Bu lafları daha öncede söyledim özür diledim affetti yine affeder modunda o şu an cidden öyle olmadıgını anlasın artıkCok tesekkur ederim.
Suan hic hic birsey yapmiyoruz , konusmuyoruzda .
Galiba herzamanki tartismalardan biri gibi saniyor .
Onun icin cok rahat bey efendi ama oyle olmadigini yarin anliyacak ..
seni de bebeği de istemiyormuş baksana sana fazla seçim şansı vermemiş ... neden annene gidiyorsun diyecek durumda değil zaten ...
kıza gitmek hamile halinizle size daha fazla gerginlik yükler . siz sadece bebeğinizi ve kendinizi düşünün ... onları kendi haline bırakın . zaten insanlar ona karın niye annesinde diye sorsa nasıl diyecek eski sevgilimi övdüm çocuğu istemedim ondan gitti
Sadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Katiliyorum. Zamaninda ben de sevgilime sinirlendim bir suru hos olmayan sey soyledim. Zira o da bana. Ana sinirle soylenen seyler genelde cocukca sonradan gulup gecilen seyler oluyor. Yani burdaki sozler cok kirici. Karakterinde sorun var konu sahibinin esinin. Ustelik kavganin ciktigi yerin sacmaligi da dusunduruyor insani. Biraz bahane aramis. Bahsettigi kiz konusundaki dusuncelerinin gercek oldugunu dusunuyorum...Ayni fikirderyim,
Bulmus Menesa gibi, olgun hatunu.
Sorumluluk pacasina yapisinca adam tabanlari yaglamak icin bahane ariyor bence.
Bilmiyorum canim ama bu adamin karakteri iyi deyil, hic birzaman sirtini tam olarak dayaybilecegin bir insan olucagina inanmiyorum.
Beni ve bebegimi istemeyeni ben 2 kez istemem , bunu kendiside cok iyi biliyor.
Ben asla ona muhtac degilim .
Ne hali varsa gorsun .
O kizin kapisina gidersem sinir kirizi geciririm kesin , gitmeyecegim zaten.
Kendini bisey sanmasin..
Sadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Ben esimin facebookuna hic bakmadim , inanilmaz bir guven vaedi aramizda kac arkadasi var ona bile dikkat etmedim .
Telefonunu asla karistirmadim , belkide bu rahatlik ona yaradi bilemiyorum .
Beni ve bebegimi istemeyeni ben 2 kez istemem , bunu kendiside cok iyi biliyor.
Ben asla ona muhtac degilim .
Ne hali varsa gorsun .
O kizin kapisina gidersem sinir kirizi geciririm kesin , gitmeyecegim zaten.
Kendini bisey sanmasin..
Evet isteyerek yaptik .
Diyorum ya ne olduysa son 3 haftadir oldu , uc haftadir bin defa bebegi istemiyorum dedi .
Ve ex sevgilisini ortaya atti , ben gecenlerde sirf bu yuzden hastanelik oldum.
Artik cok net onu unutamadigini dusunuyorum .
Bide karsimda durup seviyorumlar ölüyorumlar .
Madem unutamayacaktin neden okadar iyi es oldun .
Neden cok seviyorum diye zirvaladin .
Daha dün etrafimda kosuyordu seviyorum diye .
Bsugun boyle bir show .
Hemen işi aldatmaya götürmeye gerek yok bence.
Ben de sinirlenince karşımdakinin en çok canının yanacağı yerden vururum ve ağır konuşurum.
Bence eşinize babalık stresi çökmüş ve neye saracağını şaşırmış. Bebeği ne kadar istemiş olursa olsun istemekle sahip olmak arasında çok fark var. Bunu hiç konuştunuz mu?
O bebeğin nasıl bir hediye nasıl bir ilaç ve nasıl şans olduğunu bilmiyor Allah aramadan vermiş oturup dua edeceğine birde istemiyorum diyorBebegi istemiyorum diyor bide bana , bu uc oldu ya ..
Pek zannetmiyorum nedense... daha doğrusu bu derece açık verebileceğine inanmıyorum.Haklı olabilirsiniz ama 3 haftadır sürekli tekrarlanan eski sevgili lafından bahsediyoruz.
Yani eşi cinnet geçiriyor ve saydırıyor değil olay.
Ortada sinirlenebileceği bir şey yokken sürekli eski sevgilisinden bahsediyor.
Bu babalık stresinden çok ayrı bir şey bence.
3 ay önce kadın boşansın beklerim demiş ya, 3 aydır bunu mu planlıyor acaba nedir. Yolunu yapıyor olabilir dediğiniz gibi.Mesajlari okuyordum da sen esine sormussun "eski sevgilin ile görüstünmü" diye, esin de "sen öyle düsünüyorsun diye görüsçegim" söylemis. Bence senin esin yeni iliskisi için zemin hazirliyor. Yani su an daima seni kötülüyor ki ilerde söyliyebilsin "menesanin yüzünden ben yeni iliskiye basladim"
Yani çok üzgünüm fakat baska bir açiklama bulamiyorum sahsen. Hani yeni bebegin gelmesi elbette herkesi stressi sokar. Mesela bebek için alis veris yaparken adam stressten "ben bu bebegi istemiyorum" diyerek aglasa anlarim. Ama ortam sakinken birden patlamasi bebek ile, senin ile alakasi yok. Adam birseyler karistiriyor.
Sende hem restini çek, hem bebegini düsünerek annenlere git canim. Böyle aglamak, üzülmekte bebek için hiç iyi birsey degilElimden gelse senin "es" dedigin adama bir temiz sopa atmak isterdim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?