben de sevgilime sinirlendim bir suru hos olmayan sey soyledim. Zira o da bana. Ana sinirle soylenen seyler genelde cocukca sonradan gulup gecilen seyler oluyor. Yani burdaki sozler cok kirici. Karakterinde sorun var konu sahibinin esinin. Ustelik kavganin ciktigi yerin sacmaligi da dusunduruyor insani. Biraz bahane aramis. Bahsettigi kiz konusundaki dusuncelerinin gercek oldugunu dusunuyorum...

Ne hali varsa gorsun .

Kendini bisey sanmasin..

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim.

Eşiniz kadının kapısına gitmenizden bu kadar korkuyor ise, bu şu an aralarında bir şeyler olduğunun ispatı değil midir?

Canım kusura bakmada eşin yontulmamış ona on kalas,bir erkek hamile eşine nasıl böyle cümleler kurar bunda birşeyler var. Herşey çok iyi giderken nasıl böyle olur.Lütfen arkadaşım kendini asla ezdirme anasından emdiğini burnundan getir,yoksa bu sana daha çok yapar dili alışmış birkere.

Ben esimin facebookuna hic bakmadim , inanilmaz bir guven vaedi aramizda kac arkadasi var ona bile dikkat etmedim .
Telefonunu asla karistirmadim , belkide bu rahatlik ona yaradi bilemiyorum .

Mesajlari okuyordum da sen esine sormussun "eski sevgilin ile görüstünmü" diye, esin de "sen öyle düsünüyorsun diye görüsçegim" söylemis. Bence senin esin yeni iliskisi için zemin hazirliyor. Yani su an daima seni kötülüyor ki ilerde söyliyebilsin "menesanin yüzünden ben yeni iliskiye basladim"

Yani çok üzgünüm fakat baska bir açiklama bulamiyorum sahsen. Hani yeni bebegin gelmesi elbette herkesi stressi sokar. Mesela bebek için alis veris yaparken adam stressten "ben bu bebegi istemiyorum" diyerek aglasa anlarim. Ama ortam sakinken birden patlamasi bebek ile, senin ile alakasi yok. Adam birseyler karistiriyor.

Sende hem restini çek, hem bebegini düsünerek annenlere git canim. Böyle aglamak, üzülmekte bebek için hiç iyi birsey degil Elimden gelse senin "es" dedigin adama bir temiz sopa atmak isterdim!!

ççok ağır konuşmus gerçekten eşin. inş düzelir aranız . acaba sna baska bişey için kızdıda onumu bahane etti yoksa insan karısını en başta karnında çocugunu tasıyan kadını nasıl bu kadar rahat kırar

Ne hali varsa gorsun .

Kendini bisey sanmasin..

kızın kapısına neden gideceksin eğer aralarında bi ilişki varsa seni aldatan o kız değil kocan..kızla değil kocan olacak adamla hesaplaşırsın.zaten evli ve karısı hamil olan bir adamla ilişki yaşayan birinden ne bekleyebilirsin.

önce hep bebeğini düşünerek hareket et,onun sağlığı kızdan da kocandan da önemli.o yüzden sakin kalmaya çalış.keşke bu gece kapıyı kilitleyip onu ve almasaydın.

Önceki konunu hatirliyorum Menesa, kocan kalkip çocuğun odasini kurmaktan acizdi. O zaman da normal değildi davranisi, hamile halinle seni hic çekinmeden kirmasi.. Bu mevzuda da sözlerinin seni kirmak için soylenmislikle alakasi yok. Bence senin esin uzun zzamandır boyle. Nedenini de resmen itiraf etmiş. Unutma, insanin fikri neyse zikride o olur. Kocan eski sevgilisini unutamamis bu ayan beyan ortada. Çok üzüldüm senin için. Allah islah etsin ne diyim boyu posu devrilesice herifler.

Evet isteyerek yaptik .
Diyorum ya ne olduysa son 3 haftadir oldu , uc haftadir bin defa bebegi istemiyorum dedi .
Ve ex sevgilisini ortaya atti , ben gecenlerde sirf bu yuzden hastanelik oldum.

"Babamın evinden mi getirdin lan bu bebeği dembesek" desene şuna...

Cnm bazi adamlar eslerini anne yada ev hanimi olarak görmek istemiyorlar, hep ilk sevgililik zamanlarindaki gibi olsun istiyolar.

Suslu püslü, laylaylom, askim cicim, falan filan.

Yani pembe zamanlara ozlem duyuyolar hep

. Evlenince gercek hayatin ciddiyetiyle karsilasinca islerine gelmiyo

, hele bi de cocuk filan olunca iyice bunalip sacma sapan hallere giriyolar.
Eski sevgili de tam burada devreye giriyor,

o kadini ev icinde gormuyor, esi olarak , hamile olarak, gunluk hayat sıkıntıları icinde dusunmuyor,

sadece karsisinda süslü bi kadin (suslu de olmayabilir ama demek istedigim dışarı hali, ic dünyasini bilmiyor)

belki de o kizla evlense de ayni sureci yasayacak, evlenince ilk ergen heyecanlari bitince o kiz da hamile coluk cocuk filan karisip gidince ondan da soguyacak

, cunku isine gelmiuor, sorumluluk almak gercek hayatla yuzlesmek, aile babasi olmak zor geliyor.

Kisaca, benm gözlemlerime gore, sadece esiniz degil, cok erkek esleri anne olduktan sonra sapıtıyolar,

eslerini begenmemeye basliyolar, elestiriyolar,

ilgisizlikten sikayet ediyolar filan

. Cunku artik bir baba olarak kendileri eskisi gibi simartilamayacak, el bebek yapilamayacak

, buyumek ve sorumluluk almak zorunda olacaklar.

Falan iste yani , aslinda uzun mevzular, toplumsal sorunlar ....

Allah yardimciniz olsun

Haklı olabilirsiniz ama 3 haftadır sürekli tekrarlanan eski sevgili lafından bahsediyoruz.

Yani eşi cinnet geçiriyor ve saydırıyor değil olay.

Ortada sinirlenebileceği bir şey yokken sürekli eski sevgilisinden bahsediyor.

Bu babalık stresinden çok ayrı bir şey bence.

Pek zannetmiyorum nedense... daha doğrusu bu derece açık verebileceğine inanmıyorum.
Ben de ilk aylarda şiddetli kavgalarımız sonucunda "eski sevgilimle insan gibi konuşurduk, o bana asla böyle davranmazdı" ve dahasını söylemiştim. Sorsan adamdan nefret ediyor ve aklıma geldikçe onunla olmadığıma şükrediyorum öyle bir pislikti. Yine de amacım can yakmak olduğundan söyledim ve üst üste söyledim.
Bu da bir ihtimal bence...

3 ay önce kadın boşansın beklerim demiş ya, 3 aydır bunu mu planlıyor acaba nedir. Yolunu yapıyor olabilir dediğiniz gibi.

Bence adamın ex aşkıyla bi alakası var.görüşüyor mu sevgili mi metres mi yapmış onu bilmem.ben sadece şuna takıldım.yaşınız kaç ? 30 üstü falan mı?evlilik zaten hayatınızda önemli bi değişiklik bi de 3 ay sonra buna bebek eklenmiş.adama bunlar da fazla gelmiş olabilir.biz anaç duygularla bi hafta kabullenemesek de sonrasında mutluluktan deli oluyoruz.ama erkekler öyle değil maalesef

Canimmm benimm esin gercekten cok ayip etmis ... Tavrini koymalisin mutlaka
Uzulme sakin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…