- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Şu derdi olan kadınların konularına gelip neden böyle şeyler yazarsınız anlamam.
Kendinize yeni bir topic açıp orada bahsedin hayırlı kocanızdan.
Menesa kocasının ilki değilmiş, ee ne yapsın şimdi.
Daha nerelere geldide ben ozet gectim , bende anlamadimki .
Neden bukadar tepki gosterdi , o tepki gosterince anneside kendisine neden sohpetimize karisiyosun dedi bende evet gercekten canim ne oluyorki sana dedim ..ters cevap verdi yine bana, bende bunun ustune dogru konus dedim benimle baska seye sinirlendiysen git ondan cikar sinirini dedim.
Cunku cumartesi gunude sebebsiz yere butun gun konusmadi benle .
Ben anlamiyorumki sorunu ne , konusuyorum sakin davranmaya calisiyorum ama olmuyor benimde sinirlerim alt ust oldu artik ..
Yalansiz diyorum 3 haftadir her tartismada ufak biseyde bana bunlari soyluyor ..
Haaa bu arada esimin eski sevgilim diyebilecegi kimsede yok cocukluk ilk ve tek askiyim 13 yasindan beri benle sevgili
Amanda amannnn neyi, kime ispatladın şimdi sen ?
"Eski sevgilisi yok" diyorsunda "Yenisi olmayacağı, bir gün aldatılmayacağın hakkında Tanrıdan ayet indi." anlamına gelmez !
Noluyor hanimlar hayirdir bir önceki msjimda tepkimi vermisim ikinsindede esimin ilk aski olmami yazmamin size ne zarari var veya konu sahibi simdi bunu okuyunca cokmu icerledi aaa bunun kocasinin aski yokmus diye allam yaaa hayret bisisiniz oldu olacak bedduaya fln oturun sanki ben yanlis bisi söyledim birini savunurken digerini ezmeyin
Son derece hassas bir dönemde olan (yaklaşık 30 haftalık hamile), evliliğinde son zamanlarda sıkıntılı günler yaşayan, samimi olarak derdini paylaşıp birazda olsun gönlünü ferahlatmak isteyen, bir çözüm yolu bulmaya çalışan hemcinsimizin konusudur, yakınmasıdır.
Sizin eşinizle olan ilişkinizi övmenin, okuyan mutsuz insanların gözüne sokar gibi "tek benim, ilk benim vs.." tarzı ilişkinizi afişe edebileceğiniz bir platform değil.
Konu bu !
Şu derdi olan kadınların konularına gelip neden böyle şeyler yazarsınız anlamam.
Kendinize yeni bir topic açıp orada bahsedin hayırlı kocanızdan.
Menesa kocasının ilki değilmiş, ee ne yapsın şimdi.
Konunu okumaya başlamıştım ki banlandığımı öğrendim ve dün seni merak ettim arkadaşım. Anca okuyabildim bütün gelişmeleri.
Bundan sonrası ne olur sen de bilmiyorsun tabi hazmedilecek sözler değil. Ama eşinin psikolojik problemleri olduğu ihtimali çook yüksek.
Tamam seni canını acıtmak istemiş ama niye? Bilinçaltında neler kurarak hareket ediyor. Bu basit bir ex sevgili özlemi değil. Psikolojik bir rahatsızlık atağı ve geçmişte bir yerde takılıp kalma gibi. Faturayı da size kesmiş.
Olumlu bir gelişme ümit ediyorum. O yüzden eşinin doktora gitmesi ve bir bozukluk varsa tedavi olması şartıyla eve dönebilirsin belki olmaz mı?
Eee yani?
Konu sahibi ne yapsın senin bakir kocanla olan hikayeni?
hay ağzını öpeyim
biri dert anlatır diğerleri gelip kocam böyle sevgilim şöyle ilk aşkıyım aşırı mutluyum
peki bundan bize ne ?
Kocam beni dövdu iskence ediyor desem sanki kosup gelecen... ne yazalim yaaa sizemi soracaz yazarkende size neyse cvp vermezsiniz olur biter ahh bi yenebilseniz kendinizi
Terbiyesizlik yapmayin haddinizi bilin siz esinizin kacinci oluyosunuz bakir degilmis onu anladim daa sizin siranizi merak ettim....
.....
.....
....
.....
....NOKTA
simdi gidin catacak baskalarini bulun kendinize hic sevmedigim tarzda yorumlar yazdirdiniz bana hadi daha fazla ses etmeyin
Evet son 3 haftadir yapiyor boyle , her ne kadar suan pisman olsada yaptiklari goz ardi edilmiyor iste.daha yeni evli sayılırsınız üstelik terbiyesiz adam geçende yapmıştı bişiler yanlış hatırlamıyorsam. kafanı takmamaya çalış hamilesin
Dunden beri annemdeyim kendiside durmadan yazip ariyor pisman oldugunu soyluyor .Konunu okumaya başlamıştım ki banlandığımı öğrendim ve dün seni merak ettim arkadaşım. Anca okuyabildim bütün gelişmeleri.
Bundan sonrası ne olur sen de bilmiyorsun tabi hazmedilecek sözler değil. Ama eşinin psikolojik problemleri olduğu ihtimali çook yüksek.
Tamam seni canını acıtmak istemiş ama niye? Bilinçaltında neler kurarak hareket ediyor. Bu basit bir ex sevgili özlemi değil. Psikolojik bir rahatsızlık atağı ve geçmişte bir yerde takılıp kalma gibi. Faturayı da size kesmiş.
Olumlu bir gelişme ümit ediyorum. O yüzden eşinin doktora gitmesi ve bir bozukluk varsa tedavi olması şartıyla eve dönebilirsin belki olmaz mı?
Eee yani?
Konu sahibi ne yapsın senin bakir kocanla olan hikayeni?
Menesa nasılsın canım ? Ailen bir şey anlamadı değil mi ?
dipnot : O değil de ben 13 yaşındayken,liselere giriş sınavına hazırlanıyordum.Anlayan anladı.
Hamile olanlar erkwn dogurur insallah, demekte ne ya ?Ayyy tmmmm inanin ugrasmiycam sizinle. Ben gidim bi topik aciyim esimin ilk askiyim diye eminim kocasinin ex sevgilisi olanlar okudukca uzulurler hamile olanlar erken dogurur insallahki konu sahibi o topigi okumaz.
Hem siz simdi bana karsi yorum yapanlar okuyup gecseydniz emin olun menesa hanimda okuyup begenip gecmis siz kadar takmamis yani tepki verdiysede belli etmemis ki ben kötu bisi demedim ama sizin baya zorunuza gitmis hadi selametle alinti flnda yapip konuyu saptirmayin.........
Bir ikigun daha beklerse daha cok pisman olacagini cok iyi biliyorum beklesin biraz daha .Bazılarının neden etrafında hiç samimi dostu olmadığı çok belli
Menesa, yemeği kendin ye demek de iyidir ama tartışmadan konuşabilmek de iyidir.Özür kabul etmemenin herkes için belli bir süresi var, kendince en iyi süreyi belirlersin umarım.
Menesa nasılsın canım ? Ailen bir şey anlamadı değil mi ?
dipnot : O değil de ben 13 yaşındayken,liselere giriş sınavına hazırlanıyordum.Anlayan anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?