- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
offf bu erkekler hiç düşünmeden konuşuyorar çok çok ayıp etmiş içinde kötülük yok diyelim ne alaka ex aşkı nerden gelmiş aklına sizi incitmek için bir bayanı incitmek zaten çok kolay özellikle sizin şu durmunuzda benim eşimde bazen ben güzel birşeyler söyleeken yada güzel birşey yapmaya çalışırken ( örneğin onu severken bana abaza dedi al bi kaya nerene dayarsan daya ) hayvanlık yapar .hepsine sinr oluyorum erkeklerin yaşasın feminizmSadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .Acaba bu durumu toparlamaya çalışacak mı?
Böyle bir çabası olacak mı?
Yok bence de öyle değil. Ben dünden beri bu konuya çok sinirlendim. Ama çok sert yorum yapmaktan korktum. Sinirlenince fevri şeyler söylemek konusunda ben de 1 numarayım. Ama karnındaki bebeği istemiyorum demek bambaşka bir densizlik. Üstüne bir de ortada fol ve yumurta yokken.
Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
Hayir gidemezsin felan dedi , ben o sozleri soylerken canini acitmak istedim felan dedi , ben sana inanmiyorum dedim insanin fikri neyse zikride odur dedim ayrica sanki ben ex askini cok takiyormusum gibi konu haline getirmen bile acizlik dedim.
Ustelik birde dogmamis bir bebegi istemiyorum demen , bende seni istemiyorum git dedim .
Ozurler felan diledi ama icimden gelmedi kalipta dinlemek ciktim evden.
Evden cikarken nereye dedi anneme dedim , hayir gidemezsin felan dedi ozurler diledi soyledim soyliyecegimi ciktimÇok gereksiz olmuş.
Şimdi ne durumdasınız?
Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
Hayir gidemezsin felan dedi , ben o sozleri soylerken canini acitmak istedim felan dedi , ben sana inanmiyorum dedim insanin fikri neyse zikride odur dedim ayrica sanki ben ex askini cok takiyormusum gibi konu haline getirmen bile acizlik dedim.
Ustelik birde dogmamis bir bebegi istemiyorum demen , bende seni istemiyorum git dedim .
Ozurler felan diledi ama icimden gelmedi kalipta dinlemek ciktim evden.
Eşiniz sanıyor ki.. bu hamile ne dersem diyim terkedecek değilya..
İşte erkeklerin garanti olarak gördükleri şey.. çocuktur. helede hamilelik yaşıyorsanız.... ne kadar yanlışş size bunları nasıl söyler.. fazlamı geldiniz ona..
Nankör bu erkekler yaa
Evden cikarken nereye dedi anneme dedim , hayir gidemezsin felan dedi ozurler diledi soyledim soyliyecegimi ciktim
Ahh Allahım yaa
sana, yavrusuna sarılacağına, seni getirdiği şu noktaya bak ..
Allah ıslah etsin eşini ..
Ne olacak şimdi düşüncen nedir canım .
Annem zaten hep gel diyordu , seni ozledim bir kacgun kal diyordu .Aileniz ne dedi? Yanınızda çanta götürdünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?