Benimde anlamadigim nokta bu zaten , Bebek sorumlulugu korkutuyortur felan .
Iyide benimde ilk Bebegim.
Bende sorumluluk alacam .
Ben yaklasik 8 aydir zaten o sorumlulugu aliyorum , hormonlarin degisimi , fizigimin degismesi..
Isten cikip calisamama sorunu.
Hamileligin ve bebegin bana getirdigi sorunluluk cok daha fazla .
Ama asla sikayet etmiyorum , cunku isteyerek bir can dunyaya getiriyorum elbette zorlugunuda guzeliginide sevecegim.
En cokta kirildigim nokta , "o bebegi istemiyorum" deyisi zafen sabah 5 e kadar uyuyamadim o laf cinladi kulagimda.
Sevgili Menesa,durumuna çok üzüldüm.Keşke böyle olmasaydı ama hayat işte ne getireceği belli olmuyor.
Bana da eşinin kafası karışmış gibi geldi.Bir yanda evlilik ve babalık sorumluluğu hatta gerginliği,diğer yanda eski kavuşulamayan aşkın güzel vaadleri.İnşallah eşin bu durumdan yüzünün akıyla çıkar.
Bu zamana kadar kızın eşinle bağlantıda kalması,işyerine gelmesi,nenesiyle görüşmesi filan çok yanlış olmuş.
Yalnız lütfen o kızla yüzleşip kendini germe.Bu seni daha çok üzer.Hamilesin ve bu kadar stres hiç iyi değil.
Sen bir süre sessiz kal bence,eşinin üzerine gitme.Bir aile büyüğünüz eşinin kulağını çeksin.Ulaşabiliyorsanız diğer kızın ailesiyle yine bir büyüğünüz konuşsun.
ya belki çok önceden tanışıyordur sen bilemezsinki. şu durumda beni yanlış anlayıp üzülmeni istemem. belkide beğenisi filan vardır yada o kişiden bi sevepten dolayı nefret ediyodur.Benle beraberkenmi yani ?
Evet suana kadar ufak tefek tartismalar haric ciddi kavgamiz olmamisti ..
Ne yalan soyleyeyim herkese dedigim tek sey vardi insallah benim esim gibisini nasip eder sizede , cunku mukemmel bir esti , anlatmakla olmaz gormek lazim derler ya oyle iste..
Bir dedigimi iki etmezdi , ama ne olduysa bu bir ay icinde oldu ve hersey alt ust oldu birgun iyiysek 2 gun kavga ediyoruz ..
Ve ben hep bu hos olmayan sozleri duyuyorum kendisinden ..
Evin icinde huzurumuz kalmadi resmen..
Hayir kesinlikle konusmaya cakismadi gece film izledi uyudu.eşinde hiç mi pişmanlık ya da utanma belirtisi yok? dünden beri konuşmaya çalışmadı mı hiç?
Eski aski canim o , yasak ask yasamislar .ya belki çok önceden tanışıyordur sen bilemezsinki. şu durumda beni yanlış anlayıp üzülmeni istemem. belkide beğenisi filan vardır yada o kişiden bi sevepten dolayı nefret ediyodur.
Hayir kesinlikle konusmaya cakismadi gece film izledi uyudu.
Bence kadinlar erkekler kadar karmasik degiller evet.Bence biraz zaman verin. Kendinizi üzmemeye çalışın. O sözlerin kulağınızdan gitmemesi tabi çok normal ayrıca hamilelik zamanı daha da hassasken. Fevri bir düşünceyle konuşsam şu an çok daha sert sözleri hakedecek biri bence ama bunca zaman bu kadar iyi olan bir insanın aniden böyle davranmasının başka sebebi vardır elbet. Ben olumsuz düşünmek istemiyorum. İnşallah yakında çıkar kokusu ve hatasını anlar. Umarım sadece baba olma korkusudur ve sizin gönlünüzü yeniden alır. Erkekler kadınların karmaşık olduğunu düşünürler ama bence tam tersi ve bu da bir kanıtı.
