Whatsapp , sms , aramalar durnuyor ama.İyi olmuş o zaman biraz kendine güveni sarsılmış olur. 1-2 gün konuşmayın da bence. Sonra konuşursunuz. O da düşünsün yaptıklarını.
Evet sozun bittigi yerdeyiz zatenSen annenle kardeşlerinle özlem gider bebeğine odaklan canım ..
Uzak kalmak bazen iyi gelir insana ..
Ama eşine diyecek laf bulamıyorum ..
Evet sozun bittigi yerdeyiz zaten
Canım doğumuna az kalmış Allahın izniyle sanırım doğum korkusunu senin yerine eşin yaşıor.Ya da çocuğuma iyi baba olabilecek miyim sorusu ve sorumluluk onu germiş sanırım..Ah her durumda biz kadınlar anlayışlı olmak zorundayız.Her durumda erkekler çocukluk yapma hakkına sahip :)
siz ne kadar sorumluluk vs konusu degil deseniz de gitmenizi istememesi evliligi ve sizle ilgili bir sorunu olmadıgını gosteriyor aslında.
yorumların yarısı baska ihtimaller, diger yarısı da baba olmak ve ikiniz aranızdaki paylasımda bebegi engel gordugu bunaldıgıyla alakalıydı.
bence tamamen haklısınız.
ancak o ayaklarınıza kapandı ozur diledi diyelim, affedecek misiniz?
size alttan alın demiyorum ancak bazı seylerin nedenlerini anlamaya calısmak, tavrımızı da, sonucları da degistirebilir.
annenizin evine gitmek sahsen bana cok yakın bir davranıs.
ustelik onu evdeki yalnızlıgıyla bas basa bırakıp aslıdna bir bebegin ve kurulan hayallerin ne kadar degerli oldugu konusunda da fazlasıyla etkili olur.
ama yine de iliskinizi kesmeyi dusunuyorsanız, kendi davranıslarınız ve konunun bu noktaya gelirken nasıl tırmandıgını da gozardı etmemenizi tavsiye ederim.
Ariyor yaziyor cevap vermiyorum.Sen gitdikten sonra ne yaptı ?
Arıyor mu var mı bir tepki .
Canimbenim kiyamam sana tamam dogurmuyorum bu cocugu de blöf yap bakalim ne diyecek dogurmazsan dogurma derse gercekten adam degil yok ben onlari sinir aninda soyledim derse ben aliniyirum senin cocugunu karnimda tasiyorum ve bizi uzuyorsun falan de
Yalnız anneler hisseder ters giden bir şeyler olduğunu. Bir kaç gün eşinizle telefonda da konuşmadığınızı farkederlerse anlarlar bence.
Ariyor yaziyor cevap vermiyorum.
Boş ver cevap verme, ciddi olduğunu anlasın. Özür dileyince geçiyor zannediyorlar.Whatsapp , sms , aramalar durnuyor ama.
Adamın karın ağrısı neymiş?
Eski sevgili olayı falan açıklığa kavuştu mu? En son orda kaldıydım.
sanırm kaçıp canlarını kurtaranlar daha kıymetli oluyor oturup kahrını çeken değersiz oluyor.bu erkeklerdeki eskiye özlem merakı nedir allah aşkına, herkes ex aşk manyağı olmuş.
Ariyo evet yaziyoda cevap vermiyorum.Oooo aradımı peki senii sonra,
İyi cvp vermişsin...
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
Yok vermicem cevap versem yazismali tartisicaz buseferde.Boş ver cevap verme, ciddi olduğunu anlasın. Özür dileyince geçiyor zannediyorlar.
Evetneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Yok konustugumuz kiz benim cocukluk arkadasimdibende merak ettim...yoksa konuştuğunuz kız eşiniz x askı mıydı bu kadar celalleniyor
BUTUN Yazdklarini okudum allah sabir versin altan alma emin ol yakinda pismaan olcak 3 hafta sabretmissin gozu korksun artikYok vermicem cevap versem yazismali tartisicaz buseferde.
Menesa üzme artık kendini bebeğinde hisseder. Adını ne koydun? Kız mı erkek mi? Güzel şeylerden konuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?