Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Bana kalırsa eşiniz eski sizi özlemiş .
Eski sosyal , cinsel hayatınızı .
Öznesinde sadece ikinizin olduğu sohbetleri .

Şimdi bir numarada bebek var . Alışması zaman alacak.

Söyledikleri çok can yakıcı maalesef ama umarım hatasının farkına varıp telafi eder .

Eğer herseye rağmen bende çabalamak isterim derseniz , o zaman eşinize karşı olduğunuzdan daha yumuşak davranın . Karşılıklı oturup birşeyler içerken sohbet edin . Sizden konusun , eşinizden , yaşadığınız güzel anlardan vs. fakat bu aralar eşinizin yanında bebeğinizi cok dile getirmeyin . Yakın davranın eşinize her anlamda . Özel zamanlar yaratin .Sizi paylaşmaya henüz hazır değilmiş demek ki .

Eşiniz sanıyor ki.. bu hamile ne dersem diyim terkedecek değilya..
İşte erkeklerin garanti olarak gördükleri şey.. çocuktur. helede hamilelik yaşıyorsanız.... ne kadar yanlışş size bunları nasıl söyler.. fazlamı geldiniz ona..
Nankör bu erkekler yaa

Ortada bir kadın var. Hamile ve envai çeşit hormon basıyor vücudu. Ve karnındaki bebeği istemiyorum diyen bir adam var. Olay hakkında bildiklerimiz bunlar. Ve buna rağmen nasıl da eşine şöyle davran, böyle davran, ılımlı ol, sakin ol diyebiliyoruz kadına. Ya tamam as kes diyin demiyorum da, kadının bence yüzde bir milyon haklı olduğu bir konuda bile durumu kurtarması nasıl bekleniyor. Aklım mantığım almıyor.
Hamile bir kadına söylenebilecek en aşağılık cümle karnındaki bebeği istemiyorum demektir bence. Bu durum ne babalığa alışamamakla, ne babalık sorumluluğunu almaya hazır olmamasıyla, ne de eski günleri özlemesiyle açıklanabilir. Ilımlı olmakla artık salak yerine konmak arasında da fark var. Konu sahibi kendini daha fazla da üzme, üzdürtme bence.

Madem pesinizden kosmamis, pesinde kostuklari daha cazip geliyor madem, pesinizden kossun, kosturun pesinizden..almayin eve , kapilari kilitleyin acmayin

offf bu erkekler hiç düşünmeden konuşuyorar çok çok ayıp etmiş içinde kötülük yok diyelim ne alaka ex aşkı nerden gelmiş aklına sizi incitmek için bir bayanı incitmek zaten çok kolay özellikle sizin şu durmunuzda benim eşimde bazen ben güzel birşeyler söyleeken yada güzel birşey yapmaya çalışırken ( örneğin onu severken bana abaza dedi al bi kaya nerene dayarsan daya ) hayvanlık yapar .hepsine sinr oluyorum erkeklerin yaşasın feminizm

Demek ki neymis? Bunlari adam yerine insan yerine koymayacaksin. İstersen dunyalar iyisi ol, merhamet et, sev, cocugunu tasi, o yine de kendisine kopek muamelesi yapani, kosturani, surundureni secer. E herkes hakettigini bulsun. Sen bu adama birkac beden buyuksun. Birak ozlemini duydugu tasmayi gecirsinler boynuna. Sen ve masum bebegin ozgurlugu hakediyorsunuz.

Iki kisinin hakkinda karar vermek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bence kesinlikle evden gidin ve esinizle barismayin. Belki bu kadar buyuk degil ama buna benzer bir durum hamileyken benimde basima gelmisti ve esimle deli gibi tartisip evden gidiyordum. Esim beni yoldan dondurdu. Binlerce ozur diledi bir suru sevgi sozcukleri falan. Bendr geri dondum ama inanin arada hala keske donmeseydim diyorum kendime. Ve hamilelikte boyle bir durum yasamanin ne kadar kotu oldugunu cok iyi biliyorum ve sizi cok iyi anliyoum. Soyleyeceklerim bu kadar. Sadece kendinizi ve karninizda ki bebeginizi dusunun. O adaminda kusura bakmayin boyle adamlara koca da denmez. Ne hali varsa gorsun...

yuh ya ne alaka , ne biçim laflar öyle ,ay çok üzüldüm ya ,sıkma canını sen ,terbiyesizlik yapmış

39 sayfanin hepsini okudum. O kadar sinirlendim ve uzuldum ki anlatamam. Ta ki safkelebek 'in yorumlarini gorene kadar. Ben bu laflari duysaydim o evi coktan terk etmistim. Fakat terk etmeden once annemden akil almak isteseydim aynen safkelebek'in dediklerini isitirdim annemden ve sakinlesirdim. Su anda sakinlesmis durumdayim. Farkli bakis acilarini kaale almak ve sakin kalmaya calismak her zaman yarar getiriyor. Bunu cok sakin kalmayi beceremeyen ben soyluyorum.

Su anki dusuncem 3 hafta suren kotuluklerin diger guzel gecen zamanlar sayesinde tolere edilebilecegi. Sinirlendigimde dedigim seyler kesinlikle demeyi istemedigim ve oyle hissetmedigim seyler oluyor. Her seyden nefret eder hale geliyorum. Ama psikolojimin eksik bir tarafini da goremiyorum. Herkesi psikologa yonlendirmek yanlis olabilir o nedenle. Ben safkelebek'in fikirlerine uymanizi tavsiye ederim. Umarim her sey yine o eski guzel gunlerdeki gibi olur. Allah yardimciniz olsun.

bence esiniz pisman.unutamamis yada bir sey olmus eski sevgilisiyle anilari depresmis.Aklı basina gelir elbette bi bayan affedemez.

Acaba bu durumu toparlamaya çalışacak mı?
Böyle bir çabası olacak mı?
Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
Hayir gidemezsin felan dedi , ben o sozleri soylerken canini acitmak istedim felan dedi , ben sana inanmiyorum dedim insanin fikri neyse zikride odur dedim ayrica sanki ben ex askini cok takiyormusum gibi konu haline getirmen bile acizlik dedim.
Ustelik birde dogmamis bir bebegi istemiyorum demen , bende seni istemiyorum git dedim .
Ozurler felan diledi ama icimden gelmedi kalipta dinlemek ciktim evden.

Babalik sorumluluk vs bunlar bana sacma geliyor bana , sanki sadece kendisi sorumluluk aliyor .
Ya ben ?
Birde durduk yere boyle olay cikartmalar masum bir bebehi istemiyorum demeler.
Demin evden cikarken ozurler diledi felan ama takmadim ciktim ..
20 defa aradi simdiye kadar.
Acmadim.

Valla bence iyi yapmışsın. Biraz burnu sürtmeden adam olmuyor bu erkekler malesef. Git biraz kafanı dinle. Elbet kapına gelecek b

Ahh Allahım yaa
sana, yavrusuna sarılacağına, seni getirdiği şu noktaya bak ..
Allah ıslah etsin eşini ..
Ne olacak şimdi düşüncen nedir canım .

Hamile halimle gidemem saniyor , ama oda cok iyi biliyorki ona muhtac felan degilim giderim.
Bunu bugun daha iyi anladi

Ahh Allahım yaa
sana, yavrusuna sarılacağına, seni getirdiği şu noktaya bak ..
Allah ıslah etsin eşini ..
Ne olacak şimdi düşüncen nedir canım .

Kalsin evde tek basina bir kac gun , kafam cok karisik inan.
Nerden baslasam dusunmeye bilemedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…