Yok bizim bahs ettigimiz kiz benim arkadasimdi sohpet sirasinda..ben alakayı kurdum kurmasına da, bi yandan da kurmak istemiyorum..
ex aşkı cidden o bahsedilen kız olabilir mi diycem ama.. eşini daha önceki konularda da anlatmıştın çok iyi bi eş olduğunu biliyorum ben de inanamadım şuan
Ela Naz , güzel evet :)Ayy Ela Naz cok cici
Alya çok güzelmiş:)
Cnm evlilikte mesafeyi koruyamıyoruz işte... oluyo çoğu zaman...y4ranmışlk iste... düsünme fazla maleğe yazık..
Elif Nur yada Elif Naz da olabilir Elifin anlami cok hosuma gidiyo benimEla Naz , güzel evet :)
Ama karar veremiyorum ki
Bu işin altında mutlaka başka bir kadın var .
Hatta eski sevgilisi var belki de.
Buraya yazıyorum ortaya da çıkar zaten , hiç bi şey gizli kalmaz.
Söyledikleri yenilir yutulur cinsten şeyler değil .
Çok merhametsiz , çok duygusuz , insanlıktan dahi bihaber bi eşiniz var ne yazık ki..
Bir de bazı arkadaşlar 'nazara geldiniz' gibi yorumlar yapmış =/
Türk halkımız zaten herşeyi nazara , büyüye bağlamaya bayılır , böyle teselli bulurlar .
Bu adam sizi çok çok daha fazla üzecek , kaybetme korkusunu iyice bi yaşatmanız gerekirdi hala aynı evde olmak yerine .
Son durum nedir?
Cok tuhaf tam o kizdan bahsedince konunun icine dalmis ve terbiyesizce sacma sapan sozlerle sizi dediginiz gibi paramparca etmis ! Kizla aralarinda eskiden bisi varmis gibime geldi
Konunu okudum sayfalar cok fzla tek tek takip edemedim canım Allah yardımcın olsun cok zor bir durum. Dilerim düzelir durumunuz eşinle. Suanda evde değilsin sanırım nerede kalıyorsun?
Güle güle git selametle deseydin.
Kusura bakma ama tam öküz gibi davranmış eşin!
Konunuzla ettiği laflar arasında ufacık bağ kuramadım ben.
Böyle okudum
Ne diyor bu herif diye.
Ciddi süründür, nasılsın derken bile on kere düşünmeyi öğrensin.
O ne rahatlıktır yaa.
İnsan hamile karısına o lafları eder mi hem de annesinin önünde yuhhhh!
Iyiki annesinin yaninda yapti , annesi son 3 haftadir duydu bazi seyleri ama konduramadi .
Anneside resti cekti kendisine zaten.
Inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız,ela naz isimi kulağa daha hoş geliyor.belirtmeden geçemedim.
Iyiyim suan evde bogulmustum , simdi daha iyiyim ..Yaa oğlunun hatasını bilmesi açısından iyi de, senin için daha da üzücü o açıdan dedim..
Şimdi nasılsın? Hala arıyor mu?
Bence söylediklerşnde doğruluk payı vardır ki uzun sevgili olanlar ya ayrılıyor yada evleniyor ama erkek sevdiği kadınıda asla unutmuyor , evleniyor buda aşk değil mantık evliliği oluyor yani evleneceğin kızın maddi durumu ve güzelliği ön plana çıkıyor ama bu onu sevdiği anlamına gelmiyor demek ki sevgi yok ki itiraf etmiş aslında hemen çocuk doğurmamak en mantıklısı ki bir erkeğin uzun ilişkisi olupta ayrıldıysa
Fark ettim.Savunma gereği duydum nedense, kadın gitti yani neticede.
verme sakin cevap.Ve canin cekince don, ve de ki, sen hala burdamisin ?Iyiyim suan evde bogulmustum , simdi daha iyiyim ..
Yaziyor aramiyor suan .
Her yazdigi kelimenin arkasinda ozur diliyor yarin dön diyor cevap vermedim
Benden daha nazli o buaralar.Hamilesiniz,duygusal olup kapris yapması gereken siz iken eşiniz kapris yapmış...Resmen rolleri değişmişsiniz.Oturup konuşun olmazsa bir aile terapistine gidin birlikte.Allah yardımcınız olsun.İşallah düzelir.Siz bebeğinizi düşünün kendinizi çok yıpratmayın.
Gitmeden dedim zaten blöf yaptim geldigimde seni gormek istemiyorum kalacak yer bul diye.verme sakin cevap.Ve canin cekince don, ve de ki, sen hala burdamisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?