Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Yok bizim bahs ettigimiz kiz benim arkadasimdi sohpet sirasinda..
O kiz degil ..
Ben taniyorum bunun exini , bikez gormustum duymustum .
Hatta bi kac kez gordum malesef ayni sehirde oturuyoruz carsida felan karsilasiyoruz .

Evde degilim anneme geldim.
Kaybetme korkusunu ogrenmesi gerekiyot haklisin .

Cok tuhaf tam o kizdan bahsedince konunun icine dalmis ve terbiyesizce sacma sapan sozlerle sizi dediginiz gibi paramparca etmis ! Kizla aralarinda eskiden bisi varmis gibime geldi

Kendisi kizdan bahd etti , biz arkadasimdan bahd ediyorduk.

Konunu okudum sayfalar cok fzla tek tek takip edemedim canım Allah yardımcın olsun cok zor bir durum. Dilerim düzelir durumunuz eşinle. Suanda evde değilsin sanırım nerede kalıyorsun?

Annemdeyim canim bir kac gun kafami dinlemem gerekiyor .

Iyiki annesinin yaninda yapti , annesi son 3 haftadir duydu bazi seyleri ama konduramadi .
Anneside resti cekti kendisine zaten.

Iyiki annesinin yaninda yapti , annesi son 3 haftadir duydu bazi seyleri ama konduramadi .
Anneside resti cekti kendisine zaten.

Yaa oğlunun hatasını bilmesi açısından iyi de, senin için daha da üzücü o açıdan dedim..
Şimdi nasılsın? Hala arıyor mu?

Inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız,ela naz isimi kulağa daha hoş geliyor.belirtmeden geçemedim.

Insallah allah isteyen herkese nasip etsin .
Ela naz hos isim evet , ama bir turlu tamam bu olsun diyemiyorum

Yaa oğlunun hatasını bilmesi açısından iyi de, senin için daha da üzücü o açıdan dedim..
Şimdi nasılsın? Hala arıyor mu?
Iyiyim suan evde bogulmustum , simdi daha iyiyim ..
Yaziyor aramiyor suan .
Her yazdigi kelimenin arkasinda ozur diliyor yarin dön diyor cevap vermedim

Ya inan ben bunun biten iliskisinden bisey anlamadim tuhaf bir iliski yasamislar gizli sakli .
Esim terk etmis kadini , sonrasinda biz tanistik 2 yil beraberdik 1 yil nisanli kaldik , yani bizde tesadufen tanistik zaten .
Sevgili olayinida bir yil sonra duydum .
Gerci eski sevgilisi beni zerre kadar ilgilendirmiyor , eher 3 hafta dile getirmeseydi .
Takilicak biri asla degil ..
Esimin soyledikleri yuzunden bu hale geldik biz .

Hamilesiniz,duygusal olup kapris yapması gereken siz iken eşiniz kapris yapmış...Resmen rolleri değişmişsiniz.Oturup konuşun olmazsa bir aile terapistine gidin birlikte.Allah yardımcınız olsun.İşallah düzelir.Siz bebeğinizi düşünün kendinizi çok yıpratmayın.

Benden daha nazli o buaralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…