Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Bende gidicem zaten bugun ..
Bir kac gun annemde kalicam .

menesa arkadaşım son durumun nedir?
Son durum hic konusmadik dunden beri , ayri odalarda uyuduk ..
Oglene dogru anneme gidecegim kafami dinlemem lazim onu burda gorunce sadece sinirlwniyorum sakin kararlar veremiyorum.

Hem annenize gidersiniz,hem kayınvalidenize.Konuşmasalarda şimdi annesinin sizin arkanızda durduğunu bilmesi ona yeter ,merak etmeyin.

Aynı evde olup hiç konusmamal cok garip geliyor bana belki de evli olmadıgım icinidti bilemiyorum ama ayrı odalarda olsanız da hiç mi bulundgunuz odaya gelmiyo napıyo bı kadın diye ve en dıgru kararı uyguluyorsunuz şu anda böyle devam

Gelse bile birbirimize bile bakmiyoruz , inan banada onceden tuhaf gelirdi ayni evde kalipta konusmamak ama oluyormus iste .

eşinde hiç mi pişmanlık ya da utanma belirtisi yok? dünden beri konuşmaya çalışmadı mı hiç?

eski sevgilisini ona hatırlatan birşeyler olmuş gibi

Zaten annesinin benim yanimda olusundan rahatsiz..

Çünkü suçlu.Ve anneside onun suçunu onamış oldu.
Gidişinizle yanlız kalıcak ve eni konu düşünecektir.Bunu itiraf edemesede pişman olacaktır.
Dilerim herşey en kısa zmanda yoluna girer ve çok mutlu olursunuz.
Giderseniz şimdiden iyi yolculuklar,hayırlı doğumlar dilerim

canım üzüldüm ama aklıma ilk gelen eşinin o bahsettiğin arkadaşınla arasında bişeler olduğu bunu kv nin bildiği eşine bırakmasını söylediği o da bırakmazsa söylerim menesaya dedi yemekte ucundan çıtlatınca da seninkinin sinir olduğu
yani hamilesin moral bozmak istemem ama ilk aklıma bu geldi

Aslinda gitmezdim ama bebegim icin gidiyorum , burda kac haftadir stress icinde o gunahsizda etkileniyor.malesef hic kimse mukemmel degilmis evet.

Yok kayinvalidem bu olayi bilmiyodu , bilse benden once tepesine iner.
Hatta bu eski sevgili meselesi dun acildiginda kadin cok uzuldu cok.sinirlendi.

acaba eşinizin bekarken bu kişiye ilgisi varmıydı?

Tesekkür ederim canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…