Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Ben de eskisiyle görüştüğünü düşünmüyorum artık Menesa, bence doğruyu söylüyor sırf canını yakmak için öne sürdü onu. Kadının boşanırsa beklerim dediğini bildiğini de biliyor ne de olsa. Ama bunu niye yapıyor işte, niye canını yakmaya çalışıyor onu anlayamadık.

Canım son durum nedir merak ettim doğrusu, biliyorum seni de mesajlarından o yüzden tuhaf oldum. İnşallah düzelirsiniz Allah mutluluğunuzu bozmasın

varlığına şükretmediyse yokluğunla terbiye edeceksin tebrikler menesa ...şimdi hergün önüne temcit pilavı gibi koyduğu sevgilisine gitsin sıkıyosa itliğin alemi yok...bi kaç gün kısa bence en az bir hafta arama sorma..

Hamile olanlar erkwn dogurur insallah, demekte ne ya ?
Sen vicdanini insanligini nerde unuttun ?

Boşver canım ya. Sen üzülme.
Herşey hallolur. Bir çözüm bulunur.
Kimse, hiç bir ilişki sorunsuz değil.
Sen şimdi yaslan arkana, al eline bi bademli ritter sport (membasındasın diye onu yazıyorum:) sevindir yavrunu...

[/QUOTE]

ya belki çok polyana gibi olacak fakat şu varki sanırım doğumun yaklaştığı için eşin biraz korkuyor baba olmaktan değil ilgisizz kalmaktan belki diyordur bebk daha karnındayken ( çok iğrenç bir tabir oldu k.b ) bu kadar ilgeniyor çıkınca bu kadın beni unutur bide hamilesin ya eskisi ilk zamandaki kadar yakınlamamışsınızdır zaten çok yeni evlisiniz adam sana doyamadan biriyle paylaşıyor evde gezen minik ayağı beraber istemişsiniz ama işte eşin bence olayın bu boyutunu düşünememiş biraz yani bence eşin o kadınla görüşmüyorsa ilgisizlikten korkuyor sorun burda keşke ex aşkımla olsaydım çünkü o benimle ilgilenirdi ; bebeği istemiyorum çünkü sen hep onunla ilgeliniyorsun yani konuştuğu cümlelerin çünküleri bunlar olabilir ayrılalı ne kadar olmuş yani ex aşkını 3 sene boyunca fark etmedide şimdi mi fark ediyor ??? hem bunu destekleyecek şu da siz kayınvalidenizle yine bebeğin bakımı hakkınnda konuşmuşsunuz adam orada patlamış yani ; hem bennce bir erkek için ben senin karnındaki benim kanımdan canımdann olan bebeği kıskanıyorum benim sorunum bu demek kolay değildir :) yani benim düşücem bir bit yeniği filan yok ama o ex aşkı ..... bildiğin yani .

Kocasını övmeye fırsat arayan siz mi had bildireceksiniz bana?
Valla hiç sıramı sormadım mazoşist değilim.

Not: kib lendin canım..

İtira

="umutla_bekleyis, post: 38727818, member: 634274"]Ayyy tmmmm inanin ugrasmiycam sizinle. Ben gidim bi topik aciyim esimin ilk askiyim diye eminim kocasinin ex sevgilisi olanlar okudukca uzulurler hamile olanlar erken dogurur insallahki konu sahibi o topigi okumaz.
Hem siz simdi bana karsi yorum yapanlar okuyup gecseydniz emin olun menesa hanimda okuyup begenip gecmis siz kadar takmamis yani tepki verdiysede belli etmemis ki ben kötu bisi demedim ama sizin baya zorunuza gitmis hadi selametle alinti flnda yapip konuyu saptirmayin.........[/QUOTE]
Hepimiz seni cok kiskandik. Ondan zorumuza gitti. Sen biraz sinirlarini bilirsen burda arkadaşimin eşim hakkindaki yorumlari diye konu acmak zorunda kalmazsin.

Canım son durum nedir merak ettim doğrusu, biliyorum seni de mesajlarından o yüzden tuhaf oldum. İnşallah düzelirsiniz Allah mutluluğunuzu bozmasın
Annemdeyim canim..
Kendiside yaziyor , ariyor ..
Zaten suan calisiyor , hafta sonu izin almis yemege cikalim diyo , yada buraya gelecekmis oda burda kalacakmis .

Menesa sureyi iyi dusun fazla uzatip haksiz duruma dusme... Su durumda haklisin ne yapsan etsen ama amac uzlasmaksa eger cok sinirlari zorlama...
Evet , cuma veya cumartesi konusurum disarda biyerde uzun uzun...
Sindilik pas vermiyorum :)

Aciklamasi su , siz orda arkadasindan bahs edince , sohpete daldiniz beni unuttunuz anneme kizamadim sana.patladim 5 dakika bile konusmadikki :)
Neyse umarim bunun icindir , hafta sonu biyerlerde bulusup konusacam.
Ama simdilik pas vermiyorum..

Evet , cuma veya cumartesi konusurum disarda biyerde uzun uzun...
Sindilik pas vermiyorum :)

Ama hemen de su koyuverme. Hatta yemek teklifini kabul ederken şart koş. Evden giderken dediğin gibi, karın ağrısı neyse adam gibi açıklayacaksa git. Yok yine sorularını cevapsız bırakacaksa kalsın.

Aciklamasi su , siz orda arkadasindan bahs edince , sohpete daldiniz beni unuttunuz anneme kizamadim sana.patladim 5 dakika bile konusmadikki :)
Bu bariz yalan.. bahaneleri bitince gercegi aciklayacaktir.

Bu erkekler neden mantikli bir aciklama yapmaz. Hoş yaptiklari hic bir iste mantik yok ya... Bencede fazla uzatma arayi Canim hakliyken haksiz olursun bir de. Allah saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsin. Neden bebeği karistiriyorsun bu ise diye sordunmu peki? Bununda hic bir aciklamasi olamaz gerçi ama nasil bir duyguya kapilip bu kadar alcalmis aciklasin.

Manesa yerinde olsam ben buna baya kızardım. Resmen yalan söylüyor ve seninde zekanı küçümsüyor. Bu bahane 3 haftalık gerginliği, işe giderken yapılan suratları, gün boyu aramayıp akşam da canım istemedi ki aramadım demeleri açıklıyor mu? Beyefendinin derdinin tam olarak ne olduğunu öğrenmeden en fazla ertelersiniz sorunları. Sonra yeniden patlar.

O zaman derdi cidden bebek, o gelince ilginiz ona kayacak diye kıskanıyor. Çocuğu olan bir arkadaşı bir şey mi dedi acaba, bebek doğunca hep onunla ilgilenecek gibisinden. Umarım öyledir yani pozitif düşünmeye çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…