- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Bende oyle dusunuyorum. .Insanın aklına tek bir şey geliyor
Inşallah öyle bir şey yoktur
Kıyamam ya samimiyetime İnan üzüldümedep yahu böyle bir durumunda Allah ıslah etsin, bir insan nasıl söyler karnındaki çocuğu da istemiyorum diye yazıklar olsun ! Onun çocuğu değilmiymiş kendi başına mı yaptı karın terbiyesiz ! Bence mesafe koyun aranıza ciddi söylüyorum bir kaç gün annenize gidin anlasın hatasını baksanıza bir değil iki değil..
Aklıma ilk gelen şey..o nasıl saçma bir kavga eşin manyak mı ne siz kız arkadaşından konuşurken neden böyle şeyler söyledi ki
ex aşkı o kız mı yoksa
Esinizin karistirdigi bir şeyler var bence...
Ve gerçekten bazi kadinlarin sabrina hayranim... bunu iyi niyetle söylüyorum. Bana bu laflari hamile halimle diyecek kayınvalide sokak dinlemem oracikta o suyu da tabagi da kafasina yer. Hadsiz.
Goz dagi versene menisa. .Kendisine soyledim zaten , istemiyosan git .
Sana zerre kadar ihtiyacim yok ben bebegime bakarim kendimede bakarim .. kendiside biliyor bunu ..
Aklıma ilk gelen şey..
Kaynanam dediki yilbasinda yemege gittik kiz arkadasinda ordaydi masallah cocuguna ne guzel bakiyor , bende evet arkadasim oyle dedim ..Lütfen kimsenin yanında tartışmayın. 2 kadın 1erkek onun bunun çocuğu hakkında değil havadan sudan konuşsa herkes mutlu olur. Iyi bakıyosa nee bakmasa ne?
Evleneli daha 1sene olmamış çocuk acelesi nedir? Exi bahane etmiş hımm gitsin onunla mutlu olsun.
Yarin gidiyorum canimGoz dagi versene menisa. .
Kendi annesinin yaninda bunu yapması iyi olmuş. Oğlunun ne kadar dengesiz biri olduğunu kadinda anlamistir. En azindan kayinvaliden gerçekleri görmüş oldu.
Eski Kiz arkadasi bekarmi peki? Sen taniyormusun?
Kaynanam dediki yilbasinda yemege gittik kiz arkadasinda ordaydi masallah cocuguna ne guzel bakiyor , bende evet arkadasim oyle dedim ..
Konu bukadar ..
Bencede canım üzme kendini.biraz kafa toplayın doğru bir kararKadinda geldigine pisman oldu , hatta bana gel dedi bir kac gun .
Kendi oglum bile olsa boyle konusmasi cok agir dedi .
Bende yarin anneme gidicem zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?