- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Eşiniz tek çocuk mu? Daha önce benzer bir konu açılmıştı. Bencil yetiştiğini söylüyordu üye eşinin.[/QUObu acidan dusunmemistim :/
Yanı konu sahibi istedim vermedi diyor dert yanıyor ama siz zorla ağzıma tıkar diyorsunuz bence doğru değil ayrica sadece siz de değil çok defa dikkatinimi çekti bu tür yorumlar genel olarak doğru bulmuyorum .Bencede zorla yedirilmesi kötü çünkü bundan neden nispet yapayım.
Yanlis anlamadim sadece esim zorla ağzıma tikar demesine gerek yoktu bence zaten konu sahibi bundan muzdarip parantez açmaya gerek yok diye düşünüyorum.Özendircek bişey söylememiş .
Demiş ki bnde bazen aç gözlü oluyorum demiş .
Takma kafana demek istemiş . Neden yanlış anladınız ??
Iyi ki evde portakal yok. Yoksa senle ayni hazin sonu yasayacaktim.Eşime dedim ki portakal soyup verir misin bana.
O da dedi ki söylediğin iyi oldu kalk hadi hazırlada iki dilim yiyelim.
Gece gece iş çıktı bana.
Takma canısı ya bu kadar . İsteyen istediğini der .Yanlis anlamadim sadece esim zorla ağzıma tikar demesine gerek yoktu bence zaten konu sahibi bundan muzdarip parantez açmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Iyi ki evde portakal yok. Yoksa senle ayni hazin sonu yasayacaktim.
.Yedigini micamasin ne diyim gece gece
Dusuncesiz adam
:) konu benim değil neden alınganlık yapayım.Takma canısı ya bu kadar . İsteyen istediğini der .
Örneklemek istemiş .
Bu kadan alıngan olmayın .
Heeh işte arkadaşta fikrini söylemiş .:) konu benim değil neden alınganlık yapayım.
Fikrimizide mi söyleyemeyeceğiz yahu ?
Yoo onun ki fikir değil parantez açıp esinin azgına tiktigini söylemiş .Heeh işte arkadaşta fikrini söylemiş .
Ona da şaşırmayınn yahuuu
Size göre böyle bize göre böyle ne yapalım görüş farklılığı işte iyi geceler.Yanı konu sahibi istedim vermedi diyor dert yanıyor ama siz zorla ağzıma tıkar diyorsunuz bence doğru değil ayrica sadece siz de değil çok defa dikkatinimi çekti bu tür yorumlar genel olarak doğru bulmuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?