- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
iyi etmissin.Gitmeden dedim zaten blöf yaptim geldigimde seni gormek istemiyorum kalacak yer bul diye.
Girip ciktigi yer dulkan degil canim buyuk bir alisveris merkezi esimde yillaedir orda mudur .aynen öyle erkek kadın eski sevgilileriyle konuşup duruyor evliyim bekarım demeden
evliliğinde sorun çıktığında veya adam huzura alışınca yani rahat battığında acaba onla evlenseydim nasıl olurdu diye düşünüp exlerle görüşüyorlar
konu sahibi kusura bakma ama senin tepkilerini çok naif buldum ben adamın söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil en kötü evliliği olan insanlar böyle konuşmaz
artık boşanma aşamasına gelen çiftler ancak
ve bence o kadına çok önce tepkiyi koymalıydım ne demek üç aydır eşinin dükkana rahat rahat girip çıkması
birde boşanırsam ben bekliyorum vari açıklamaları çok önce işler bu raddeye gelmeden tepki vermeliydiniz bence
Sana soylediklerinden pisman olmasi haricinde durduk yere o konuyu acmasindan da pisman olsun. Ama ben de sinirliydim savunmasini yaptigi surece geri adim atma. Senin yaptigin bir sey yok cunku biliyorsun sen de bunu.Gitmeden dedim zaten blöf yaptim geldigimde seni gormek istemiyorum kalacak yer bul diye.
Iyiyim suan evde bogulmustum , simdi daha iyiyim ..
Yaziyor aramiyor suan .
Her yazdigi kelimenin arkasinda ozur diliyor yarin dön diyor cevap vermedim
Kız bırak gorussun..hiç Elleme sende ona onun sana davrandığı gibi davran bu arada o çocuğu yada seni düşünmüyor..bence onun geçmişte biri vardı onla ilgili bir patlak yada seninle eklendiğine dair bir pismanlik varmış gibi...ama bu şekilde olmaz ki hem de 3 kere söylemiş...sen ailenin yanına git kendisi gelsin alsın seni se kendin dönmeBende oyle dedim eski sevgilinlemi gorusuyosun yoksa dedim.
Yok ama madem oyle dusunuyosun gorusecem dedi .
Kız bu birde eskisi buna temeli attı sonra ondan intikam almak için mi senle evlendi ki acaba şimdi de içi rahat etmiyor onun intikamını acısını senden mi çıkarıyor olabilir mi acaba...yani mantık evliliği yapanlar bile böyle yapmıyor yaniOrada dayak yeseydim ben bukadae yikilmayacaktim .
Cocugunuda istemiyorum .
Dedigi an icimden bisey koptu sanki , anneme gidicem zaten .
3 haftadir sinir kirizi gecirti artik bana
Her tartismada eski sevgilisini ortaya atmasi sinirlerimi alt ust etti ..
Sanki zorla nikah masasina oturttum ben adami ..
Evet yaziklar olsun gercekten boyle erkeklere..
Yuhhhhh diyorum o.... karı s... k.....Ayy daha çok şey demek istiyorum o mala...madem oyle ne diye ayrılmış zamanında hayvanın s.....sana da sebep oldular manyaklar...kız bunun aklına uyup da sana boşanma davası falan açar yada artırmaya çalışırlar sakin boşanmaya kabul etme sen onun seni aldattığıni ispat edecek şeyler topla ama boşanmaya kalkma sakin o zaman uyanık ol..arada kullanılmış olursun onlar istediklerini alırBundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
Bana göre bi insan ya sarhoş sa icinde olani söyler yada sinirli ise burnu iyice sürtsun çektiğin acıyı anlıyorum bu son olur inşallah.....kadının en büyük düşmanı başka bi kadın malesef erkeklerin aklı kaymaya çok musait pişman oluyorlar ama iş işten geçiyorEvet nasil bir kadin bunu söyler , hemde hamile oldugumu bile bile ..
Anlamiyorumki!!
Esimde bu yuzden kendini vazgecilmez saniyordur dogrudur ..
Hani iste bak daha bekleyenim var gibisinden..
Ama bugun yeminler ediyodu , kesinlikle beni sinir etmek icin o kizi ortaya atmis felan.
Ama ben kabullenemiyorum soylediklerini ..
ben küçük bir yer sandım ama yinede eşine kızabilirdin nasıl bu kadın senin yanına gelip konuşabiliyor sen neden onla konuşuyorsun diyeGirip ciktigi yer dulkan degil canim buyuk bir alisveris merkezi esimde yillaedir orda mudur .
Herkes girip cikabilir .
Buna engel olamamki ..
İnşallah hakkınızda hersey hayırlı olur canım sakin olmaya calıs bebeğini düşünAnnemdeyim canim bir kac gun kafami dinlemem gerekiyor .
[QUOTE ="crazyben, p ost: 38717556, member: 548106"]Ya biz hamile kadinlar cok alingan oluyoruz yada onlar ökuzlesiyorlar ben alttan almiyorum o yanasirsa konusurum yoksa konusursa cevap veririm kizin olmasina cok sevindim benimde kizim olacak[/QUOTE]ben küçük bir yer sandım ama yinede eşine kızabilirdin nasıl bu kadın senin yanına gelip konuşabiliyor sen neden onla konuşuyorsun diye
yada kızı ailesiyle konuşurum bir daha görmiyeceğim deseydin keşke canım
bu kadar her kavga da eşin eski sevgilini önüne atmazdı sana
bir kendini toplardı
sanırım sen ona çok anlayışlı davranmışsın eşine birde bebek olunca artık hiç bir yere gidemez diye iyice gemiyi azıya almış
iyice süründürmeden bir daha olmayacak diye yeminler ettirmeden dönme annenin evin
Bebegi istemiyorum diyor bide bana , bu uc oldu ya ..
29 haftalık bebeğimiSende bebeği aldırdım de o zaman. Aldırma tabi ki ama aldırdım de ya da aldırmaya karar verdim de. Bunu da annenin evine gittiğinde yap. Hem seni hem bebeği kaybetmekten korksun burnu sürtsün iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?