Esim portakal yiyordu bir dilimini istedim vermedi :(

Şu tür konulara nispet yapar gibi benim kocam şöyle yapar böyle yapar denilmesini çok yanlıs buluyorum .
Konu sahibi zaten durumdan rahatsız olduğu için konu açmış neden böyle yorumlar yapilirki ?

esim bana su an kahve yapiyor diyesim yoktu ama dedirttin

Şu tür konulara nispet yapar gibi benim kocam şöyle yapar böyle yapar denilmesini çok yanlıs buluyorum .
Konu sahibi zaten durumdan rahatsız olduğu için konu açmış neden böyle yorumlar yapilirki ?

Bak normalde ben de kızarım ama burda yorumlar degil düşüncesizce ve saçma olan bence ; konu ve sahibesi...

Bende istemiyorum diyorum .Havuç portakal zorla sokuyo ağzıma istemiyorum istemiyorum yaaaa .Sinir

Bende dun madem suyundan vermedim, bir yudumcuk istemisti.. Vermedim iste gicillik degilmi..

Hemen boşanmalısın bir dilim portakal vermeyen adam kimbilir canın çok istediği halde sahip olduğu herşeye muhtaç eder.Aman ağzımızın tadı bozulmasın

Çok güzel, cok mükemmel, çok harika, çok harikulade, çok romantik, çok iyi bir eşiniz var.
teşekkür ederim.bu kadar abartılacak kadar değildir hiç kimse ama iyi insandır sagolsun.allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. konu sahibine üzüldüm gerçekten.

Valla ben esime soyup dilimleyip agzina sokuyorum. Kendi soyup yemeyi hic sevmez.
Konu sahibi sizden daha beter durumda olanlar var en azindan sizi ugrastirmiyor kendi isini kendi hallediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…