Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Kiz menesa surundur senin herifi ohhhh acmada cevab vermede yarin avukata gittim de titresin utanmaz… .

bu ne ya hamile olan sizsiniz!
demekki oda yontulmamış birine hamileymiş oracıkta doğuruvermiş !!!!!!!
kızdırmak için söylemiş üzüntüden ya bebeğe bişey olsaydı Allah muhafaza ! hadi kızdıda karnındaki bebeği niye karıştırıyor istemiyorum falan diye!!!! ay sinir bastı beni a dostlaaar!

Ben herzaman cok sakindim..
Tabiki tepkisiz kalmadim ama , disardaydik ve daha fazla rezil olmak istemedim dogrusu.

Nene cok edepsiz.
Ben goorusmuyorum zaten kendisiyle.
Zorla stresse sokuyorlar insani iste.

Elisa guzel isimde , burda bir dugun salonu var esila diye aklima hep o geliyor.

Ne yazıyor peki mesajda size?
Kendini mi affettirmeye çalışıyor yoksa daha çok kükrüyor mu?
Kendini affetirmeye calisiyor , demin mesaj yazdi hafta sonu izin aldim , yemek yiyelim beraber konusuruz diye.
Kendin ye dedim.

Benden daha cok nazlaniyor bazen

Kendini affetirmeye calisiyor , demin mesaj yazdi hafta sonu izin aldim , yemek yiyelim beraber konusuruz diye.
Kendin ye dedim.
Zaten bir yemegi burnunuzdan getirdi ikincisine ne gerek varmış acaba ? Aynen böyle devam edin o ,hiç gitmezsiniz sanmış küssemde kızsam da sövsem de evde ,yanımd en azından diye düşünmüş sanırım hep
hemen pes etmeyin ,dünden beri aramalar durdu mu ve kötü bi laf etti mi mesajalrda size kendini haklı cıkarmak gibi

Hayir .
Cok sakin ve her defasinda kendini sucluyor ..
Hakli cikartamaz cunku degil zaten..

Hayir .
Cok sakin ve her defasinda kendini sucluyor ..
Hakli cikartamaz cunku degil zaten..
O zaman gerçekten pişman ama hemen kendinizi bırakayın pes etmeyin ,zaten eski sevgilisinin iş yerine gelemsind engel olamıyorsunuz ki elinizde de degil pek bu durum ,burnu iyice sürtsün hamilr halinizle üzdü sizi

Haaa bu arada esimin eski sevgilim diyebilecegi kimsede yok cocukluk ilk ve tek askiyim 13 yasindan beri benle sevgili

Şu derdi olan kadınların konularına gelip neden böyle şeyler yazarsınız anlamam.
Kendinize yeni bir topic açıp orada bahsedin hayırlı kocanızdan.

Menesa kocasının ilki değilmiş, ee ne yapsın şimdi.

Son düzenleme:
hay ağzını öpeyim
biri dert anlatır diğerleri gelip kocam böyle sevgilim şöyle ilk aşkıyım aşırı mutluyum
peki bundan bize ne ?

Ağzına sağlık çok güzel demişsin
Bu arada önemli olan son aşkı olabilmek

hay çok yaşa, sanki nispet yapar gibi, ne yapalım yani kkonu sahibi eşinin ilk aşkı değilmiş atsın mı kendini??? kızcağız derdini anlatmış şurda.. ayıp yani hiç hoşuma gitmedi o yorum hiiçççç....

Ben de sinir oluyorum boyle cevaplara. Teselli etmek yerine sanki nispet yapiyormus gibi yorum yapiyorlar.

Haaa bu arada esimin eski sevgilim diyebilecegi kimsede yok cocukluk ilk ve tek askiyim 13 yasindan beri benle sevgili

Amanda amannnn neyi, kime ispatladın şimdi sen ?

"Eski sevgilisi yok" diyorsunda "Yenisi olmayacağı, bir gün aldatılmayacağın hakkında Tanrıdan ayet indi." anlamına gelmez !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…