Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

bazı insanlar cocuk fikrine pek yakın olmayabiliyorlar,
belki ilk basta onların ortak noktası ve yasımız geldi zaten olacak simdi olsun diyip bir işe girisebiliyorlar ama acaba buna gercekten hazırlar mı?
mesela ben hic o dusuncede biri olmadım. ustelik fazlasıyla anac oldugumu soylerler.
yani eşinin iyi niyetli, sorumluluk sahibi biri olması iyi bir baba olacagı izlenimi verse de kendisi boyle dusunmuyor olabilir...

belki eski sevgilisi de bu tip bir cagrısım yapmıstır, ya da hamile olmayan bir partner dusundugunde ilk aklına gelen o dur.
ben de yorumlara gore eski es veya bir aldatma konusu oldugunu dusunmuyorum.
ustelik eşine de cok kızdım.
ancak bizim seni fişeklememiz uzmekten baska bir işe yaramaz.
en onemlisi bu 2-3ay cok saglıklı gecirmen...
bir sure gorusmeseniz dahi aldatıyor mu acaba? dusuncelerini aklından cıkarman.
diyelim ki boyle bir durum var ee bunun 1gun once ogrenmissin 2gun sonra ogrenmissin ne degisecek?
bazı seyleri zaman netlestirir.
fakat su an en net olan sey cocugu istemiyorum demesiyle babalık duygusundan uzaklasmak mı desem, kaygılar mı... en basitinden aktif bir cinsel hayatınızın olmamasında bile cocugu sucluyor olabilir, sana banabu durum mantıksız gelebilir ancak her zaman dusuncelerimizi kontrol altında tutamıyoruz işte.

ben hep kopruleri yıkan biri oldum, bu tavrımı da degistiremiyorum, yerinde olsam fevrilikle bosanıyorum demez ama buna hazırlıklı olurdum, kendim bebege yetebilecegime inanırdım.
ancak ona dusunme fırsatı da verirdim, yoklugumu hissetsin isterdim.

fakat tum yorumları okumamıstım, safkelebek in 1-2yorumuna denk geldim,
oyle guzel yazmıs ki... kendi celallenmemden utandım : )
beraber sevdiginiz birseyi yapın bu konuyu bir sure ardınızda bırakın anlamında birsey yazmıs (yanlıs anlamıs da olabilirim) belki bu onerisi de işe yarayabilir... hem iletisimi kesen degil yapıcı bir tavır.
ama bunu yaparken eşinin ustune gitmemeye calıs, ters tepebilir, o dengeyi iyi kurabilmek lazım, fazla ısrar etmemek vs.

Babalik ve sorumluluk tamam anliyabiliyorum ama bukadar kirip gecmesi gerekmiyorki bir insanin .
Bende sorumluluk aliyorum benim yasadiklarim.cok baska aslinda fiziken degisiyorum , hormonlarim tavan yapiyor .
Ustune ustun birde esimin gereksiz triplerini cekiyorum ..

O kizla asla yuzlesmeyi dusunmedim , cünkü gercekten en son yapacagim sey bu aslinda .
Hani dilde soylesemde icten ice istemedim hic .
Bende hala neden is yerine gittigini anliyamiyorum .
Ama asla esime bu konuda bisey demedim.
Nenesiyle gorusmesine karisamazdik cunku nenesi kizi cok sever inadina olsa gorusur .
Ben nenesini toplamda birkez gormusumdur ..

Benle beraberkenmi yani ?
ya belki çok önceden tanışıyordur sen bilemezsinki. şu durumda beni yanlış anlayıp üzülmeni istemem. belkide beğenisi filan vardır yada o kişiden bi sevepten dolayı nefret ediyodur.

Bence biraz zaman verin. Kendinizi üzmemeye çalışın. O sözlerin kulağınızdan gitmemesi tabi çok normal ayrıca hamilelik zamanı daha da hassasken. Fevri bir düşünceyle konuşsam şu an çok daha sert sözleri hakedecek biri bence ama bunca zaman bu kadar iyi olan bir insanın aniden böyle davranmasının başka sebebi vardır elbet. Ben olumsuz düşünmek istemiyorum. İnşallah yakında çıkar kokusu ve hatasını anlar. Umarım sadece baba olma korkusudur ve sizin gönlünüzü yeniden alır. Erkekler kadınların karmaşık olduğunu düşünürler ama bence tam tersi ve bu da bir kanıtı.

ya belki çok önceden tanışıyordur sen bilemezsinki. şu durumda beni yanlış anlayıp üzülmeni istemem. belkide beğenisi filan vardır yada o kişiden bi sevepten dolayı nefret ediyodur.
Eski aski canim o , yasak ask yasamislar .
Benden once

Kayınvalideniz bile kendi oğluna yazıklar olsun deyip gittiyse vardır bir şey. Kusura bakmayın ama bu sizi sinirlendirmekten öte bir şey...

