Bir ikigun daha beklerse daha cok pisman olacagini cok iyi biliyorum beklesin biraz daha .
Ayyy ben anlamadım..Menesa nasılsın canım ? Ailen bir şey anlamadı değil mi ?
dipnot : O değil de ben 13 yaşındayken,liselere giriş sınavına hazırlanıyordum.Anlayan anladı.
Hamile olanlar erkwn dogurur insallah, demekte ne ya ?
Sen vicdanini insanligini nerde unuttun ?
Boşver canım ya. Sen üzülme.
Herşey hallolur. Bir çözüm bulunur.
Kimse, hiç bir ilişki sorunsuz değil.
Sen şimdi yaslan arkana, al eline bi bademli ritter sport (membasındasın diye onu yazıyorum:) sevindir yavrunu... Ohhh mis....
Çok mu şekersin ne? Tavır alman bile hoş :)) Ben olsam, zıkkımın kökünü yer derdim meselaKendini affetirmeye calisiyor , demin mesaj yazdi hafta sonu izin aldim , yemek yiyelim beraber konusuruz diye.
Kendin ye dedim.
Terbiyesizlik yapmayin haddinizi bilin siz esinizin kacinci oluyosunuz bakir degilmis onu anladim daa sizin siranizi merak ettim....
.....
.....
....
.....
....NOKTA
simdi gidin catacak baskalarini bulun kendinize hic sevmedigim tarzda yorumlar yazdirdiniz bana hadi daha fazla ses etmeyin
Ayyy tmmmm inanin ugrasmiycam sizinle. Ben gidim bi topik aciyim esimin ilk askiyim diye eminim kocasinin ex sevgilisi olanlar okudukca uzulurler hamile olanlar erken dogurur insallahki konu sahibi o topigi okumaz.
Hem siz simdi bana karsi yorum yapanlar okuyup gecseydniz emin olun menesa hanimda okuyup begenip gecmis siz kadar takmamis yani tepki verdiysede belli etmemis ki ben kötu bisi demedim ama sizin baya zorunuza gitmis hadi selametle alinti flnda yapip konuyu saptirmayin.........
Annemdeyim canim..Canım son durum nedir merak ettim doğrusu, biliyorum seni de mesajlarından o yüzden tuhaf oldum. İnşallah düzelirsiniz Allah mutluluğunuzu bozmasın
Evet , cuma veya cumartesi konusurum disarda biyerde uzun uzun...Menesa sureyi iyi dusun fazla uzatip haksiz duruma dusme... Su durumda haklisin ne yapsan etsen ama amac uzlasmaksa eger cok sinirlari zorlama...
Ben de eskisiyle görüştüğünü düşünmüyorum artık Menesa, bence doğruyu söylüyor sırf canını yakmak için öne sürdü onu. Kadının boşanırsa beklerim dediğini bildiğini de biliyor ne de olsa. Ama bunu niye yapıyor işte, niye canını yakmaya çalışıyor onu anlayamadık.
Evet , cuma veya cumartesi konusurum disarda biyerde uzun uzun...
Sindilik pas vermiyorum :)
Bu bariz yalan.. bahaneleri bitince gercegi aciklayacaktir.Aciklamasi su , siz orda arkadasindan bahs edince , sohpete daldiniz beni unuttunuz anneme kizamadim sana.patladim 5 dakika bile konusmadikki :)
Neyse umarim bunun icindir , hafta sonu biyerlerde bulusup konusacam.
Ama simdilik pas vermiyorum..
Aciklamasi su , siz orda arkadasindan bahs edince , sohpete daldiniz beni unuttunuz anneme kizamadim sana.patladim 5 dakika bile konusmadikki :)
O zaman derdi cidden bebek, o gelince ilginiz ona kayacak diye kıskanıyor. Çocuğu olan bir arkadaşı bir şey mi dedi acaba, bebek doğunca hep onunla ilgilenecek gibisinden. Umarım öyledir yani pozitif düşünmeye çalışıyoruz.Aciklamasi su , siz orda arkadasindan bahs edince , sohpete daldiniz beni unuttunuz anneme kizamadim sana.patladim 5 dakika bile konusmadikki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?