Esim portakal yiyordu bir dilimini istedim vermedi :(

Ne çok acı var valla, Allah başka dert vermesin. Vermediyse vermedi sanki evde portakal kıtlığı var, gidin mutfağa alıp yiyin. Atla deve değil sonuçta.

Burada kociş yarıştırmaya gelen üyeler de bir alem ha. Tamam en mükemmel kociş sizde aynen sjsjs.

Canım eğer buna ciddi ciddi alındıysan sen bazı şeyleri kafana takmış biriktirmişsin bence. Muhtemelen adamın bişeyden haberi yok göbeğini yaya yaya tv izliyodur. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor malesef. Alındığın noktaları tek tek belirtip açıklarsan o zaman bi çözüm getirebilirsiniz. Bende evliliğimin ilk zamanlarında bazı sorunlardan ötürü saçma sapan şeylere alınıp oturup ağlıyodum. Şuan seni anlıyorum yani..

Portakali soydummmm bas ucuma koydum ben bir yaaaalaaan uydurdumm duma duma dummmm baaaam yapistir portakali, senmisin portiiikal vermiyen de, Allah baska dert vermesin

:) Erkekler odun ama sonuncu portakalı mı vermedi yani Ada'm.Mesela ben eşime bırakmam meyve işini meyve salatası yapar ortak yeriz verdi vermedi kavgası da çıkmaz.Meyveyi ona emanet etme sen de :))))

Altın portakal değilse abartmaya da gerek yok.

Gıcıklığına yapmıştır ya. Domuzluk yapmak istemiştir belki .

Ben olsam bundan sonra meyveymiş çerezmiş kahveymiş hepsini sadece kendime hazırlar otururum, kendisi de isterse sen bana bi dilim portakalı çok gördün şimdi benden hizmet mi bekliyosun derim.

Kalk portakalların hepsini sık suyunu afiyetle iç ona kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…