Bence kadinlar erkekler kadar karmasik degiller evet.
Biz icimizdekileri pat diye soyluyoruz , ya onlar ?

Zaten esi doktora goturme veya yoklugunu hissettirip pisman etme gibi seyleri ben yaptirim olarak gormuyorum hemfikiriz bu konuda.

Yaptirimdan kastim cok daha keskin ve kalici seyler ama konu sahibinin hamile olmasi ve genel iliski durumlari sebebiyle bunu cok da dillendirmek istemiyorum.

Sinirlenince veya uzulunce elbette insan mutlaka hissettigi/dusundugu seyleri soylemek zorunda degil. Ozellikle insanlar buhran donemlerinde gercek anlamiyla yikip gecebiliyor, bunu inkar etmek insan psikolojisini yadsimak olur.

Ancak ben iliskilerde bir tarafin bu konu olur baska konu olur bu kadar buyuk cesarete sahip olabilmesini yanlis buluyorum. Yani bir defa agizdan cikan olarak veya nitelik olarak sadece sacmalamak olarak tarif edilemeyecek bir israr var konu sahibinin esinin beyanlarinda. Dogru veya degil soyledikleri ama soylemeye bu sekilde cesaret edebilmesi bile bir seyleri gozden cikarmaya isaret ediyor bence.

Konu sahibi ayni seyleri yapsa su an o evde durabilecegine de inanmiyorum, kendisiyle empati kurulacagini da dusunmuyorum esi tarafindan.

Ama ne esini taniyorum, ne tanisam konu sahibi kadar taniyabilirim, farazi soylemler olarak kaliyor dusuncelerim.

Her iliskinin dinamigi ve her insanin yapisi farkli. Ama iliski yasayan insanlar arasinda mantiksal olarak sadece birbirleri icin yapacaklari ve birbirlerine asla yapmayacaklari seyler oldugunda iliski yasiyor oluyorlar bence.

Bir insanin 3 hafta boyunca kendisini istemedigini ve eski sevgilisini istedigini soyleyip duran bir adama katlanmamasi gerektigini dusunuyorum. Mantikli gelmiyor bana. Ama ben iliskilere surekli desteklenerek devam etmesi gereken seyler olarak bakmiyorum zaten.

Mantik konu sahibi icin yeterli bir bakis acisi degil kesinlikle bu konuda, o nedenle sizin yazdiklarinizin cok onemli seyler vurguladigini dusunuyorum.

Bu bebegi gizli yapmadimki , onun istegiyle onjn onayiyla oturup konustuk karar verdik , bunlari bahane edemez yani ..
Benim canimi oyle yaktiki eger amaci can yakmaksa basardi fazlasina gerek yok ..
o zaman hazir oldugunu dusunup simdi pisman olmus olabilir. esiniz hakli demiyorum ama bence baska biri olmasindan cok bu yatiyor sacma sapan davranislari altinda

Konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Çok sinirlendiğim için de fevri bir yorum yapmak istemedim. Acaba kaçırdım mı? Eşin özür diledi mi?

Konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Çok sinirlendiğim için de fevri bir yorum yapmak istemedim. Acaba kaçırdım mı? Eşin özür diledi mi?
Yok nerdeee...
Ki kaldı ki bir özürle geçebilecek birşey değil bu...
Adam x sevgilisinden bahsediyor sonrada o çocuğu istemiyorum demesi...
Bunlar yenilir yutulur şeyler değil..

Yok nerdeee...
Ki kaldı ki bir özürle geçebilecek birşey değil bu...
Adam x sevgilisinden bahsediyor sonrada o çocuğu istemiyorum demesi...
Bunlar yenilir yutulur şeyler değil..

Yok bence de öyle değil. Ben dünden beri bu konuya çok sinirlendim. Ama çok sert yorum yapmaktan korktum. Sinirlenince fevri şeyler söylemek konusunda ben de 1 numarayım. Ama karnındaki bebeği istemiyorum demek bambaşka bir densizlik. Üstüne bir de ortada fol ve yumurta yokken.

öküz deseydin
insanlıktan nasibini almamış eşin
iyi dayanıyorsun sen bu adama

Bizim sohpete aslinda onu ilgilendiren hic bisey yoktu ..
Zaten cok normal bisey konusuyorduk yani bizde sasirdik anlamadik ..
Ne oluyor diye donduk oylece ama olan oldu .. buyudukce buyudu ..

Çok gereksiz olmuş.
Şimdi ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…