Bende gidicem zaten bugun ..Kafası karışmış belli ki onun...
Tartışmada eski sevgilisinden konuşan adamdan hayır gelir mi?
Ailenizin yanına gidin ama orda kalmayı çok fazla sürdürmeyin.
O defolsun gitsin o ewden..
O size hasret kalsın o ewe girememekle...
Son durum hic konusmadik dunden beri , ayri odalarda uyuduk ..menesa arkadaşım son durumun nedir?
Kayinvalidem ve Annem ayni sehirde ayni mahellede kaliyorlar , oraya gidersem mecbur anneme gidicem.
Ayrica kayinvalidem dun telefon acti iyice bi agzinin payini verdi , ben mutfaktaydim bayagi bir tartilar ..
Suan annesiylede konusacagini sanmiyorum.
Umarim canim.Allah sabir versin umarim saglikli kararlar alirsiniz.
Hem annenize gidersiniz,hem kayınvalidenize.Konuşmasalarda şimdi annesinin sizin arkanızda durduğunu bilmesi ona yeter ,merak etmeyin.
Tesekkurler canim .Ya çok üzüldüm menesa. İnşallah tez zamada düzelir bebeğini ağız tadıyla kucağına alırsın
Aynı evde olup hiç konusmamal cok garip geliyor bana belki de evli olmadıgım icinidti bilemiyorum ama ayrı odalarda olsanız da hiç mi bulundgunuz odaya gelmiyo napıyo bı kadın diye ve en dıgru kararı uyguluyorsunuz şu anda böyle devam
Zaten annesinin benim yanimda olusundan rahatsiz..
Aslinda gitmezdim ama bebegim icin gidiyorum , burda kac haftadir stress icinde o gunahsizda etkileniyor.malesef hic kimse mukemmel degilmis evet.iyi şeyler yazmak isterdim ama eşiniz bu söylediklerini düşünmüş taşınmış söylemiş
en azından aklından geçirmiş
ben olsam kaldıramam üstelik hamilesiniz hele karnınızdaki bebeğe neyse
birkaç gün ara vermek iyi gelir
biz kadınlar hiçbir zaman unutmayız sadece unutmuş gibi yaparız
kalp kırıldı bir kere
sadece size şunu diyecem demekki eşiniz mükemmel değilmiş
eşlerimizi harika göstermenin bir anlamı yok
sizinde gözünüzdeki perde kalkmıştır herhalde
çokta üzülmeyin hepimiz yanlızız şu dünyada insanları olduğu gibi kabul etmek gerekir
bebeğinizi düşünün
canım üzüldüm ama aklıma ilk gelen eşinin o bahsettiğin arkadaşınla arasında bişeler olduğu bunu kv nin bildiği eşine bırakmasını söylediği o da bırakmazsa söylerim menesaya dedi yemekte ucundan çıtlatınca da seninkinin sinir olduğu
yani hamilesin moral bozmak istemem ama ilk aklıma bu geldi
Nereyee gidiyorsunAslinda gitmezdim ama bebegim icin gidiyorum , burda kac haftadir stress icinde o gunahsizda etkileniyor.malesef hic kimse mukemmel degilmis evet.
Tesekkür ederim canim .Çünkü suçlu.Ve anneside onun suçunu onamış oldu.
Gidişinizle yanlız kalıcak ve eni konu düşünecektir.Bunu itiraf edemesede pişman olacaktır.
Dilerim herşey en kısa zmanda yoluna girer ve çok mutlu olursunuz.
Giderseniz şimdiden iyi yolculuklar,hayırlı doğumlar dilerim
Anneme.Gı
Nereyee gidiyorsun
Benle beraberkenmi yani ?acaba eşinizin bekarken bu kişiye ilgisi varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?