Kiz kendini hatirlatiyo zaten is yerine haftada bikez gelerek.eski sevgilisini ona hatırlatan birşeyler olmuş gibi
4 yıl insan hayatında o kadar da uzun bir süre değil, geçmişteki kişileri de hatırlamak da o kadar olanaksız değil diye düşündüm ben de, yani aklımdaki aslında bahsettiğiniz kötü senaryo ama bu konu sahibinin "büyü bozuldu sanki" demesiyle aynı şey, büyü bozulmuş ama iki taraf için de bozulmuş, çok iyi giden sevgililik/nişanlılık sonrası şimdi hamilelik süreci var, değişimle mücadele yolları da herkeste farklı işliyor ve yaptırım kelimesini bu olay için birazcık soğuk buldum, ideali tabi ki "keşke onla beraber kalsaydım." gibi bir cümlenin hiç kurulmamasıydı ama kuruldu bir kere ve geçmişi değiştirmek; o anı hafızadan atmak gibi bir şans yok, bir daha böyle bir cümle kurma yoksa biz çıkarız hayatından, yapayalnız kalırsın gibi bir söylemin işe yarayacağını düşünmedim. Gerçekten söyleyenin kast edilip edilmediğini eş biliyor, dediği gibi sadece sinirlendirmek için söylemiş bile olabilir, ve kim olsa sinirlenir böyle bir lafa ama ne yazık ki bunların karşı taraftaki sinirlendirici etkisiyle beraberinde gelen kırıcı etkiyi her zaman tahmin edemiyoruz.
Fakat ciddi ciddi, "Menesa yerine keşke hayatımda o olsaydı." gibi bir belirgin isteğin varlığına inanmadım, eski ve bir şekilde bitmek zorunda kalmış olan akla gelmiş, yıkıcı etkisi farkedilince de devam edilmiş, eşin yaptığını kesinlikle doğru bulmuyorum tabi ama "Neden bunları söyledin?" sorusuna da verilen "çünkü artık seni sevmiyorum." anlamına gelebilecek bir cevap yok ortada, bir itiraf ve ardından gelen rahatlama da yok. Mantıken, artık içimdeki sakladığım hislerimi döktüm, ne olacaksa olsun denmesi de beklenmez mi ardından?
Kendim her şakanın altında gerçek vardır, insanlar sinirlenince yalnızca gerçekleri söyler, gerçek şarapta gizlidir vs. beylik laflara inanmıyorum, insan bazen iç dünyasını sesletir ama gerçekle her zaman bire bir alakası yoktur. Evliliklerinin ilk tartışmalarını atlatabildilerse, bu süreci de atlatabilirler diye umuyorum ama hala çözümü eşin zorla terapiye gönderilmesinde bulmuyorum, işi bu kadar eş adına zora sokmanın manası yok, tepkisi de buna göre şiddetlenir bence.
İnsanlara; hepinizden nefret ediyorum diye sesli cümleler kurmuyorum ama stresli dönemlerde herkesten ve her şeyden nefret ediyorum, hiç de internetten bir psikolojik hastalık bulup kendime yakıştırmak aklıma gelmedi şimdiye kadar, nadiren sesli söylediğim zamanlarda da sen hariç demeyi öğrendim eşime, kırılıyor. Aradan o kadar sene geçti hala üstüne alınıyor, oysa uyduruk cümlemin onunla alakası bile yok tamamen benim öz ergenliğim ve ama biri bunu duyup "hmmm demek ki içten içe kocanı sevmiyorsun!! Ya kesinnn bunu söylemenin altında başka nedenler var, çünkü herkesin içinde kocan da var, ailen de var, herkesten mi ya bir daha düşün, emin misin? Bir terapi al, öfke kontrol problemin var bence dense, bir daha bu kadar art niyetli bir insanla görüşmem. O sinirle bile düzgün karar verebilirim.
o zaman hazir oldugunu dusunup simdi pisman olmus olabilir. esiniz hakli demiyorum ama bence baska biri olmasindan cok bu yatiyor sacma sapan davranislari altindaBu bebegi gizli yapmadimki , onun istegiyle onjn onayiyla oturup konustuk karar verdik , bunlari bahane edemez yani ..
Benim canimi oyle yaktiki eger amaci can yakmaksa basardi fazlasina gerek yok ..
üzülme canım. bebişinin sana ihtiyacı var.Bence kadinlar erkekler kadar karmasik degiller evet.
Biz icimizdekileri pat diye soyluyoruz , ya onlar ?
Gerçekten de ayıp etmiş, kavganız nasıl oraya geldi bilmiyorum ama önemli olan onu toplamaya çalışması ve birdaha yapmaması.Acaba bu durumu toparlamaya çalışacak mı?
Böyle bir çabası olacak mı?
Yok nerdeee...Konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Çok sinirlendiğim için de fevri bir yorum yapmak istemedim. Acaba kaçırdım mı? Eşin özür diledi mi?
Yok nerdeee...
Ki kaldı ki bir özürle geçebilecek birşey değil bu...
Adam x sevgilisinden bahsediyor sonrada o çocuğu istemiyorum demesi...
Bunlar yenilir yutulur şeyler değil..
Bizim sohpete aslinda onu ilgilendiren hic bisey yoktu ..
Zaten cok normal bisey konusuyorduk yani bizde sasirdik anlamadik ..
Ne oluyor diye donduk oylece ama olan oldu .. buyudukce buyudu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?