- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Şu tür konulara nispet yapar gibi benim kocam şöyle yapar böyle yapar denilmesini çok yanlıs buluyorum .
Konu sahibi zaten durumdan rahatsız olduğu için konu açmış neden böyle yorumlar yapilirki ?
Şu tür konulara nispet yapar gibi benim kocam şöyle yapar böyle yapar denilmesini çok yanlıs buluyorum .
Konu sahibi zaten durumdan rahatsız olduğu için konu açmış neden böyle yorumlar yapilirki ?
Çok güzel, cok mükemmel, çok harika, çok harikulade, çok romantik, çok iyi bir eşiniz var.aynennnn :) portakal elimde kaldı, bir portakala baktım birde soyup tabağı önüme getiren eşime...
Ne dusunevegimi sasirdim hissizim neden olabilir ki saka degil yaptigi eminim herzaman benzer olaylar oluuorda simdiki en aptalcasiyfi
teşekkür ederim.bu kadar abartılacak kadar değildir hiç kimse ama iyi insandır sagolsun.allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. konu sahibine üzüldüm gerçekten.Çok güzel, cok mükemmel, çok harika, çok harikulade, çok romantik, çok iyi bir eşiniz var.
teşekkür ederim.bu kadar abartılacak kadar değildir hiç kimse ama iyi insandır sagolsun.allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. konu sahibine üzüldüm gerçekten.
aynennnn :) portakal elimde kaldı, bir portakala baktım birde soyup tabağı önüme getiren eşime...
aynennn.dedim ya bi portakala baktım bi eşime.ama sanırım buradaki üyelerden biri beni yanlış anladı.Suçlu hissettim kendimi bende
aynennn.dedim ya bi portakala baktım bi eşime.ama sanırım buradaki üyelerden biri beni yanlış anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?