Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Gitmeden dedim zaten blöf yaptim geldigimde seni gormek istemiyorum kalacak yer bul diye.
iyi etmissin.
unutma, gunlerce sana surat yapip, aglatip tek kelime konusmaya erindi o adam.
Umrunda olmadin.
hamile demedi.
sen de ona oyle yap biraz, anlasin.
insanogluna iyilik yaramaz.

Girip ciktigi yer dulkan degil canim buyuk bir alisveris merkezi esimde yillaedir orda mudur .
Herkes girip cikabilir .
Buna engel olamamki ..

Gitmeden dedim zaten blöf yaptim geldigimde seni gormek istemiyorum kalacak yer bul diye.
Sana soylediklerinden pisman olmasi haricinde durduk yere o konuyu acmasindan da pisman olsun. Ama ben de sinirliydim savunmasini yaptigi surece geri adim atma. Senin yaptigin bir sey yok cunku biliyorsun sen de bunu.

Bende oyle dedim eski sevgilinlemi gorusuyosun yoksa dedim.
Yok ama madem oyle dusunuyosun gorusecem dedi .
Kız bırak gorussun..hiç Elleme sende ona onun sana davrandığı gibi davran bu arada o çocuğu yada seni düşünmüyor..bence onun geçmişte biri vardı onla ilgili bir patlak yada seninle eklendiğine dair bir pismanlik varmış gibi...ama bu şekilde olmaz ki hem de 3 kere söylemiş...sen ailenin yanına git kendisi gelsin alsın seni se kendin dönme

Kız bu birde eskisi buna temeli attı sonra ondan intikam almak için mi senle evlendi ki acaba şimdi de içi rahat etmiyor onun intikamını acısını senden mi çıkarıyor olabilir mi acaba...yani mantık evliliği yapanlar bile böyle yapmıyor yani

Bundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
Yuhhhhh diyorum o.... karı s... k.....Ayy daha çok şey demek istiyorum o mala...madem oyle ne diye ayrılmış zamanında hayvanın s.....sana da sebep oldular manyaklar...kız bunun aklına uyup da sana boşanma davası falan açar yada artırmaya çalışırlar sakin boşanmaya kabul etme sen onun seni aldattığıni ispat edecek şeyler topla ama boşanmaya kalkma sakin o zaman uyanık ol..arada kullanılmış olursun onlar istediklerini alır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre bi insan ya sarhoş sa icinde olani söyler yada sinirli ise burnu iyice sürtsun çektiğin acıyı anlıyorum bu son olur inşallah.....kadının en büyük düşmanı başka bi kadın malesef erkeklerin aklı kaymaya çok musait pişman oluyorlar ama iş işten geçiyor

Girip ciktigi yer dulkan degil canim buyuk bir alisveris merkezi esimde yillaedir orda mudur .
Herkes girip cikabilir .
Buna engel olamamki ..
ben küçük bir yer sandım ama yinede eşine kızabilirdin nasıl bu kadın senin yanına gelip konuşabiliyor sen neden onla konuşuyorsun diye
yada kızı ailesiyle konuşurum bir daha görmiyeceğim deseydin keşke canım
bu kadar her kavga da eşin eski sevgilini önüne atmazdı sana
bir kendini toplardı
sanırım sen ona çok anlayışlı davranmışsın eşine birde bebek olunca artık hiç bir yere gidemez diye iyice gemiyi azıya almış
iyice süründürmeden bir daha olmayacak diye yeminler ettirmeden dönme annenin evinden
burada inşallah sağlıkla kızını kucağına alırsın

Ya biz hamile kadinlar cok alingan oluyoruz yada onlar ökuzlesiyorlar ben alttan almiyorum o yanasirsa konusurum yoksa konusursa cevap veririm kizin olmasina cok sevindim benimde kizim olacak

[QUOTE ="crazyben, p ost: 38717556, member: 548106"]Ya biz hamile kadinlar cok alingan oluyoruz yada onlar ökuzlesiyorlar ben alttan almiyorum o yanasirsa konusurum yoksa konusursa cevap veririm kizin olmasina cok sevindim benimde kizim olacak[/QUOTE]

bizden daha alingan oluyorlar.

50 sayfanın tamamını okudum abla
dedikodunun dibine vuruyorum şuan eşinin ex aşkı ne bu ya bu kadar mı gurursuz olur bir insan lütfen evli eşi hamile birine karşı nasıl ya nene de edepsiz miş duymuş kızın dediğini bide size söylüyor onunki yaşlılık filan değil ben bu ailenin en büyüğüm benim dediğim olur tripleri bak Almanya da yaşıyor muşsun yasa senin yanında işinde varmış çalışan bayansın bebeğini strese sokam dersin ki belki bu yeni yetme ne anlar ama o bebek neler çeiyo içerden osterstenn büyünce çok stresli bir bebk olabilir anneminde kardeşime hamilelik süreci stresli geçti kız doğduğunda saçları dik dikti sinirden yani sen sakin ol herşey olacağına varır takma kafana bide alya esila koyabilirsin kıznın adını çok yakıştırdım ben bu isimleri Allah yardımcın olsun ...

Bende bu konunun hepsini okudum ama anlamadim nasil böyle sakin karsiladiniz esinizin size olan duskunlugunden bahsediyorsunuz 3 haftada degisti diyosunuz ama o anda masayi basina niye gecirmediniz neyden korktunuz bana esim böyle diyecek bende kalkip masayi terkedecem agzini yuzunu oracikta dagitirdim ya siz cok sakinsiniz ya ben cok arsizim yada bu olay hayal urunu. Bide karnimdaki bebege laf söyleyecek oldu pasam bilemiyorum ama benim tepkim cok daha buyuk olurdu ben anormalim desem bide hamilesiniz daha alingan daha sinirli olurdum ben verirdim aninda ayari eski sevgilisinin arkasindan kosmusmus lafa bak lafa bir koca bunu karisina demez dediysede o kocadan hayir gelmez. Sahsen ben sacma ve biseylerin eksik oldugunu dusunuyorum.hatta esime bile icten ice bana böle yapsa yapabileceklerimi dusunuyorum ona simdiden cok acidim.(Allah vermesin insallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…